Zdravím.
Měl bych dotaz ohledně WotB. Drtivá většina barbarů zvládá běhat s defacto permanentně zapnutým WotB. Z neznámého důvodu však u mě toto prostě nejde. Nevím čím to je, protože moje CC je s BR 57,5%. S WotB je to tedy 67,5%. K tomu APS mám 2,51, s WotB 2,89. I přes to všechno se mi nedaří si WotB udržet déle, než polovinu cooldownu na WotB. Přitom nezastavuju kvůli žádným věcem na pickup. Farmím A1 Festering woods->fiealds of mysery (pokud je tak cryptu) -> halls of agony lvl 2. Zkoušel jsem všechny MP od 1-5 a stejně WotB neudržím. Prosím poraďte, jak na to. Také bych byl rád za radu, jaké MP bych podle vás měl farmit.
Problémy s WotB
Re: Problémy s WotB
na zkoušku si dej klidně mp8 - 10, zřejmě ti mobky umírají až příliš rychle. Druhá chyba může pramenit z toho, že aby se resetoval WoTB musíš Fury utrácet ! tzn "nenechávat baňku plnou" - neustále spamovat trornáda ze sprintu a do toho promáčknout občas i battle rage. Pokud je Fury plná, žádnou nezískáváš a neresetuješ WoTB.
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
přesně jak bylo napsáno... buď mob umře rychleji než se ti doplní fury cc tikem tornáda (podle ats je rychlost tikú zjistíš kolikmáš třeba na d3up.com), a nebo máš plnou baňku, paradoxně se ti pak třeba hraje líp na mp9 než na mp3
osobně hraju tak že mačkám stále run, overpower (+10%cc) a battlerage dokola a přitom se točím ww tlačítkem na myši, tím spotřebovávám fury takže se má kam doplňovat, pokud se ocitnu někde kde je málo mobů a wotb začne končit a mám prázdnou fury tak ho rychle doplním primárním útokem bash...
osobně hraju tak že mačkám stále run, overpower (+10%cc) a battlerage dokola a přitom se točím ww tlačítkem na myši, tím spotřebovávám fury takže se má kam doplňovat, pokud se ocitnu někde kde je málo mobů a wotb začne končit a mám prázdnou fury tak ho rychle doplním primárním útokem bash...
Rekl bych ze ma problem s cc podle dps calculator ma 51,5% + battle 3%, to jako základ není moc, myslím že máš málo critu a málo fury.
On je celkově problém s tvým vybavení, málo ar nic moc život, na vyssim mp te usmazi
On je celkově problém s tvým vybavení, málo ar nic moc život, na vyssim mp te usmazi
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
PS: koukal jsem na profil, chtělo by to doplnit allres a vitku (osobně nemám rád ty innas kalhoty pokud nemáš dobré další itemy), dál jsi strašně zaměřenej na ats, spíš dej cc, cd a ats jen tak aby jsi měl dost na tiky tornád, celkově zvednout dps aby jsi přežil vyšší mp a farmil efektivně (rychle)
pokud chceš nějakej bližší komentář na gear klidně písni PM nebo si mě přidej ve hře, případně inspirace tady u mě... už jsem radil hodně barbům, i dělal sety na zakázku jsem pro každou legraci (o víkendu budu mít koec času na hraní), jasně že s lootem 2.0 to zase všechno vyměníš ale stále si můžeš teďka líp zahrát
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... ro/7663061
pokud chceš nějakej bližší komentář na gear klidně písni PM nebo si mě přidej ve hře, případně inspirace tady u mě... už jsem radil hodně barbům, i dělal sety na zakázku jsem pro každou legraci (o víkendu budu mít koec času na hraní), jasně že s lootem 2.0 to zase všechno vyměníš ale stále si můžeš teďka líp zahrát
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... ro/7663061
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
já jedu "bubeníka" (jak to popsat netušim, kdyžtak link), prostě přiběhnu a spamuju hammer a overpower, dokud je co zabíjet tak nemám problém to udržet...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Díky za rady. Opravdu o bylo jen a pouze tím, že jsem měl plné fury. Bral jsem to totiž tak, že fury vygeneruju, jen už se nemá kam přidat. Jelikož jsem to nevěděl, tak jsem hnal AS do takových výšin.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
proto mám rád ten hammer, i s CC kolem 68 mám problém naplnit fury
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil