KECÁRNA
Zdar a sílu! dneska hra s Hulkem, Fruem a dalšími neměla chybu protože mi padlo:
a za pár vteřin zase ciiing bum
takže moje postava teď vypadá takhle a už se s 98k life a 50k dps každoprdně nestydí... nebo máte screeny z hry s přiblížením kucí, aby nás dal DrsMa do třídního fota?
P.S. hůlka čeká na příjemce, takže komu bude říkat pane nebo snad paní?
P.P.S. a edit: do tý zunni dam asi žlutý... musim vyhnat dps, ať nám to padá rychleji :o), života mam teď díky sonniho helmě dost a čim rychleji to padne, tím bude i mana. Už jen ring a boty a říkejte mi... závislák...
a za pár vteřin zase ciiing bum
takže moje postava teď vypadá takhle a už se s 98k life a 50k dps každoprdně nestydí... nebo máte screeny z hry s přiblížením kucí, aby nás dal DrsMa do třídního fota?
P.S. hůlka čeká na příjemce, takže komu bude říkat pane nebo snad paní?
P.P.S. a edit: do tý zunni dam asi žlutý... musim vyhnat dps, ať nám to padá rychleji :o), života mam teď díky sonniho helmě dost a čim rychleji to padne, tím bude i mana. Už jen ring a boty a říkejte mi... závislák...
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: KECÁRNA
teda ty seš lucker gratz jak svin:D já dneska testoval nějaký nový spicy rum zítra už snad budu
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
rumíííčky já jsem nemocnej, ale dneska jsem fakt neměl náladu, ale jako KryOne, tys už dropl dvě chestky, tako bych se na to ..... gratz, jak prase
Tooooo hůlku mnooo ... když neumřu a nebude ho nikdo jó moc chtít, tak si ho z legrace vemu. Budu mít set sice slabší, ale hlavně, že mi to bude slušet a vo to de
Tooooo hůlku mnooo ... když neumřu a nebude ho nikdo jó moc chtít, tak si ho z legrace vemu. Budu mít set sice slabší, ale hlavně, že mi to bude slušet a vo to de
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Wulfe byl fakt dobrej sice za 60 štamprdle kua ale ta vůně a chut KryOn se za chvíli bude s náma na mp2 nudit měli by sme zabrat no a eče Ti najít to mojo nějaký musím ch jo tolik práce a tak málo času
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Díky, hůlka samo k dispozici partě,... Asi se vyplatilo čekat týden co nic nepadalo, aby to pak stálo za to :o)... Teď už jen prsten, boty, witching, hodinky s vodotryskem a jsem macho... Jaký jste posílali DrSmaovi screen postavy?
KryOn: mám od ostataních takový screen, co jsi sem hodil. Chybí WulF.
Krom toho mám ještě návrh, protože podoba postav se silně rychle (a RoS ještě víc) bude vyvíjet. Navrhuju, že bych místo screenu postav použil vaše vlajky. Třeba já ji mám stejnou snad půl roku, tak nevim, jak často to měníte vy. Myslím, že jako úvodní obrázek by vlajky se jménama v Diablo fontech vypadaly výborně.
Tak se zamyslete a kdyby jste raději ty vlajky, tak mi sem nahažte odkazy na screeny. Já si to postahuju, ať můžu začít. Bylo by dobrý fotit v jednom actu, ať je jedno světlo (třeba A4) a vyndat z pracek bouchačky, aby nezakrývaly vlajku.
Pokud chcete zůstat u obrázků postav, z čehož nevím, co vyleze, bo je to každej pes jiná ves tak jen ten WulF, ok?
Ale neovlivňuju, navrhuju, něco slepím z čehokoliv i tak,..
Krom toho mám ještě návrh, protože podoba postav se silně rychle (a RoS ještě víc) bude vyvíjet. Navrhuju, že bych místo screenu postav použil vaše vlajky. Třeba já ji mám stejnou snad půl roku, tak nevim, jak často to měníte vy. Myslím, že jako úvodní obrázek by vlajky se jménama v Diablo fontech vypadaly výborně.
Tak se zamyslete a kdyby jste raději ty vlajky, tak mi sem nahažte odkazy na screeny. Já si to postahuju, ať můžu začít. Bylo by dobrý fotit v jednom actu, ať je jedno světlo (třeba A4) a vyndat z pracek bouchačky, aby nezakrývaly vlajku.
Pokud chcete zůstat u obrázků postav, z čehož nevím, co vyleze, bo je to každej pes jiná ves tak jen ten WulF, ok?
Ale neovlivňuju, navrhuju, něco slepím z čehokoliv i tak,..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
KryOn: tak to ti gratuluju, fakt super věci
koukám, že se k vám budu muset zas na chvilku přidat
DrSma: vlajky? mě je to celkem jedno, uvidíme co na to ostatní
koukám, že se k vám budu muset zas na chvilku přidat
DrSma: vlajky? mě je to celkem jedno, uvidíme co na to ostatní
Ano, vlajky. Přijdou mi pro daného hráče o hodně symboličtější, než obrázek jedné jeho postavy, navíc když uvážím, že většina hraje za víc postav...
EDIT:
a abyste věděli, že nekecám, dám sem ukázku, jakej je to marast (každá barva jiná z jinýho ACTu, velikosti, ostrosti..) a to tam ještě jeden chybí
Tak to vypadá vysekaný ze screenů bez úprav... (preventivně si to průběžně chystám, abych se pak nezdržoval, až budu mít všechno.. )
EDIT:
a abyste věděli, že nekecám, dám sem ukázku, jakej je to marast (každá barva jiná z jinýho ACTu, velikosti, ostrosti..) a to tam ještě jeden chybí
Tak to vypadá vysekaný ze screenů bez úprav... (preventivně si to průběžně chystám, abych se pak nezdržoval, až budu mít všechno.. )
Naposledy upravil(a) DrSma dne 05.12.2013, 19:26 hod., celkem upraveno 7 x.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Oki, vyfotím v A1 a nahodím to sem, nebo někam na share a pošlu Ti odkaz DrSmíku. Kuji!
Dobrá práce DrSma, hezká kombinace, a dobře vyselektováno! A i to moje DH dítě nalevo se povedlo, co mam s tím napravo, akorát nevim, kdy jsme ho počali a jestli je moje nebo tý bloncky šedivý na kraji, snad se to nestalo, když jsme ujížděl na poisnu. No může být rádo, že neni po tý pařbě lachtan... Uffffff :o) Už asi mam jít spát :p)
EDIT: a jsem pro vlajky - tam se člověk může vyřádit ve vzhledu víc než na postavě, kde nejde měnit vzhled itemů. Dobrej nápad DrSmo...
EDIT: a jsem pro vlajky - tam se člověk může vyřádit ve vzhledu víc než na postavě, kde nejde měnit vzhled itemů. Dobrej nápad DrSmo...
Naposledy upravil(a) KryOn dne 06.12.2013, 07:14 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fru-fru
- The Butcher
To DrSma : Hmm, máš pravdu...to se chce domluvit na jednom actu a zaslat kompletní obrázek obrazovky aby jsi mohl manipulovat s velikostí...ale vlajky budou super! Házím do PM odkaz
Velikostmi si hlavu moc nelamte, s tím si snadno poradím. (horší už je to se světlama z ACTů) Ale vždy platí, čím větší mám základ, tím líp.
Ok, čekám na vlajky. (Frufráka mám z A1)
Udělám pro srandu něco i z těch postav i nějaké varianty vlajek, ať si můžete sami vybrat,..
Ok, čekám na vlajky. (Frufráka mám z A1)
Udělám pro srandu něco i z těch postav i nějaké varianty vlajek, ať si můžete sami vybrat,..
Super, máme i vlastního grafika... Je vidět, že si s tim rád hraješ: avatara jsem ti už chválil, zajímavej nápad s vlajkou a postojem k hraní...
No,...grafik ...spíš si s tím rád hraju
Vlajky mám od Fru-frua (oceňuju vždy rychlé reakce) a KryOna. (pokud platí ta u WD pár odstavců výš - jestli ne, šup sem aktuální )
Chybí Lemur, dawe a Wulf.
Vlajky mám od Fru-frua (oceňuju vždy rychlé reakce) a KryOna. (pokud platí ta u WD pár odstavců výš - jestli ne, šup sem aktuální )
Chybí Lemur, dawe a Wulf.
- Lemurman
- Zhar the Mad
Lachtan jo?KryOn píše: No může být rádo, že neni po tý pařbě lachtan...
DrSma: pěknej obrázek, akorát si prohodil velikosti a umístění mýho DH a (Wulfova?) barbara
jinak vlajku z 1. aktu ti zašlu večer
DrSma: jop, ta vlajka platí, mam jí už od nevimkdy, ale rok to bude určitě... Snažil jsem se to fotit, aby u toho nebyla ta slepica, ale jestli potřebuješ ještě trochu víc místa, večer udělam screen bez kuru...
Lemurku, je to bez úprav, proto jseš tak prťavej, bo máš evidentně nejmenší úhlopříčku (ta ukázka obrázku je pouze sběr dat, to není ani náznak výsledku )
Ten Barb je Fru-fru, jsem teda v tom žil
KryOn: kur je v pohodě, nic přefocovat nemusíš
Ten Barb je Fru-fru, jsem teda v tom žil
KryOn: kur je v pohodě, nic přefocovat nemusíš
- Lemurman
- Zhar the Mad
nejmenší úhlopříčku? možná jo, minimálně nejmenší rozlišení. Mám ještě ten velkej starej CRT monitor s rozlišením 1024x768
- Fru-fru
- The Butcher
Ano Ano, ten rozmilý barbárek jsem já.
Děkuji za pochvalu DrSmiku, když ze někdo nabídne, tak je potřeba to využít dřív než si to rozmyslí...;-):mrgreen:
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Děkuji za pochvalu DrSmiku, když ze někdo nabídne, tak je potřeba to využít dřív než si to rozmyslí...;-):mrgreen:
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Toto je prachsprosté chlubení (z radosti) - další velký Solo Selffound cíl je zdolán
Jako odměna mě čeká pravděpodobně "RoS PL145" + co ještě naexpím