KECÁRNA
tu hlášku mám pro svýho barbara: "Mě nemůžete vyděsit, jsem zbabělec, mám strach pořád"
S těma expama, to máš jak s mpčkama. Na co větší mp, když nám naložej už teď ... jo jasný, s obojím se zvedaj šance na drop ale ... stejně jde spíš o tu partu a kordinaci nekordinovatelných lidí, čelenž sama o sobě
S těma expama, to máš jak s mpčkama. Na co větší mp, když nám naložej už teď ... jo jasný, s obojím se zvedaj šance na drop ale ... stejně jde spíš o tu partu a kordinaci nekordinovatelných lidí, čelenž sama o sobě
Re: KECÁRNA
Já věděl, že jsem si tu hlášku připomněl tady od někoho a ono to je od tebe :o)
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Zdar Chlapi.
Tak jsem se zase do něčeho začetl a velice jsme se posledních pár stránek u tohoto tématu pobavil.
Jinak já teda nevím vaše věkový složení, nebo jestli rádi chlastáte, ale jen tak z fleku mě napadli: "Starci na chmelu"
Já si ten muzikál ve vašem podání, kdy lítají kusy těl vzduchem a společně si do toho notujete (někdo tu dokonce hoví i poezii ) dokážu krásně představit.
Ale vy už máte nejspíš vybráno, tak hádám.
Jo. A jako tečku na závěr: "Umřite "
Tak jsem se zase do něčeho začetl a velice jsme se posledních pár stránek u tohoto tématu pobavil.
Jinak já teda nevím vaše věkový složení, nebo jestli rádi chlastáte, ale jen tak z fleku mě napadli: "Starci na chmelu"
Já si ten muzikál ve vašem podání, kdy lítají kusy těl vzduchem a společně si do toho notujete (někdo tu dokonce hoví i poezii ) dokážu krásně představit.
Ale vy už máte nejspíš vybráno, tak hádám.
Jo. A jako tečku na závěr: "Umřite "
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Zřejmě nám nabízí název grupy, JoJo. Já to pochopil moc dobře
U mě se se starcem trefil, ale chmel měním na "brambory". Chytří se dovtípí.
U mě se se starcem trefil, ale chmel měním na "brambory". Chytří se dovtípí.
A já za révu, takže jsme tam kde jsme byli... na léčení a bez názvu :o)...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Proč za brambory?:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Díky destilaci tipuju. Z užitečné plodiny stává ještě užitečnější :o)
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Jojo, poetarum je moje, a mám ho na druhém místě hned po proksimu morte... Aspoň někoho to zaujalo;-)
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
já už pro svýho DH sládám cca 2 týdny. Jen počkejte až uslyšíte 1. verše z Legendy o LemurmanoviKryOn píše:Mohli bychom k sobě každý složit nějakou hezkou básničku a pak se prezentovat někde na besídce.
jinak mám na vás otázku: dawe tu navrhoval předělat ten topic na nějakou seznamku NoAH hráčů. Jak se na to tváříte
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Dobře situovány, zajištěný, pohledný vdovec hledá...:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Wulfík to je rumovej přeborník:D já teda radši jegrmajstra pak až ruma to poetarum (snad je to správně) by šlo tak to Lemure založ a bude se rýmovat a vymejšlet (já teda asi ze sebe nic nedostanu jegr už toho pozabíjel dost za ty léta..... možná nějaký uchylárny)
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
ok, tak já něco vymyslim a pak to založim
btw, představoval bych si to tak, že bude 1. příspěvek nějaký všeobecný info a pak budou příspěvky lidí v partě, kde bude každej mít nějaký info o sobě a postavách, takže si něco vymyslete
P.S. konečnej seznam lidí je: já, dawe, WulF, KryOn, HELLER, Fru-Fru
pokud někdo nesouhlasí, tak ať napíše
btw, představoval bych si to tak, že bude 1. příspěvek nějaký všeobecný info a pak budou příspěvky lidí v partě, kde bude každej mít nějaký info o sobě a postavách, takže si něco vymyslete
P.S. konečnej seznam lidí je: já, dawe, WulF, KryOn, HELLER, Fru-Fru
pokud někdo nesouhlasí, tak ať napíše
KryOn: zrovna jsem zapnul D3 a zase jsme se minuli o pár minut. Za poslední dobu, (cca tejden) je to už po třetí
Tak jsem ti aspoň zkontroloval WD na prvním PL
PS: kdyby jsme se před sebou schovávali, tak se tohle nemůže povést
Tak jsem ti aspoň zkontroloval WD na prvním PL
PS: kdyby jsme se před sebou schovávali, tak se tohle nemůže povést
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Ukončení Topiců:
Kuki, JoJo, Fru-fru: nemůžu to tu jen tak vysvětlit. Hrajou v tom roli lidi. Škoda, že mi vzali chuť pokračovat.
Myslím, že je nejvyšší čas úměrně omezit i názorovou konfrontaci tady na foru. Necítím se tu už dobře. Zmizela veškerá názorová podpora i posledních lidí.
Kuki, JoJo, Fru-fru: nemůžu to tu jen tak vysvětlit. Hrajou v tom roli lidi. Škoda, že mi vzali chuť pokračovat.
Myslím, že je nejvyšší čas úměrně omezit i názorovou konfrontaci tady na foru. Necítím se tu už dobře. Zmizela veškerá názorová podpora i posledních lidí.
Coze akto ti vzal chut pokracovat? Ja som nic nezaregistroval ze by ta niekzo urazal alebo nieco v tom zmysle a prestavas aj hrat D3? Ci
Jojo: určitě chápeš, že ukazovat prstem je nevhodné. Ano, jsou v tom lidi,.
Přestat hrát Diablo? Ale kde že. Právě naopak. Myslím, že to je to nejlepší, co můžu teď v herním životě udělat. Na US mě najdeš jako vždycky
Přestat hrát Diablo? Ale kde že. Právě naopak. Myslím, že to je to nejlepší, co můžu teď v herním životě udělat. Na US mě najdeš jako vždycky
No ja praveze na US som asi skoncil, neako ma to tam hrat sameho prestalo bavit a preto som zacal hrat na EU HC odznova aj zo Swingerom hrame kazdy puatok a sobotu a este sa k nam sem tam prida niekto dalsi. Sameho by ma D3ka prestala bavit uz strasne davno a takto ked hram s niekym tak je to uplne ina hra a tak ma to bavy a je to super. Radim to aj tebe aj ked viem ze ty nehras coop ale ked tomu das sancu tak uvidis ze by ta to tak bavilo omnoho viacej
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
DrSma:
Nech to uležet, nekašli na to...Dej tomu čas. V nejhorším si od "nás" oddechni do ROS, ale pak Tě tu čekám v plné síle. My kteří milujeme bařeny se jen tak nevzdáme, ať Crom při nás v tomto stojí a nebo táhne do pekla
Nech to uležet, nekašli na to...Dej tomu čas. V nejhorším si od "nás" oddechni do ROS, ale pak Tě tu čekám v plné síle. My kteří milujeme bařeny se jen tak nevzdáme, ať Crom při nás v tomto stojí a nebo táhne do pekla