PTR Patch 2.0.1
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Krucis vsichni pari a ja tvrdnu v praci To je nespravedlive
Re: PTR Patch 2.0.1
Houby , nejde se mi vůbec připojit.
Ani mne sa nejde pripojit vystojim si frontu a vysim na odcekovani a nic a nic proste nic...nepusti ma dalej.
Tak si prijdu domu, nainstaluju konecne to PTRko, ale mam stejny problem... Asi je tam moc lidi. Pri dnesni cene HW nechapu, ze maji stale takovy problem. Holt je to uz jejich znacka, ze startup vzdy poserou
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Mám to stejny
Koukejte se vsichni odpojit, at mi to funguje )
Já mám sice více latency, ale jsem tam a ani jednou mě to zatím nekicklo
Kuki: tak já nevím, co to je, čím to je, ale asi vlezu do configu a upravím si to tam
Kuki: tak já nevím, co to je, čím to je, ale asi vlezu do configu a upravím si to tam
jj je to normální, psali, že testují load serverů - budou zapínat a vypínat fronty, omezovat počty lidí online a testovat zátěž, až do neděle.
...due the increased load on our queuing system and games servers, you may experience periods of high latency, disconnects, or long queue times while playing on the Patch 2.0.1 PTR and Closed Beta. While this is completely normal, we sincerely apologize...
celé zde http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10896179551
...due the increased load on our queuing system and games servers, you may experience periods of high latency, disconnects, or long queue times while playing on the Patch 2.0.1 PTR and Closed Beta. While this is completely normal, we sincerely apologize...
celé zde http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10896179551
Naposledy upravil(a) Drakkari dne 13.12.2013, 18:38 hod., celkem upraveno 1 x.
Master, celkem to jde. Teda šlo, aspoň dopoledne Teď už se nepřipojím...gulisek píše:na jaké obtížnosti hrajete?:)
Paráda, konečně se vyplatí zabíjet i fialové padly mi z něj rare rukavice a boostují mě.
Taky je fajn, že modré elitky můžou být vícečlenné, než doposud, já vím, tyto změny jsem četl, ale naživo to je mazec
Zabil jsem Butchera a padla mi z něj legendárka a 3 rare itemy a vše mě boostuje. Je to super pocit hrát znova za postavu prostě jako konzolovka v tomto ohledu dost podobné.
Taky je fajn, že modré elitky můžou být vícečlenné, než doposud, já vím, tyto změny jsem četl, ale naživo to je mazec
Zabil jsem Butchera a padla mi z něj legendárka a 3 rare itemy a vše mě boostuje. Je to super pocit hrát znova za postavu prostě jako konzolovka v tomto ohledu dost podobné.
Tak mě to pustilo po cca 15min autentifikace kredencu nebo jak takze nerušit ono to tam hópne
Hoši poradí někdo jak mám nainstalovat PTR? Stáhnul jsem se battle net beta ale víc si nějak nevím rady. Jde mi přes to pustit jen obyč diablo s patchem 1.0.8.
Me jebne! Tak kdyz me to do hry pusti, tak dam novou hru, leave... Nakopirovat postavy a zase me to odhlasi... To tak ma byt? Ted zase hodinu cekat.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
v tom beta programu si musíš zaškrout PTR server a stáhnout si to pak ti to nabídne play (přes ten Bnet beta)... každopádně nevím co jsem čekal... ráno mně to do hry pustilo ted už děsný čekačky radši budu dál běhat klasik at mám pak nákej plvl konečně jsem zjistil jak strašně málo mám
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
mam dotaz jak je možné že mam na PTR 105 k DMG a 34 HP a paragon 135?
Má někdo podobnej problém? Do menu se dostanu celkem bez čekání, ale když dám novou hru tak mi to při loadovací obrazovce napíše, že stahuje chybějící obsah. Ještě to nemám celé stažené, ale playable už mi to hlásí, takže by to už mělo jít ne?
To není problém, takhle to má fungovat.. máš stažené jen základní funkce hry aby jsi to mohl zapnout atd. a ty "zbytečné" části jako lokace a tak se stahujou až na konec.. takže pokud chceš jít do např. do tristramu tak musíš čekat než se ti stáhne
páni idem od rána 9:00 a tá hra ani raz nepadla !!! žiaden DC ..... áno kolíše mi latency ale je to stabilné a nevšimol som si žiadne bugy .... mám pocit,že toto hodia na LIVE do konca roku zase je to len môj odhad tak ma nevraždite ) kolega mal event kde nejaký ghost mu hovoril,že sa stretne čoskoro s Mephistom )) možno Malthael bude mať záverečný súboj ako Baal....príde mu na pomoc polka monstier.
To jsem nechtěl slyšet, ale díky
sorry..áno ked to máš žlté môžeš kľudne hrať