Hladam niekoho na HC
- Swingo
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Swingo#2161
Ok 20.00 hodina mi vyhovuje skoro pořád.Jen neděle nemůžu vracím se až po 21.hodině jinak "Jojo WD" jsem si tě přidal v D3 do přátel."Fru-fru" tobě pošlu žádost.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Re: Hladam niekoho na HC
Tak včera jsme s tím pohnuli na lvl 14-15 mám pocit, start druhého actu. Pokud jsem pochopil, tak v neděli nezačneme před 21h. Což znamená výzvu na Dawe aby dotáhl aspoň 2lvly ať můžeme pokračovat ve full party;) ...Teda pokud se mnou Dawe mluví a není uraženej, že jsem se nechal přebrat tady klukama
Jinak jsme ještě slíbil helpík Marastovi s WDčkem na 51 lvlu, takže to musím taky splnit ... On by mě jinak strašně pomluvil-znáte ho, drbnu jednu
Jinak jsme ještě slíbil helpík Marastovi s WDčkem na 51 lvlu, takže to musím taky splnit ... On by mě jinak strašně pomluvil-znáte ho, drbnu jednu
- Swingo
- Fallen Shaman
Však nemusíte čekat na mě můžete začít v 20.00 a já to pak dotáhnu, jen pak dát info, kde jste skončili a přibližný lvl. V neděli mám pravidelně od 19.00 do 21.00 h volejbal, bohužel tak dorazím až po 21h. A Dawe by hrál za koho?
Swingo lenze sa necaka len na teba aj fru moze prist len po 21:00 pusal to vcera a mne to je jedno teda aspon dnes este ale od zajtra sa mi zacina nocna smena a konci sa az piatok rano takze najblizsie mozem prist az piatok a v tom pripade by som Vas chcel poprosit ze by ste zatial hrali za ine postavy a v piatok by sme pokracovali spolu lebo ja nechcem hrat sam a dobehat Vas. Ved mate aj ine postavy a mozete expit zatial tie. Dalo by sa tak dohodnut?
- Swingo
- Fallen Shaman
Já myslím,že v pohodě. Mám plno jiných postav a bude lepší když popojedem všichni společně
- Fru-fru
- The Butcher
Jasný, klidně počkám taky. Hlavní je pro mě bařena a dh mám jen na víkend, kdy jsem na špatným netu a nechci přijít kvůli lagu o maina...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
zavolali ma uz dnes na nocnu a bol by som velmy rad keby to pochopite - ved treba z niecoho zit - a pockali by ste na mna do toho piatku. Bol by som velmi rad
Vazne sorry chalani ja za to nemozem musim tam byt vazne dufam ze na mna pockate do piatku a v piatok to mozme rozbalit az do kym neodpadneme
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Taktéž bych rád s někým zaběhal...
online dle směny
Ficek-2914
online dle směny
Ficek-2914
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Vybavyl som si ze mozem odyst len co nieco nastavym v praci takze o takej 22:00 budem online tak ak chcete hrat tak budte aj vy online
- Fru-fru
- The Butcher
V pohodě chlape. Hlavní je Real Life....tady se nic nepo.... Počkáme:-)
Ok takze aj napriek mojmu znazeniu tu budem musiet ostat na tej nicnej celej takze nakoniec sa stretneme az v ten piatok sefovci si bezomna na PC nevedia poradit takze.....
- Fru-fru
- The Butcher
Hehe, lepší být v práci nepostradatelný než naopak. Tak tedy v pátek pánové... Budu se pohybovat na bařeně případně mám v plánu začít wDčko
- Swingo
- Fallen Shaman
V pohodě Jojo. V pátek to rozjedeme. Jak říkal Fru-Fru reálný život je důležitější a my nikam nespěcháme.
- Swingo
- Fallen Shaman
Nevím jak jsou domluveni kluci "Bite", jestli už mají čtvrtého hráče. Zatím jsme jeli jednou v sobotu. A teď to vidím na pátek 20.00h. Zatím jsme na začátku 2.aktu normál. cca 15.lvl Já za Monka, Fru-fru za DH a Jojo WD za Barbiše
zdravíčko sháním lidi na hraní já lvl 20 WD...
Pozry neni problem sa k nam v piatok pridat mi mame 16-17 lvl tak zacnes s nami a mi ta casom dobehneme teda ak chces tak bud v piatok okolo 20tej online a ja si ta pridam do friendov
koho tady vidím všechny si dávám do Friend listu... moje hrací doba je od 22:00.. uvidím jestli tu někdo bude...thx pánové