meele wizard
ted kdyz to laguje a s hunterem mi to tak neskace, jsem vymyslel tento build pro skorn a wize
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XZg!bbYZaY
hratelnost je uplne suprova, dava to slupky pres milion a solo hra je uplny fikot, je treba mit vyssi hp a rezy, kdo se bude nudit vyzkousejte a pisnete, me to pripomina netopejry ve slabsim provedeni, nicmene na mp10 to stejne pada docela slusne.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XZg!bbYZaY
hratelnost je uplne suprova, dava to slupky pres milion a solo hra je uplny fikot, je treba mit vyssi hp a rezy, kdo se bude nudit vyzkousejte a pisnete, me to pripomina netopejry ve slabsim provedeni, nicmene na mp10 to stejne pada docela slusne.
Re: meele wizard
Musim souhlasit taky jsem zkousel Arcane torent a dava to slousnou dmg, nevis jak je to s tou dmg? 285% asi dava kazda raketka co vylitne na jedno zmacknuti jsou to vetsinou 3
covece ty raketky jsem moc nezkousel, vyhodim 5 min, ktere kazda dava pres mega a pada to jak hrusky a dokonce to i slusne ukituju, coz je na papiraka taky super, taktika nasledujici: na dalku vyhodim do davu par min, skocim tam mezi ne, zmrazim je a nez se nadeju, lezi to na zemi, kdyz ne, mrsknu zpomalovaci kouli a znovu mrazim a hazu miny, mezitim to kituju a je to zabava jak svin.
Taky se přidávám, hoďku jsem to teď valil a je to mega zábavný
- Maxim
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maxim#2668
- Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
Fajn build, ale víš co to znamená MEELE WIZARD-to je wizard pro boj z blízka Hele je to fajn build ale já si myslim že meele wiz. je s spec. blade ale rikej tomu jak chces.
RÁD BYCH SLYŠEL VÁŠ NÁZOR JESTLI JE TO MEELE WIZ. PROČ
RÁD BYCH SLYŠEL VÁŠ NÁZOR JESTLI JE TO MEELE WIZ. PROČ
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
v tomhle musim souhlasit s naším Necromancerem, já si meele build představuju jinak
ale to nic nemění na tom, že to může být zajímavej a účinej build
ale to nic nemění na tom, že to může být zajímavej a účinej build
hele vlez na mp10 a bojuj s wizem na dalku, ted jsi me docela pobavil.....
melee...
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
takze jeste jednou a naposledy, nastavte si tento build, dejte si jakykoliv quest na mp10 a pote mi reknete, zda styl hry neni meele. vzhledem k tomu, ze na mp10 muzete videt tak tri kombinace buildu pro wize, myslim, ze je toto docela dobry, zvlaste pak, kdyz je to docela efektivni.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
nemá cenu se hádat, je jedno kdo z nás má pravdu, do tohohle topicku to nepatří
takže se ti pokusim vysvětlit můj úhel pohledu naposledy (pak už tu ode mě nic nečekejte)
já vidim rozdíl mezi melee postavou a ranged postavou v tom, že ranged může útočit na dálku
to že hráč stojí u mobů moc blízko je jeho věc
takže se ti pokusim vysvětlit můj úhel pohledu naposledy (pak už tu ode mě nic nečekejte)
já vidim rozdíl mezi melee postavou a ranged postavou v tom, že ranged může útočit na dálku
to že hráč stojí u mobů moc blízko je jeho věc
presne tak, nema cenu se hadat, ponevac na mp10 hrajes 99 pct casu meele s kazdym charem, pokud teda nejedes archona s dps 800k+ kdy to usmazis nez to k tobe prileze. nabidl jsem vam perfektni build, kdy muzete hrat mp10 za par goldu a vy tady resite slovickareni......sasci. prosim o zamknuti tohoto topicu, ponevac aby me tu jebal clovek, co ma 70k damage a muze hrat tak mp1, to ne.
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Zdravím,
chci se zeptat na nějaký základní equip na tento build rád bych to vyzkoušel :-)
chci se zeptat na nějaký základní equip na tento build rád bych to vyzkoušel :-)
CZSK Komunita
Řekl bych, že nic moc, malou AS (Skorn) a velké EHP (AR, armor, vit).
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Tohle téma sice už vypadá trochu vousatěji, ale i přesto jsem se rozhodl sem něco napsat. V domnění, že se podívám na návrh čaroděje, kterak to bije na blízko, tak jsem byl docela zklamán. I já si totiž představuji pod pojmem meele něco zcela jiného. Ono to není ani tak o slovíčkaření, jako spíše o chápání významu slov a ty si v tomhle tématu vysvětluje každý jinak a někdo dokonce po svém. Bylo by fajn tohle téma nějak vhodně přejmenovat, protože i zde se dá najít inspirace pro zajímavý build, který stojí za to mít po ruce.
Takže jestli si tohle Fuxicku někdy přečteš, tak to chce hlavně klid a nohy v teple.
Takže jestli si tohle Fuxicku někdy přečteš, tak to chce hlavně klid a nohy v teple.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
už aby byl patch a dali wizardovi trochu vic moznosti...
Kouzelnický log - http://diablowizard.blogspot.cz/
jj presne jak pise marast, je super si zahrat papiraka na mp10 bez super gearu a jeste k tomu mmmmeeeeeeelllllleeeee.
PTR - ale Projaxova anglictina tak bacha =D