Reaper of Souls: BETA
Kongor nasel ted dobrej bug s diamantem.....
po oddelani diamamtu z itemu zustavaji vlastninosti gemu + pridaji se znovu. Tzn. ze ma cooldown 99% atd
po oddelani diamamtu z itemu zustavaji vlastninosti gemu + pridaji se znovu. Tzn. ze ma cooldown 99% atd
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Re: Reaper of Souls: BETA
hod link na stream
Ted to delal Forsalive se zbrani na svem monkovi ... imperial diamond + 0.3% bonus vs elites =) ve fullu ma 95,95% ...
A k tomu Puzzle Ringu jak se tu kluci bavili ... videl jsem mapu kde normalni monstra nebyly, ale goblin na kazdem rohu
A k tomu Puzzle Ringu jak se tu kluci bavili ... videl jsem mapu kde normalni monstra nebyly, ale goblin na kazdem rohu
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Na diablofans.com je hodne screenu legendarek.
třeba tyhle gatata
http://media-titanium.cursecdn.com/atta ... argain.jpg
ve spojeni s temahle botkama :-)
http://media-titanium.cursecdn.com/atta ... regard.jpg
OT: Kuki uz nepreklada na hlavni stranku? Poslední dobou se upresnujici blueposty hodne mnozi.
třeba tyhle gatata
http://media-titanium.cursecdn.com/atta ... argain.jpg
ve spojeni s temahle botkama :-)
http://media-titanium.cursecdn.com/atta ... regard.jpg
OT: Kuki uz nepreklada na hlavni stranku? Poslední dobou se upresnujici blueposty hodne mnozi.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ale jo jen když jsem mel čas tak nic nebylo a když ho je malo tak se něco objevuje.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Nevím proč, ale dneska mi stream Kongora nejde ... failed to load video. Ten Twitch je taky na dvě věci.
Jinak Panty jsem včera viděl, jak je identifikoval Kongor a hrál chvíli s něma, dost mazec. Ta fialová aura vzhledově i efektní
Jinak Panty jsem včera viděl, jak je identifikoval Kongor a hrál chvíli s něma, dost mazec. Ta fialová aura vzhledově i efektní
Mě před pár dny nešel v Opeře z twitche žádný stream, zkus jiný prohlížeč.
R.I.P. 27.3.2014
Kurna tech screenu legendarek tam je.
Kuki: To znam. Nabidl bych se s prekladem, ale nikdy nevim dopředu, jak to třeba v praci bude. Takze si to holt prectu v anlictine a neangličtináři tu musi jen spekulovat :-)
Twich je divnej. Mel jsem dny, kdy mi nesel v plynule v zadnem prohlizeci a ostatním to slapalo krasne.
Kuki: To znam. Nabidl bych se s prekladem, ale nikdy nevim dopředu, jak to třeba v praci bude. Takze si to holt prectu v anlictine a neangličtináři tu musi jen spekulovat :-)
Twich je divnej. Mel jsem dny, kdy mi nesel v plynule v zadnem prohlizeci a ostatním to slapalo krasne.
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:35 hod., celkem upraveno 1 x.
dalsi docela zasadni zprava - goldy nebude mozny tradovat (mezi hracema - item za goldy) a tim padem ani na cernym trhu za real cash
To ale uz trochu prehani, ne? Jako jsem pro kazdou vec co nas.. boty a wallet warriory, ale tohle docela dost omezi aji normalni hrace, ne?
ja mam mnohem radsi tradovani item za item,nebo proste darovani mezi pratelema,nez nejaky goldy...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jj a tím naprosto souhlasil.
Jen aby se dalo na Kraft vydělat během nějaké rozumné doby a nebyly opět BIS itemy a obchod bude zábava.
Killerek: klidně můžeš i nepravidelně.
Jen aby se dalo na Kraft vydělat během nějaké rozumné doby a nebyly opět BIS itemy a obchod bude zábava.
Killerek: klidně můžeš i nepravidelně.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:33 hod., celkem upraveno 1 x.
Tím víceméně dojde k tomu, co už tu bylo několikrát zmíněno, že se zrušením AH a příchodem RoS se Blizzard pokusí restartovat celý systém a omezit veškerý obchod mimo hru. Ani bych se nedivil, kdyby těsně před zrušením AH oznámil novou měnu namísto goldů.Alfajk píše:dalsi docela zasadni zprava - goldy nebude mozny tradovat (mezi hracema - item za goldy) a tim padem ani na cernym trhu za real cash
Naposledy upravil(a) Petros dne 26.11.2013, 20:32 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Pánové, nějaký odkaz na rozumně jedoucí stream? nevím proč ale Twitch se mi dnes seká jak sviňa... Nebo jestli prudí Telefonica?
Je to podle mě jedno s druhým ... Mám ADSL od O2 a je to věčný problém .. jak Youtube tak Twitch ... Youtuba už jsem vyřešil, ale Twitch ne a ne rozjet aby to bylo cajk.
Ale v tomto případě spíš viním Twitch.
Jo a tady máš odkaz na streamy ..
http://www.twitch.tv/directory/game/Dia ... of%20Souls
Stačí vybrat Kongor mi nejde, Athene mě nudí .. tak si nic nepustím na pozadí dneska asi .)
Ale v tomto případě spíš viním Twitch.
Jo a tady máš odkaz na streamy ..
http://www.twitch.tv/directory/game/Dia ... of%20Souls
Stačí vybrat Kongor mi nejde, Athene mě nudí .. tak si nic nepustím na pozadí dneska asi .)
HELLER: Twitch snad ani ne. Měto teď jede (Kongor) úplně bez problémů...
Naposledy upravil(a) DrSma dne 26.11.2013, 19:29 hod., celkem upraveno 1 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Petros: No aby jsme se nedivili
A celkem by mě zajímalo jak půjde měnit item za item, když jsem někde četl, že lege budou po určitý době (tušim 2h) vázaný na účet nebo v tom horším případě na postavu? Tedy pokud už to zase není všechno jinak a já jsem jen 100 let za opicema
A celkem by mě zajímalo jak půjde měnit item za item, když jsem někde četl, že lege budou po určitý době (tušim 2h) vázaný na účet nebo v tom horším případě na postavu? Tedy pokud už to zase není všechno jinak a já jsem jen 100 let za opicema