The Expendables

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: The Expendables - Tapeworm, Kuki, Petros a Spiderer

Příspěvek od Kuki10 » 13.12.2013, 22:15 hod.

PL 140 na hc a 84 na sc lol xD

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 13.12.2013, 22:44 hod.

Petr otřes, amulet lvl 61 kterej nemůžu mít me rozsekal.
Drbu to pohřbil jsem wd a vůbec me to nebaví.
Jo az to bude doladeny a na ostří tak to může bejt good ale toto...

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 13.12.2013, 23:26 hod.

Pan je klasik :D :D :D

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 14.12.2013, 01:35 hod.

para 221 :-D a kdo pojede ptr učo si me pridejte...cas od casu se tam urco ukazu

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 14.12.2013, 14:11 hod.

Naložil jsem PTR pár dalších hodin, něco popadalo a zatím to je nejblíže tomu, co psal Black. Nabrat itemy s nejvyššími možnými staty a AR řešit přes gemy a případně Paragon.
Některé legendárky vypadají dobře, největší průšvih jsou zatím jednoruční rare zbraně, které se v 99% rollují s dps 500-800, dvouruční mají jen o něco málo více. Je tam i pár zajímavých a známých věcí jako např. Naphalem Glory, Splash dmg, různé redukce cooldownů, zdrojů apod., s tím se půjde vyblbnout.
Při hře za barbara je nejvíce znát odstranění generování Fury z Battle Rage, boj je málo dynamický a částečně i díky nižšímu množství mobů chvílemi nudný.
Jsem zvědav, s čím Blizz ještě přijde :)

BlackMage17
Fallen Shaman
BattleTag:BlackMage17#2679

Příspěvek od BlackMage17 » 14.12.2013, 19:38 hod.

Taky jsem dnes trochu testoval, tak neco napisu.

Drop - zatim se mi nestalo, ze by padl item napr. s dex+int. Bonus do skillu se muze rollnout i na botech. Je otazka, ktery skilly se budou takto boostovat. Pocitam, ze asi nepujde mit +14% to Cleave na vsem - opasek, ramena, kalhoty, helma, boty, coz by dalo +70% :D V soucasnem D3 lze mit bonus do skillu na opasku jiny nez na stitu atd. Tak jsem zvedav, jak to bude udelany.

Densita mobu - asi se vrati a3 alk runy:) Crypta ve fieldech je uplne o nicem. Byla tak prazdna, ze jsem se skoro bal :)

Udelal jsem pokus - vybaveni barba jen z dropu a craftu PTR. Jde to, bohuzel jsem mel stesti spis na vitalitu, nez silu. Vysledne staty:
strength - 1800
vitalita - 3000
HP - 123k
all res bez buffu - 700
armor - 7700 (s pasivkou)
crit chance - 30% (je v tom 8% z pasivky)
crit dmg - 75%
as - 1.49
dps - 24k
Vse bez buffu, v gearu nebyly zadny gemy a neutratil jsem zadny paragon body. Pouzil jsem klasicky 1h+stit. Samozrejme je tam spousta prostoru ke zlepseni. Zejmena zbran je bez diry a s nizkym dps, ale i tak by to hratelny bylo. Po dvou dnech hrani PTR to jde.
Jak je videt tak zakladnich statu je dost a gemy by se tedy pouzili diamond na All res. HP je taky dost a do hlavy by se mohl s klidem pouzit diamond na redukci cooldownu.

Ad craft - pokud chcete zkouset a chybi casti z bilych/sedych itemu, behejte agony levels. Je tam dost stojanu, z kterych padaj bily. Podarilo se mi pak celkem brzy craftovat i lege a setovky.

Heal - zkousel jsem upravenou pasivku Bloodthirst. V zakladu heal pres spotrebovavani fury funguje celkem dobre. Nasadil jsem jeste ramena s bonusem do globu 10k a bylo to jeste lepsi. Pokud by se na gearu sehnal bonus treba 100k do globu, uz to pojede opravdu pekne. Pocitam, ze v datadisku to asi problem nebude.
Zkusil jsem jako generator pouzit Cleave + Reaping swing a jako spender skill Hammer s runou Smash. K tomu jsem jeste kombinoval Overpower + Momentum. Fungovalo to relativne dobre, ale bylo treba mit dost mobu okolo sebe, aby se na to mohl clovek spolehnout. A hustota mobu je zatim dost o nicem. Na single target, ktery dost naklada (Belial napr.), to pujde pouzit tezko.

Mozna se vrati barbari s rychlymi zbraneni - dyky jako se hrali kdysi. Vic hitu = vetsi generovani fury a nasledne moznost utratit fury = vetsi heal. Z rychlosti bude vice profitovat i LoH. Na vyssich obtiznostech bude toto stejne asi malo a budou se muset kombinovat vsechny moznosti healu (regen atd.).

Nejvetsi nedostatek PTR zatim vidim v nizky hustote mobu. Opravdu nechapu, co vedlo Blizz k tomu snizeni poctu mobu. Mam za to, ze zvyseni hustoty mobu od MP1 vys si pochvalovalo tak 99,99% hracu. Nebo vite o nekom, komu se to nelibi? Nebo to melo prispet k lepsimu otestovani hernich mechanik? Jak?? Proste nechapu.
A jak psal Petros, rychly generovani fury je ted taky uplne zabity. Ve spojeni s malo moby je hra dost pomala a oproti soucasnemu D3 to vypada jako kdyby to jelo na pul plynu. Akcni RPG udelat mene akcni je fakt krok dopredu :) Doufejme, ze Torment obtiznosti budou v tomto lepsi.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 14.12.2013, 19:43 hod.

Tak me napadá esi densita nebude od tormentu?:)
Jinak to nechapu.

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 15.12.2013, 16:33 hod.

Spíš bych si tipnul, že Normal nechají takto (jako MP 0) a u dalších obtížností bude hustota mobů zvýšena, ale uvidíme.

Zkusil jsem pár craftů Archon věcí a potěšil fakt, že kromě zvýšení vybraného statu (300+) se rollují smysluplněji. Vybral jsem ramena se STR a ze zhruba dvaceti pokusů jsem neměl nikde DEX či INT, vždy se narollovaly staty jako VIT, Life, AR nebo Armor. Ke craftům mám i tip ohledně "bílého" materiálu, stačí najít vendora mimo město (např. dům ve Fields of Misery), který prodává předměty a téměř pokaždé má nějaký bílý, kterých se dá koupit neomezené množství.

Pokoušel jsem se nějak zlepšit generování Fury u barba, ale bez pasivek Animosity a Unforgiving to příliš nešlo. Nicméně s nimi se stal boj mnohem svižnější, obzvlášť zábavná je nová runa Hurricane u WW, která stahuje všechny mobky (včetně Goblinů) ze vzdálenosti 45y. :D Výjimku tvoří jen "těžká" monstra (např. Tremor), ale není jich mnoho. Většinu elitek jsem si takhle tahal kam bylo potřeba (mimo dosah Arcane apod.). Stačí pak jen nahodit Rend (nejvhodnější je runa na 17 yardů) a dá se u toho používat i Sprint (samozřejmostí je Bash na 9 Fury). Barbarům doporučuju zkusit. :) Zajímavá je i kombinace Weapon Throw (runa na generování 8 Fury) a Seismic Slam, pro milovníky boje z dálky. :) Možnosti tedy přes absenci Into the Fray stále jsou, i když v případě Hurricane si myslím, že přijde nerf.

A ještě jeden pěkný drop:

Obrázek

PS: už to někdo zmínil, ale pro jistotu to zopakuji. Rakanoth dává legendárku každé postavě na libovolnou obtížnost (není pravda, že pouze na Master).

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 15.12.2013, 20:59 hod.

Ty BT boty od Raka jsi mi snad ani nemel pripominat :D ale jestli to dava kazdy postave tak tam poslu jeste ostatni chary a treba z 5 pokusu padne neco smysluplnyho :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.12.2013, 21:40 hod.

Pavouk dlouho nevidel mocny cepec.:-D

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 15.12.2013, 22:52 hod.

Abys z toho cepce nebyl prekvapenej jak bude OP :D

Co dat zitra skupinovy Expendables PTR? ;)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.12.2013, 23:03 hod.

A tak mužem ale radši bych normál run, z toho aspoň něco zbude.:-D

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 16.12.2013, 14:44 hod.

Tak zítra mám volno, i žena vzala roha, takže jsem rdy na cokoliv.:-D

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 16.12.2013, 17:27 hod.

I ty prasáku ;)
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 16.12.2013, 17:40 hod.

Nejlepší ze ani neví ze mám volno, ještě by zůstala doma.:-D

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 16.12.2013, 17:51 hod.

Hehe, ještě že ty naše krásné/hodné/milé a milované polovičky nechodí na tohle forum :D
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 17.12.2013, 05:57 hod.

No to bychom ale potom teprve poznali, jak hlasite nas dokazi milovat. :lol:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.12.2013, 10:55 hod.

Vole malou sem včera vezl na pohotovost, nechali si ju tam, ráno me volaj z hygieny, ze než půjdu na nějaký odběry tak nesmim do prace, takže to je pecka vole.:-/

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 17.12.2013, 20:02 hod.

No ty vole Kuki. :shock: Co to tam s váma je :?: Koukejte se dát do pořádku a ať seš zase ready na diablo. I když to teď není vůbec důležitý. :wave:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 18.12.2013, 16:37 hod.

Streamujeme s Kukinou betu RoS na HC, pokud se chce někdo mrknout, od 60 do 70 lvlu.
http://www.diablofans.cz/index.php?page ... view&id=30

Edit: pokračování později večer případně zítra odpoledne / večer

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“