Reaper of Souls: BETA
Klasickej pristup Blizzardu... Ale potesilo me, ze Patch bude evidentne do konce roku na oficialnim serveru. To je ted docela vic nez pravdepodobne... Holt dneska si Loot 2.0 asi nevyzkousime, jak nam tvrdi kluci z Blizzardu
Re: Reaper of Souls: BETA
...jde to ptr pustit(az ho opravej) i bez ty posahany bnet aplikace?
Já ho tam měl, dal jsem vytvořit a dál nějak nevím, spouštím tu aplikaci přes plocuhu a nikde tam nic na výběr není.
a pekne krásne pôjde spolu patch 2.00 a AH )) tak ako som ja a pár " týpkov " tvrdili )))
Ja tam to tlacitko na vytvoreni PTR profilu mel take. Ale jak jsem psal, stahl jsem ten Beta Battlenet desktop application, ale nemuzu nikde nastavit, abych spustil PTRko a ne klasickou verzi... Jsou to jarmilove, to je navod jak stehno, co tam dali )
Na PTR je AH? Máš to potvrzené?
na PTR nebude...ani som to netvrdil....to je len PUBLIC TEST REALM...ale potom ostrý patch 2.0 tam bude AH !
To ale neni dulezity. Nic to nezmeni. Jde o to, aby nesel RoS a AH dohromady.zahadum píše:a pekne krásne pôjde spolu patch 2.00 a AH )) tak ako som ja a pár " týpkov " tvrdili )))
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Patch 2.0 a AH dohromady. To jsem zvědavej. Jestli tam bude i loot 2, tak to si pak do ROS budou na začátek lidi přenášet ultra gear pro 60. level. přes 60. level ale gear v AH nebude. Ten bude až v datáči. Hmmm, pro ně to bude Ok, protože se zvedně kupčení a vrátí se hráčí v téhle pusté době před vydáním datadisku. Jistou logiku to tedy má.
to nikdo jeste nepotvrdil,s nejvetsi pravdepodobnosti to tak doopravdy bude,ale jisty to nenizahadum píše:na PTR nebude...ani som to netvrdil....to je len PUBLIC TEST REALM...ale potom ostrý patch 2.0 tam bude AH !
ved to bolo jasne, ze tam bude AH... nerozumiem, preco by tam nemala byt? koniec AH bol ohlaseny az 18.March 2014,takze dovtedy aj bude.
však ani ja to nehovorím na 100 % .. vychádzam len z matematiky a biznisu uvidíme
Nikdo přece nepotvrdil že AH bude v PTR a že ostrej patch bude nějak hned. Nevím co tu někteří blázní hned že to bude dohromady.
javurek nechaj to tak .... vravím uvidíme časom.....
kámošovi pomohlo preinštalovať Battle.net-Beta-Setup-enGB na verziu 1.8.0.1972 a už mu to ukazuje PTR option....
kámošovi pomohlo preinštalovať Battle.net-Beta-Setup-enGB na verziu 1.8.0.1972 a už mu to ukazuje PTR option....
Vykaslete se na nejake AH... S datadiskem, kde nebude to je stejne jedno... Spise nekdo vymyslete, jak to spustit, sakra )
kde to stahnu? eu blizzardi mi dali jen us verzi, tam asi bude ten problemzahadum píše:javurek nechaj to tak .... vravím uvidíme časom.....
Nebude ja mam Eu verzi a je to stejný.
na svojom btn acc to máš v položke download games a Game Client Downloads
Battle.net App Beta
je to nová verzia ale mne to nejde.... neviem prečo
Battle.net App Beta
je to nová verzia ale mne to nejde.... neviem prečo
To jo ale tam nabizi jen enUS verzi, a kdosi tu psal ze mu pomohlo nainstalovat enGB
jemu to nahodilo:
Public Test Region access is enabled for this game account.
ale nič viacej
Public Test Region access is enabled for this game account.
ale nič viacej