KECÁRNA
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
nevim co na to řeknou ostatní, ale já to nedělám jen kvůli partě a tobě, jestli nás bude sledovat i někdo jinej, tak ať taky vyjádří svůj názor
Re: KECÁRNA
ANKETA:
Takže šup, hlasujem
Takže šup, hlasujem
Naposledy upravil(a) DrSma dne 10.12.2013, 17:38 hod., celkem upraveno 1 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Jasná, když se tu exhibujeme, tak ať je to veřejný :o)... Ještě jednou díky DrSmo... PS: v emerice jsem s tim taky trošku hnul, zabil belču, ale A3 je zatim moc pomalej, chce to zvýšit dps a rezisty...
KryOn. já teď měl míň času a kterej jsem měl jsem využil na Poetarum. Ale mám hotovo, všichni jen chválej (všem díky za pochvaly), takže si asi vyberete
Bohužel se dnes měla zrodit legenda ...ale nejede US
Bohužel se dnes měla zrodit legenda ...ale nejede US
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Teda. Udělali jste si z toho pěkný soukromý koutek borci. A to co plodí DrSma je . Budete si to dávat na trika že
Btw. Ten marast, pár stránek zpět, u mě máte schovaný.
Btw. Ten marast, pár stránek zpět, u mě máte schovaný.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
To Marast:
Pche, jsem uražený a nemluvím s Tebou . Jsem neměl s kým hrát a ty si kdoví kde a kdoví co děláš...Mé pohoršení dosahuje bezmála vrcholu
Pche, jsem uražený a nemluvím s Tebou . Jsem neměl s kým hrát a ty si kdoví kde a kdoví co děláš...Mé pohoršení dosahuje bezmála vrcholu
- Marast
- The Butcher
Však ty jsi mě taky chyběl můj milý Frufráčku.
Já se stěhoval do svého a neměl jsem tam ještě zařízený internet. A to pár dní zabralo. Jinak toho mám teď vážně moc se zařizováním a pořád se z toho ne a ne dostat. Rozepisovat se přesně nemám moc význam, poněvadž by to bylo na román no.
Btw: Pokud budeš zítra, potažmo ve čtvrtek večer hrát, tak mi dej přes PM vědět a já si na tebe ten čas udělám.
Já se stěhoval do svého a neměl jsem tam ještě zařízený internet. A to pár dní zabralo. Jinak toho mám teď vážně moc se zařizováním a pořád se z toho ne a ne dostat. Rozepisovat se přesně nemám moc význam, poněvadž by to bylo na román no.
Btw: Pokud budeš zítra, potažmo ve čtvrtek večer hrát, tak mi dej přes PM vědět a já si na tebe ten čas udělám.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
však to není closed group kdo chce at se přidá já budu rád
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
To Marast:
Oki, ledovec mého dotčení se rozpouští pod teplem Tvých vlídných slov a já nemohu jinak než kývnout na návrh který mi dáváš...
Dost keců nebo budeme neoprávněně považováni za 4% a to mi přijde zbytečné (teda aspoň v mém případě )...
Jasný chápu, já jen, že jsi tak trochu zmizel...super, zítra se a nebo ve čtvrtek se ozvu a dáme aspoň jeden run. Tak pilně pracuj a neužeň se...
Oki, ledovec mého dotčení se rozpouští pod teplem Tvých vlídných slov a já nemohu jinak než kývnout na návrh který mi dáváš...
Dost keců nebo budeme neoprávněně považováni za 4% a to mi přijde zbytečné (teda aspoň v mém případě )...
Jasný chápu, já jen, že jsi tak trochu zmizel...super, zítra se a nebo ve čtvrtek se ozvu a dáme aspoň jeden run. Tak pilně pracuj a neužeň se...
- dawemorraless
- Na-Krul
Díky za běhání dneska KryOne a Fru sice prd padlo ale šlo to pěkně
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
to není tak špatnej nápad, co vy na to?Marast píše:Budete si to dávat na trika že
btw a ještě jedna věc: souhlasíte s tou sázkou?
- dawemorraless
- Na-Krul
jaká sázka? sem někde něco prošvihl?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Taky díky za hru dawi... Jo, triko není zlý nápad. Klidně bych do toho šel... Sázka:o?
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
- Marast
- The Butcher
To bude drahé kluci. Si to řádně naúčtujiLemurman píše:to není tak špatnej nápad, co vy na to?Marast píše:Budete si to dávat na trika že
Ty seš mi ale vtipálek. Jediné 4%, který mě zajímají, je hodnota CC na tom Kukim neustále omýlaném Mempu. Snad ti to jako ujištění stačí.Fru-fru píše:To Marast:
S tím popíjením rumů a metax ale u mě nepočítej.dawemorraless píše:však to není closed group kdo chce at se přidá já budu rád
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
určitě semnou počítejte do skupiny / klanu, jste poslední dobou moji nejčastější spoluhráči a hraje se mi s váma výborně
PS: s černým pozadím je to podle mě nejhezčí
PS: s černým pozadím je to podle mě nejhezčí
- Lemurman
- Zhar the Mad
ale vždyť už sme se o tom bavili přes PMdawemorraless píše:jaká sázka? sem někde něco prošvihl?
Fru-Fru: sry, že sem to nevisvětlil, ty si u toho ještě nebyl
jedná se o tohle:
Navrhoval sem sázku v našem budoucím tématu. Jednalo by se o to, že jak bysme psali ty příspěvky o postavách, tak by pak ostatní lidi vybrali ten nejlepší a ostatní by mu dali předem dohodnutý balík goldů. Byla by z toho důvodu, aby sme měli nějaký kvalitní (ale opravdu kvalitní) obsah.
- Fru-fru
- The Butcher
Aááá, kuji za osvětlení! Proč ne...Jakákoliv motivace se počítá... Jinak dnes už nedorazím - což je asi zjevné dle času příspěvku...Přeji pěknou hru...
- dawemorraless
- Na-Krul
nevim jak dneska budu ale chtěl bych v práci toho je na posrání takže spíš až večer se snad ukážu
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
To by chtělo nějakej harmonogizační program, kde si odškrtneme kdy přijdeme. Někdy nevim, jestli čekat nebo jít na US... Naštěstí je nás tolik, že tam člověk skoro nikdy není sám: včera jsme to proběhli na hoďku s Lemurem, světlo u něj nestálo za řeč a já ho ani neviděl. To bude o víkendu zase brnko, když už čekám týden :o). Zdar a sílu
- Lemurman
- Zhar the Mad
jo, run to byl pěknej, díky za hru
mám k vám ještě 2 věci:
1. pokud ste něco složili/napsali a je to určený pro budoucí topic, tak mi to pošlete (nebo aspon mi napište že něco takovýho máte)
2. a co ta sázka? jedinej kdo se k ní vyjádřil byl Fru
mám k vám ještě 2 věci:
1. pokud ste něco složili/napsali a je to určený pro budoucí topic, tak mi to pošlete (nebo aspon mi napište že něco takovýho máte)
2. a co ta sázka? jedinej kdo se k ní vyjádřil byl Fru