Reaper of Souls: BETA
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... no i tak to je špatně ... protože jak psal Arnold není problém mít 10 postav na lvl 60 ( poté potáhnout na 70 ) a přitom nemít bose zabitýho ani jednou ( kromě diabla ) ... pak zabiješ s každou z těch postav 4x bosse a máš 40 legend ... vytvoříš postavu novou necháš se pw lvl vytáhnout na 70 ( respektive jeden člověk vytáhne 3 lidi ) poté zabiješ bose včetně diabla a máš 15 lvl 70 legend pro 4 za 2h pw levelingu ...
Re: Reaper of Souls: BETA
Pokud uz nebude normal/nm/hell/inf, tak imo uz nemusis mit zabityho ani diabla. Tohle ale blizzard podle me nejak fixne, na tyhle veci kdy muzes neco sehnat/split jinak nez je od nich dovoleny je dost haklivej.
takze pribeh nebude povinny a hned sa da skocit kamkolvek? to tiez fixnu ne?
Ja bych rekl, ze jednou si to musis s postavou projit na ten story mode a az pak se odemkne ten farm mode. A to ze pak muzes skakat jak chces a kam chces je umyslne.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
dle mě až po zabití finálního bose se zpřístupní ten adventure mód, i když nevím proč to tam blbě pojmenovali... přijde mi to dost zavádějící. Dále si myslím, že drop lege z prvního killu bude nastaven, tak že z něj dostaneš legendu, ale nastavenou max pro lvl určený pro běžné zabití, tzn. bude garantována, ale pouze z předvoleného seznamu. Tudíž by se nestalo to co popisujete, snad to nějak podobně udělají.
Pokud se nepletu bude potřeba to alespoň s jednou postavou projít celé, než se otevře Adventure mod, takže příběh povinný bude, ale jen jednou.
A co se týče těch legendárek za bosse, to půjde určitě nějak ošetřit. Například můžou nechat legendárku na first kill u bossů jen u prvního například Barbara, dalším barbarům by garantovaná nebyla, tím by se předešlo tomu huntění legendárek, a nebo by mohli omezit expy pro nižší postavy, které by protahoval vysoký LVL, aby to i tak trvalo dlouho a prostě se to nevyplatilo.
A co se týče těch legendárek za bosse, to půjde určitě nějak ošetřit. Například můžou nechat legendárku na first kill u bossů jen u prvního například Barbara, dalším barbarům by garantovaná nebyla, tím by se předešlo tomu huntění legendárek, a nebo by mohli omezit expy pro nižší postavy, které by protahoval vysoký LVL, aby to i tak trvalo dlouho a prostě se to nevyplatilo.
-
- Minion of Destruction
... ale i kdyby to bylo ve "story modu", tak je to přece jedno, každej z nás už má story mod prolezlej minimálně jednou a nově se pojede jen 5.akt ... tzn. už teď není problém zabít 4 bose za pár minut ... no já doufám, že s tímto něco vymyslí, protože mám obavu, že by ta hra pak nebyla o ničem jiným než o "first kill nájezdech na bossy" ...
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
řekněme, že tam bude 5 bosů.
first kill:
1. boss = lege 64-66
2. boss = lege 66-67
3.boss = lege 68-69
4. boss = lege 69-70
5.boss = lege 70 - 71
a je jedno zda máte lvl 62 a nebo 70lvl, prostě bude takto napevno nastaveno, nebo tak bych to udělal já
max. lvl lege = 73 (ten padá nahodile)
first kill:
1. boss = lege 64-66
2. boss = lege 66-67
3.boss = lege 68-69
4. boss = lege 69-70
5.boss = lege 70 - 71
a je jedno zda máte lvl 62 a nebo 70lvl, prostě bude takto napevno nastaveno, nebo tak bych to udělal já
max. lvl lege = 73 (ten padá nahodile)
-
- Minion of Destruction
... tak snad mají toto nějak vymyšlený, způsobů jak to ošetřit je mraky, já jen že o tomto nikde nepadlo ani slovo, jen o garantovaným prvním dropu, tak mě okamžitě trklo, že je to zneužitelný ... pokud to bude ošetřený tak super ...
oni o tom vědí ... vpálil jim to první člověk, hned jak se ten bluepost objevil
Bude ale na jedno projiti. Pak to bude jak pises a nevim co by se melo jako fixovatPatho píše:takze pribeh nebude povinny a hned sa da skocit kamkolvek? to tiez fixnu ne?
Sent from Note II
-
- Minion of Destruction
WulF - tak to je dobrý zpráva :-) ...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Hraju jen příležitostně a používám AH. Proto by mě vyhovovalo, aby mi během 2 hodin hraní ROS bez AH padly tak 4 legendárky a další tejden až k tomu sednu, tak zase a tak furt. Abych měl z čeho vybírat! 4 legendárky za tejden je ještě málo. Tak a pukněte dropnerfisti.
-
- Minion of Destruction
Fr ne*er, píšu z práce a ve stresu :-)) ... missclick no :-)))
Já furt říkám, že pokud to půjde v takovém stylu, jako tomu je na konzolích, tak to bude jen a jen super
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Hmm, tak než to bude super tam jsem po dlouhém odolávání nakonec teď začal instalovat Path of Exile.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Tak my tu mnohé problémy probíráme velmi vážně, jako by to mělo za měsíc vyjít.. Ale ona je zatím F+F beta, do closed bety to chvíli taky je a to samé do open bety..Takže věřím, že času na poladění bude dost... Pevně věřím, že takovéto "zjevné" věci jim nemohou utéci...
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Zdravim parani ,
Pojem open beta,znamena,ze si to pak zahrajem vsici ? Asi blbost coz ?
Pojem open beta,znamena,ze si to pak zahrajem vsici ? Asi blbost coz ?
jj,open beta je pro vsechny