KECÁRNA
Jojo Dawe, chvílemi v podzemí mi ty frozen hulkové barvily trenky na hnědo. Mít arcain, tak mam hnědej i gauč :o). Já dneska dropl tři vizard haty, takže super! Ale zase jeden pěknej poison dex andariel s 9 fire dmg taken. Asi začnu stavět monka na něco jinýho :o)
Re: KECÁRNA
EDIT: zde byly dva návrhy, které jsem odstranil, aby tu nebrzdily velký tapety. Použitelné návrhy loga najdete níž.
Tak první náhledy
Jedna vlajka je černá, bo příští týden nebudu mít moc času, tak jsem dneska zapracoval i bez ní.
Přijímám kritiku (snad ne moc silnou ) a návrhy. Pokud bude možné vaše návrhy na změny zapracovat, (něco měnit můžu lehce, něco obtížně) pokusím se je tam zapracovat.
Tak první náhledy
Jedna vlajka je černá, bo příští týden nebudu mít moc času, tak jsem dneska zapracoval i bez ní.
Přijímám kritiku (snad ne moc silnou ) a návrhy. Pokud bude možné vaše návrhy na změny zapracovat, (něco měnit můžu lehce, něco obtížně) pokusím se je tam zapracovat.
Naposledy upravil(a) DrSma dne 09.12.2013, 21:19 hod., celkem upraveno 2 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
SUPER! za mě ten první, ten je tady do fóra decentnější s tou základovkou... Super práce, díky!
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ty vole, drsny!
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
ty vole DrSmo, tak tohle sem nečekal. Je to super
jen sem asi slepej, ale může mi někdo říct, čím se lišej ty dva obrázky?
EDIT: tak už vim, 1. má černej podklad, druhej žádnej
jen sem asi slepej, ale může mi někdo říct, čím se lišej ty dva obrázky?
EDIT: tak už vim, 1. má černej podklad, druhej žádnej
Lemur: Správně
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
dobrá práce pane
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Díky za chválu, kucí
Jinak primárně jsem dělal ten první, bez podkladu. (pro už je KryOn EDIT: a Lemurman) Podklad je tam dodělanej jako kontrastnější varianta a jako návaznost na černý podklad fora.
Pokud vám stačí hned tenhle první pokus, tak OK. Máte čas na rozmyšlenou, kterou variantu chcete, dokud mi nedorazí poslední vlajka. Pak to dodělám se zvoleným pozadím a hodím Lemurovi finální verzi..
Jinak primárně jsem dělal ten první, bez podkladu. (pro už je KryOn EDIT: a Lemurman) Podklad je tam dodělanej jako kontrastnější varianta a jako návaznost na černý podklad fora.
Pokud vám stačí hned tenhle první pokus, tak OK. Máte čas na rozmyšlenou, kterou variantu chcete, dokud mi nedorazí poslední vlajka. Pak to dodělám se zvoleným pozadím a hodím Lemurovi finální verzi..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 08.12.2013, 19:44 hod., celkem upraveno 1 x.
ještě mi napadlo, ale to už by bylo asi přeplácaný, jak by to vypadalo, kdyby byl trošku rozšířenej náš (DrSmovo) reklamní banner směrem dolu a pod vlajky byly prsknutý naše malinkatý postavy z actu II (kde je oheň, ať je zachovaná oranžová barva). A možná za vlajkami nějaký vchod do katedrály, ale jak říkam, asi by to už bylo přeplácaný... Takhle jednoduchý a čistý je to super a ten banner o každým vypovídá ladění se svojí postavou, super... teď už jenom nějakou besídku, každej básničku a ty lízátka...
KryOn:
- pět postav + pět vlajek (a i ty mají navíc vlastní grafiku) už je deset věcí na koukání a postavy by byly opravdu malinký...zkusit časem můžu, ale odhaduju, že toho bude moc jak říkáš..(pokud mi naposíláte screeny z A2 výhledově bych na tom zapracoval - EDIT: ale jo, bude to challenge, posílejte do PM figury z A2 jestli chcete, v nejhorším se to nepoužije )
- katedrála by se dala, pokud bych našel vhodnej základ. Ale pak bych zase musel nejspíš vyhodit ty fajráky..
- já ještě zvažoval, že bych tam nějakým nenápadnějším způsobem nacpal vaše battle tagy pod jména..(pokud je, Lemure, plánuješ někde v textu, nebudu přeplňovat obrázek..)
- pět postav + pět vlajek (a i ty mají navíc vlastní grafiku) už je deset věcí na koukání a postavy by byly opravdu malinký...zkusit časem můžu, ale odhaduju, že toho bude moc jak říkáš..(pokud mi naposíláte screeny z A2 výhledově bych na tom zapracoval - EDIT: ale jo, bude to challenge, posílejte do PM figury z A2 jestli chcete, v nejhorším se to nepoužije )
- katedrála by se dala, pokud bych našel vhodnej základ. Ale pak bych zase musel nejspíš vyhodit ty fajráky..
- já ještě zvažoval, že bych tam nějakým nenápadnějším způsobem nacpal vaše battle tagy pod jména..(pokud je, Lemure, plánuješ někde v textu, nebudu přeplňovat obrázek..)
- dawemorraless
- Na-Krul
a co toto jako pozadí? http://www.jpeg.cz/images/2013/12/08/Lqi80.jpg
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawe: jen to hodit do pozadí není problém...(problém je, že všechny texty reflektujou oranžovým světlem od ohně..)
Ale pokud to má bejt varianta s katedrálou ve stylu "bez pozadí", což se víc líbí, tak to bude mnohem větší oříšek...
Řešitelný je všechno, jediná otázka je, kolik to stojí času,..
Ale pokud to má bejt varianta s katedrálou ve stylu "bez pozadí", což se víc líbí, tak to bude mnohem větší oříšek...
Řešitelný je všechno, jediná otázka je, kolik to stojí času,..
- dawemorraless
- Na-Krul
Aby sme tě nezasekali zase at můžeš taky hrát to bych nerad
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
"Už se stalo"
Ale drtil jsem ty čtyřicítky až dost, takže malá změna mi neuškodí.
Hlavní je, že má Lemur nějakej základ pro topic a ostatní můžu postupně zkoušet..
Zatím teda vnímám dva návrhy. Zkusit tam nacpat i vaše postavy (to záleží i na tom, kdy dostanu screeny) a zkusit tam nacpat katedrálu. Mno,..
Ale drtil jsem ty čtyřicítky až dost, takže malá změna mi neuškodí.
Hlavní je, že má Lemur nějakej základ pro topic a ostatní můžu postupně zkoušet..
Zatím teda vnímám dva návrhy. Zkusit tam nacpat i vaše postavy (to záleží i na tom, kdy dostanu screeny) a zkusit tam nacpat katedrálu. Mno,..
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Ty vole to je Boží! Díky pane
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
tak sem chtěl vyfotit DH v 2 aktu pro DrSmu, zjistil sem ale, že nemám 2. akt otevřenej na žádný obtížnoti
Tak varianta 3. Celkem se mi podařilo rozuzlit barvy, jsem spokojenej, tak ať máte o čem přemejšlet.
PS: nevim nevim, jestli by bylo dobrý do toho ještě ládovat pět figur. Ale Katedrála se zakomponovat povedla, že?..KryOne
Je to hlavně o vkusu, ale za mě jsou povedený oba kousky..
Pro porovnání přikládám znova (dodělanou) variantu 1. POSUZUJTE OBA OBRÁZKY ODDĚLENĚ, NEKOUKEJTE NA OBA NAJEDNOU
EDIT: tak už i s WulFem
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Moc pěkný, varianta s katedrálou je super! Fakt moc pěkný všechny kusy...
Super! Jseš šikovnej DrsMo a myslim, že jsi inspiroval i další skupiny :o)...