KECÁRNA
Jsem se teď rozjel jak urvanej vagón
Vyšperkoval jsem si Avatara i podpis. Upravil Poetarum (to budou chlapci prskat že jim motám hlavu - ale ten poslední návrh nemohl zůstat jen u mě doma, což?) a ještě se chystám na logo pro nějakou (mě neznámou) skupinu, která vypsala výběrový řízení o 200 - 300M Goldů. Jsem se to rozhodl vyhrát a bo jsem Selffoud, tak bych utrženou částku poslal na charitu
EDIT: Lemure, jestli nejseš proti, první kolo hlasování vyhrála Katedrála. Ale já zrobil ještě dvě varianty Katedrály, čiže máme zase tři
Takže bych změnil Anketu na ty tři Katedrální verze, co ty na to?..(a pak už bych do toho nevrtal )
Vyšperkoval jsem si Avatara i podpis. Upravil Poetarum (to budou chlapci prskat že jim motám hlavu - ale ten poslední návrh nemohl zůstat jen u mě doma, což?) a ještě se chystám na logo pro nějakou (mě neznámou) skupinu, která vypsala výběrový řízení o 200 - 300M Goldů. Jsem se to rozhodl vyhrát a bo jsem Selffoud, tak bych utrženou částku poslal na charitu
EDIT: Lemure, jestli nejseš proti, první kolo hlasování vyhrála Katedrála. Ale já zrobil ještě dvě varianty Katedrály, čiže máme zase tři
Takže bych změnil Anketu na ty tři Katedrální verze, co ty na to?..(a pak už bych do toho nevrtal )
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Re: KECÁRNA
DrSma, ty jsi blázen, ale v dobrym :o). Ten vylepšenej s kryptou rozhodně, ten je super. Ještě by mi zajímalo, jak by to vypadalo bez toho ohně, šlo by to? Přijde mi tam dost rušivej v tomhle návrhu, ale třeba se pletu. Jinka už jsem tě pochopil, proč nejsi tolik nadržený z lootu 2.0 jako ostatní, nebude to už tak těžký dostat se tak daleko od nuly, jak jsi se s tím tu dobu crcal. Proto zahajuji útok na selffound, abych pokořil diabla na mp1 než nám tam ten patch pustějí :o), čiže v americe se uvídíme častěji. Zdar a sílu, přepínam a s tím svým podpisem si teda mačo :o). Ty ruce jsou stopro tvoje co?, já ti to říkal, abys to s těma barboidníma bobulema nepřeháněl...
To jsou lopaty, co?
(jasně, že moje )
EDIT: ok, tu variantu jak chceš ti sem hodím..(ty fajráky se zase pěkně hoděj do těch černejch variant, myslím..)
EDIT2: nene, já se na Loot 2.0 těším moc, ale až na finále. Jak psal Jojo a Fru, mě taky zajímá až výsledek,..
(jasně, že moje )
EDIT: ok, tu variantu jak chceš ti sem hodím..(ty fajráky se zase pěkně hoděj do těch černejch variant, myslím..)
EDIT2: nene, já se na Loot 2.0 těším moc, ale až na finále. Jak psal Jojo a Fru, mě taky zajímá až výsledek,..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 15.12.2013, 16:08 hod., celkem upraveno 1 x.
Poetarum: NÁVRH NOVÉ ANKETY s Kryptou (však my se tam doberem )
1.
2.
3.
ps: posuzujte obrázky opět odděleně. Každej dává smysl jako kus, dohromady je to gulášek
1.
2.
3.
ps: posuzujte obrázky opět odděleně. Každej dává smysl jako kus, dohromady je to gulášek
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Hééééééééj! Za mě s katedrálou, s pozadím a ebz ohně! To je fakt boží!
Ten oheň tomu dával takovej ten first look cool factor (tento výraz si autorsky nárokuji ) ale bez něj to má fakt výšku! Nádherná práce Smíku!
Edit: aby bylo jasno volím 2.!
Ten oheň tomu dával takovej ten first look cool factor (tento výraz si autorsky nárokuji ) ale bez něj to má fakt výšku! Nádherná práce Smíku!
Edit: aby bylo jasno volím 2.!
OK, tak já hned předělám i anketu, ať to vyřešíme za čerstva
EDIT: anketa upravena, můžete to do ní sypat
EDIT: anketa upravena, můžete to do ní sypat
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Pane DrSma. Nechci do tebe nijak rypat, ale ten podpis mas moc velky. Tvoje prispevky pak presahuji pravou stranu obrazovky a aspon na pohled to dost rusi. Ber to prosim jen jako upozorneni. Drive nebo pozdeji by te stejne kontaktovali admini, protoze to nekoresponduje s tim, co je uvedeno v pravidlech fora..
Jinak dobra prace s temi navrhy.
Jinak dobra prace s temi navrhy.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Marast:
Co mám s podpisem? Já ho vidím normálně, celej a nepřesáhnul jsem žádné pokyny při zadávání.. Zmenšit to můžu, ale nemám tušení, co máš jinak. Vím, že tohle měl ZOMB, když jsem využíval dlouhý texty, ale to bylo tím, že používá D2 look fora,..
Jinak dík za pochvalu..
EDIT: můžeš mi, prosím, poslat screen do PM, jak to máš zobrazený?...
Co mám s podpisem? Já ho vidím normálně, celej a nepřesáhnul jsem žádné pokyny při zadávání.. Zmenšit to můžu, ale nemám tušení, co máš jinak. Vím, že tohle měl ZOMB, když jsem využíval dlouhý texty, ale to bylo tím, že používá D2 look fora,..
Jinak dík za pochvalu..
EDIT: můžeš mi, prosím, poslat screen do PM, jak to máš zobrazený?...
- Fru-fru
- The Butcher
čmajz
PS: vysvětlění - juk do mého podpisu
PS: vysvětlění - juk do mého podpisu
Poetarum: kluci, líbí se vám ten obrázek do podpisu? Je po zmenšení trochu kostrbatej a popravdě jsem to jen v rychlosti vyráhnul z Poetara, jestli jsem pochopil Lemurka, co po mě chce, když si o něj řekl. Jestli se vám líbí, OK, ale myslím, že kdyby byl jen v tom zlatým písmu, o trochu větší a bez ničeho dalšího (max. s tím poloprůhledným podkladem) taky by vypadal o dost líp..
Kdybyste chtěli, výhledově bych zapracoval i na vhodnějším pospisu,..Pokud jste spokojení, no problemo
EDIT: koukám na to teď na druhým PC a vypadá to líp. Však to znáte, co monitor, to jiný zobrazení, tak snad dobrý..
Kdybyste chtěli, výhledově bych zapracoval i na vhodnějším pospisu,..Pokud jste spokojení, no problemo
EDIT: koukám na to teď na druhým PC a vypadá to líp. Však to znáte, co monitor, to jiný zobrazení, tak snad dobrý..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 15.12.2013, 21:35 hod., celkem upraveno 5 x.
Marast: Ať už to vypadalo jak chce, podpis jsem preventivně zúžil, nechci žádný voplejtačky. Teď už to musí být OK
Drsma keby niekomu z vedenia fora vadil tvoj podpis tak by sa ti urcite ozvali skor, ale kedze sa ti nikto neozval tak to nikomu nevadilo, podla mna si ho kludne mozes dat nas5
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Jako ja s tim nemam problem. Zeptal bych se pak Javurka, nebo Kukiho, aby to nekdo z nich zkontroloval u sebe.Jojo WD píše:Drsma keby niekomu z vedenia fora vadil tvoj podpis tak by sa ti urcite ozvali skor, ale kedze sa ti nikto neozval tak to nikomu nevadilo, podla mna si ho kludne mozes dat nas5
Je chlape Omlouvam se, ze jsem nezareagoval drive, ale prave vytvarim hodnoty no. Otazkou ale je, jestli to zas nebylo tim, ze jsem zrovna na linuxu, kde pouzivam lisku. A nez jsem to mohl omrknout treba v chromiu, IEcku, nebo az doma v chromu a IEcku, tak sis to upravil.DrSma píše:Marast: Ať už to vypadalo jak chce, podpis jsem preventivně zúžil, nechci žádný voplejtačky. Teď už to musí být OK
Jinak ted, kdyz uz to vypada dle meho lepe, zacinam mit z tech pracek vazne respekt. No nechtel bych se do nich dostat.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
tak dneska to je fakt super
nejede HS, PTR ještě není staženej a D3 s SC2 mi hážou nějakou chybu a ještě mi ukazujou že mám jen starter edici
nejede HS, PTR ještě není staženej a D3 s SC2 mi hážou nějakou chybu a ještě mi ukazujou že mám jen starter edici
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tak klany už asi fungují rozeslal sem invite nikde nikdo jdu na vanilku nejdu páč to nejede kua fix
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Hmm, nic nejede...aspoň nemusím mít výčitky, že pařím Xcom;)...kurňa je to dobrý:)
- Fru-fru
- The Butcher
Pánové, stále to nejede? Pochopil jsem to správně? Ať se zbytečně netěším
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Beztak za to může agent Wulf nemůže hrát tak to hacknul kua dneska se dostanu dom až tak v 10 až 11 ale mezi svátkama to snad doženu 14dní volna muhehe
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah