Ahoj, D2 mi beží permanentne na 25FPS, je tam určitý frame limiter ktorý ma nepustí na vyššie čísla. Včera som ale skúšal pustit D2 v okne a mal som oveľa viac FPS (hra bola plynulá bez sekania).
Vie mi niekto poradiť ako vypnem frame limiter? Som si istý že môj ntbook zvládne viac ako 25 FPS
win XP, 1.13c, singleplayer
Diablo 2 - Frame Limiter
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Wraith
Re: Diablo 2 - Frame Limiter
Ten limiter nevypneš nijakým spôsobom,všetky animácie v D2 sú robené v 25 snímkoch za sekundu takže hra beží stále 25fps.
Áno to som si myslel aj ja. Lenže na blizzard fóre som čítal že v offic multiplayeri je frame limiter vypnutý.
-
- Wraith
http://diablo2.diablowiki.net/FPS Viac sa dočítaš tu,aj keď v multi máš viac FPS,nijak to neovplyvňuje rýchlosť hry a hra beží stále rovnako ,takže ak sa ti to seká,skús zapnúť D2VidTest a zaškrtni možnosť 2D,to by sa ti fullscreen už nemal sekať
Áno ja som čítal celé toto ale napriek tomu som sa stretol s príspevkami že multiplayer hra bola oveľa viac "smooth" (hladšia) na porovnanie zo singleplayerom.
Vyskúšal som to, limiter sa mi in-game posunul na 50fps (viac ma nepustí) a keď dám esc tak mám FPS 800 Každopádne díky za rady, som zvyknutý na toto, nieje to žiadny problém ale keď som to spustil v okne tak sa mi zdala hra hladšia. Preto vznikla aj táto moja otázka Btw keď to zapnem na 2D tak sa nedá nastaviť perspektívny pohľad takže ja sa vrátim k tomu 3D
Vyskúšal som to, limiter sa mi in-game posunul na 50fps (viac ma nepustí) a keď dám esc tak mám FPS 800 Každopádne díky za rady, som zvyknutý na toto, nieje to žiadny problém ale keď som to spustil v okne tak sa mi zdala hra hladšia. Preto vznikla aj táto moja otázka Btw keď to zapnem na 2D tak sa nedá nastaviť perspektívny pohľad takže ja sa vrátim k tomu 3D