Hladam niekoho na HC
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo
Hladam niekoho kto by somnou zacal od lvl 1 na hc.
Re: Hladam niekoho na HC
HC je super zábava, nenechaj si to pokaziť tým že ťa bude niekto leveliť. Ak máš dobrý net, ide to.
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... o/29892181
ahoj sice už nejsem lvl 1 ale mám rozjeté wd a monka které popotahuju jak je čas a nálada, můžeš si mě přidat jestli chceš.., pokud hraješ hc poprvé určitě je dobré si to postupně projít pro někoho kdo hraje už 100x to stejné je to vážně otrava a i já osobně se nechávám popotáhnout když má někdo chuť
ahoj sice už nejsem lvl 1 ale mám rozjeté wd a monka které popotahuju jak je čas a nálada, můžeš si mě přidat jestli chceš.., pokud hraješ hc poprvé určitě je dobré si to postupně projít pro někoho kdo hraje už 100x to stejné je to vážně otrava a i já osobně se nechávám popotáhnout když má někdo chuť
Ahoj.AJ ja mam postavu na 16lvl (DH). Kludne si ma pridaj.Mozme expit
- Swingo
- Fallen Shaman
- BattleTag:Swingo#2161
Zdravím,hledám spoluhráče na HC.Mám postavy od 50. do 60(2)lvl. Momentálně hraju za Witch Doktora.Zatím jsem hrál beze změny MP.Dostal jsem se do Inferna a dál bych už pokračoval raději v partě.Ve hře se nikam neženu a rád prohledávám celou mapu.Během hraní používám Team Speak.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Swingo-2161/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Swingo-2161/
Hladam niekoho kto by somnou zacal hrat na HC uplne od zaciatku kedze moja byvala postava RIPla. Pozadujem: aby hral dmg postavu kedze ja budem hrat tanka, musi mat stahnute TSko alebo skype ci nieco na komunikaciu (bez toho HC v parte neide hrat), chcem hrat na EU servery a HC budem hrat len s partou ludi cize to solo uz hrat nebudem. Ak tieto kriteria splnate a mate chut si zacat HC postavu uplne od zaciatku tak mi najprv napiste PMko a hedavajte si k priatelom hned v hre ok? Potrebujem sa najprv porozpravat s tym dotycnym netreba sa bat ja len hladam niekoho seriozneho, niekoho koho to neprestane za tyzden bavit
- Swingo
- Fallen Shaman
Přidal bych si tě,ale mám už všechny postavy na 50 lvl. jedině,že bych RIP-nul...ale to bych moc nechtěl.Zatím mám jen jedno úmrtí čaroděje (55) z mojí blbosti
to je sice super ale ja hladam niekoho, kto to zacne hrat uplne od zaciatku cize od lvl 1
- Swingo
- Fallen Shaman
Ještě můžu smazat nějakou SC postavu...protože za ně už nejspíš hrát nebudu.Tím pádem můžu začít s novou postavou na HC.Pokud máš zájem můžem se domluvit.Aspoň se poznáme od začátku.Ale chtělo by to přibrat ještě dva dobrovolníky když už začnu od začátku tak ať to stojí za to
ok jasne tak zatial sme dvaja a mozno sa k nam prida aj Fru-fru tak ale to sa este uvidi a TSko mas alebo skype? aby ta komunikacia isla lepsie a co by si hral?
Kluci jestli mate koule na MP10 selffound tak bych dal za Wiza nebo DH, s jednim jsem dosel do mesta a je na 3 levlu ale muzu ho smazat ... Bohuzel jsem bez dorozumivaciho zarizeni ... Kdyby neco Guru#2453
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Swingo
- Fallen Shaman
Mám Team speak 3 ,nevím jestli to je aktuální,ale to se dá zařídit.Skype moc nepoužívám,ale jsem ochotný se podřídit většině
Guru MP10 urcite nepojdem, ale ked chces ist s nami tak mozes ist s nami cize zatial ja a Swingo.
- Swingo
- Fallen Shaman
MP10 jsem se koukal jen ze zvědavosti.A to bych asi nedával Ne,že bych něměl koule,ale pokud někdo na začátku zbytečně Ripne je to škoda a oslabí to celou partu.
- Swingo
- Fallen Shaman
Jinak největší zkušenost mám za Witch Doktora a pokud Jojo WD bude chtít bejt tank tak určitě Barbar nebo Monk.Já to spíš vidím na Demon Huntra nebo Wizarda.Ale opět se přizpůsobím...klidně půjdu i za Monka za toho mám odehráno nejmíň.Takže je mi to jedno
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Mp10 bych taky určitě nedával, nechci se trápit, chci s v klidu zahrát. Za chalenge mi stačí inferno;-)
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Tak sa k nam chces pridat? Ci? O 20:00 by som mal byt online, inak ano budem hrat tanka barbara a vy mozte hrat co Vy chcete co Vam ide najlepsie
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Rád se přidám, jen bych byl nerad aby na mě byl někdo závislý... Když jsem tak hraji a na plno, když nejsem a nemám čas či chuť, tak se nepřemáhám a nehraji. Hraji i solo, prostě dle času. Má filosofie je, ze inferno chci hrát zásadně v partě, zbytek jak se povede. Rád hraju s dawem a marastem hraje se mi s nima dobře...Občas se potkám i s magusem a dalšími lidmi na HC.
Jinak dost keců od mě a k věci. Dneska uvidím, je zde jistá šance,žert půjdu hrát poker. Když ne, máte mě tam a zapaříme... O víkendu jsem zcela jistě bez TS... Bohužel na tomhle PC ho nemám...
Jinak dost keců od mě a k věci. Dneska uvidím, je zde jistá šance,žert půjdu hrát poker. Když ne, máte mě tam a zapaříme... O víkendu jsem zcela jistě bez TS... Bohužel na tomhle PC ho nemám...