Reaper of Souls: BETA
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:30 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Re: Reaper of Souls: BETA
Si říkám, tahle brutálně to expit, baví Tě to chlape? Pro mě by to bylo ubíjející... A co vlastně čekáš od tohoto náskoku, který takto teoreticky získáš ROS?
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:35 hod., celkem upraveno 1 x.
Osobne treba nevidim rozdil mezi zabijenim monster a zabijenim monster vy ano !? Je pravda, ze priprava krypty neni nejzabavnejsi ale porat mne to bavi vic nez Alkaizeruv run na nizkem MP, o poctu EXPu nemluve ... A pokud to clovek casove nehroti vycisti kompletne F Wood portne dolu do krypty a vyleze ve Fieldech kde obehne kolecko, nebo je ma take pripravene tak je o zabavu postarano nebo ne ?
Abych nebyl uplne OT ... vcera jsem chvilinku koukal na Moldrana ktery expil Crusadera na Normal, zrovna mel Bounties zabit nejake strasidlo v Alcarnusu po dokonceni hopnul o 3 levly ... Doufam, ze to nepokazi a prave tohle se v RoS z hlediska expeni stane vyhledavanejsi nez rubani hlava nehlava davu monster ...
Abych nebyl uplne OT ... vcera jsem chvilinku koukal na Moldrana ktery expil Crusadera na Normal, zrovna mel Bounties zabit nejake strasidlo v Alcarnusu po dokonceni hopnul o 3 levly ... Doufam, ze to nepokazi a prave tohle se v RoS z hlediska expeni stane vyhledavanejsi nez rubani hlava nehlava davu monster ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Fru-fru
- The Butcher
Hmm, zajímavý. Jsi z toho udělal takový výrobní proces;-) ... Pěkná práce. Co u toho za knihy posloucháš?
Nevíte někdo, jak se změnil Dodge?
Protože při nynější kalkulaci a dex kolem 8000 by z toho byl 100% chance to dodge
A funguje dodge na všechno? Teď totiž nefunguje např. na arcane, molten, plague, atd...
By mě zajímalo, jak by můj ZONG dopadl
Hm... jak tak nad tím přemýšlím, Blizzard by mi měl dát beta key
Nemůžu třeba vůbec najít nějaké info o nových skillech Monka a DH (dvě classy, které jsem hrával....)
Kdybyste něco našli, co by mi pomohlo, a hodili to sem, byl bych vám moc vděčný
edit: Nejde mi o datamined informace, ale o informace z bety
Protože při nynější kalkulaci a dex kolem 8000 by z toho byl 100% chance to dodge
A funguje dodge na všechno? Teď totiž nefunguje např. na arcane, molten, plague, atd...
By mě zajímalo, jak by můj ZONG dopadl
Hm... jak tak nad tím přemýšlím, Blizzard by mi měl dát beta key
Nemůžu třeba vůbec najít nějaké info o nových skillech Monka a DH (dvě classy, které jsem hrával....)
Kdybyste něco našli, co by mi pomohlo, a hodili to sem, byl bych vám moc vděčný
edit: Nejde mi o datamined informace, ale o informace z bety
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Zombe, asi bych se tím nějak nevzrusoval, než bude open beta, tak to bude všechno úplné jinak.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
Blizz je oznámil na Blizzconu, DH má Vengeance, což by mělo přidávat šípy a rakety při výstřelu. Monk má skill, kterej způsobuje, že ho každej útok teleportuje k nepříteli.ZOMB píše:Nemůžu třeba vůbec najít nějaké info o nových skillech Monka a DH (dvě classy, které jsem hrával....)
Lemurman: Jj, to vím... u monka změnili Fists of Thunder, takže teleport, který poskytovala první runa, je nyní součástí skillu samotného
Ale myslím si, že to není všechno, co do RoS dají...
Kuki: Jasně... změní se to s open betou, s vydáním, pár měsíců po vydání... však to známe
Zajímá mě aktuální stav...
Nejlepší by bylo, kdyby to někdo streamoval... všichni jedou Crusadera, a to je celkem nuda...
Já se o to zajímám spíš ze zvědavosti... stejně RoS kupovat neplánuju, tak alepsoň chci vědět, o co (ne)přijdu
Ale myslím si, že to není všechno, co do RoS dají...
Kuki: Jasně... změní se to s open betou, s vydáním, pár měsíců po vydání... však to známe
Zajímá mě aktuální stav...
Nejlepší by bylo, kdyby to někdo streamoval... všichni jedou Crusadera, a to je celkem nuda...
Já se o to zajímám spíš ze zvědavosti... stejně RoS kupovat neplánuju, tak alepsoň chci vědět, o co (ne)přijdu
ZOMB: kdysi jsem Dodge zkoumal se Spiderem. Dodge neroste lineárně, ale jde po exponenciále. K jaké hodnotě se exponenciála blíží nevím, ale 100% to není. Součty, i když klidně překonají 100% chance, se v reálu blíží (nevím už jistě) buď 60 nebo 66% Dodge max.
EDIT: V čl.1 je odkaz na stream WIZ ,WD a BARB. Křižáky víš. Tohle jela včera dokonce grupa (teď je offline) http://cs.twitch.tv/rankil
EDIT: V čl.1 je odkaz na stream WIZ ,WD a BARB. Křižáky víš. Tohle jela včera dokonce grupa (teď je offline) http://cs.twitch.tv/rankil
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
O jaký kryptě to tady debatujete? Je vidět, že to hraju jen když se mi chce. Vezu k někomu do hry a buším a buším a je mi jedno kde.
Gold Eagle:
http://www.diablofans.cz/paragon-crypt-farm.html
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... =44&t=9791
Ale dobře si zvaž, jestli ti taková blbost za to stojí a proč tu hru hraješ
http://www.diablofans.cz/paragon-crypt-farm.html
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... =44&t=9791
Ale dobře si zvaž, jestli ti taková blbost za to stojí a proč tu hru hraješ
DrSma: ZONG má 3000 dex a to mu poskytuje v základu 50% dodge chance...
Za prvních 1000 bodů v dex získáš 30% dodge, za každou další 1000 pak dostaneš 10% dodge...
Takže od 1000 do 4000 dex je to na 100% lineární... jak to je dál, to nevím... chtělo by to nějaký graf
ZONG má s mantrou, passivkou a podpůrnými skilly reálnou šanci 75% dodge při 3000 dex
Streamy jsou sice pěkné, jenže mě nezajímá Crusader, Barbarian, Wizard ani Witch Doctor
Proč nikdo nemůže streamovat Monka nebo Demon Huntera?
Za prvních 1000 bodů v dex získáš 30% dodge, za každou další 1000 pak dostaneš 10% dodge...
Takže od 1000 do 4000 dex je to na 100% lineární... jak to je dál, to nevím... chtělo by to nějaký graf
ZONG má s mantrou, passivkou a podpůrnými skilly reálnou šanci 75% dodge při 3000 dex
Streamy jsou sice pěkné, jenže mě nezajímá Crusader, Barbarian, Wizard ani Witch Doctor
Proč nikdo nemůže streamovat Monka nebo Demon Huntera?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Jo tááák, to znám a ještě bych radši aby tam bylo 3x víc motajících se postaviček.
ZOMB: no, tak je to možná 75%, jak jsem psal, je to dlouho. Zkrátka existuje strop. A myslím, že jestli máš reálně 75%, odhaduju, že pravděpodobně jsi na něm. Můžeš pak mít DEX třeba 6k a dodge nezvýšíš. 100% logicky dosáhnout nelze. Těch 75% máš opravdu v Detailech, nebo sis to se skillama jen přičetl?..(zdá se mi to až moc, podle toho, jak si matně vzpomínám)
No, nejdřív ti nevoní Crusader. Pak Barbarian, Wizard ani Witch Doctor
Má cenu ti hledat DH, nebo ti jde jen o Monka ..
No, nejdřív ti nevoní Crusader. Pak Barbarian, Wizard ani Witch Doctor
Má cenu ti hledat DH, nebo ti jde jen o Monka ..
Jasně... strop musí existovat, to je mi jasné
Těch 75% mám v detailech, když mám zapnutou mantru, mám passivku, bonus z Fists of Thunder, bonus z Cyclone Strike a bonus z Dashing Strike
Nejvíc, kolik jsem kdy měl, bylo 81%, ale to byl bonus tak na desetinu vteřiny
Mohl bych mít i více, ale to bych musel použít aukci
Barbarian je tupá mlátička a Wizard a WD mi nikdy nesedli...
Crusader mi nijak nevadí, ale to je možná tím, že jsem za něj nikdy nehrál, že
DH radši nehledej, nechtěl bych, aby mi tu někdo hodil odkaz na toho blbce Atheneho...
Těch 75% mám v detailech, když mám zapnutou mantru, mám passivku, bonus z Fists of Thunder, bonus z Cyclone Strike a bonus z Dashing Strike
Nejvíc, kolik jsem kdy měl, bylo 81%, ale to byl bonus tak na desetinu vteřiny
Mohl bych mít i více, ale to bych musel použít aukci
Barbarian je tupá mlátička a Wizard a WD mi nikdy nesedli...
Crusader mi nijak nevadí, ale to je možná tím, že jsem za něj nikdy nehrál, že
DH radši nehledej, nechtěl bych, aby mi tu někdo hodil odkaz na toho blbce Atheneho...
videli ste novy leoric signet? nechavate si stary signet na lvl 14?
ZOMB: už jsem ti tam Atheneho skoro poslal
Athene ať radši zůstane u WoW
Ze streamerů mám asi nejradši Krippariana, ale ten má taky Crusadera
Ze streamerů mám asi nejradši Krippariana, ale ten má taky Crusadera
- Fru-fru
- The Butcher
Pche, bařena a tupá mlátička? V D3 je vše tupá mlátička... To je princip hry, prostě několik málo schopností a k tomu schopnost se pohybovat v rámci bojiště. A i ta byla omezena, protože kde bývalo u ranged nutnost kitovat, tak dneska mě ranged jako bařenu předbíhá a jde do full contact s mele potvorama... Takže která postava není tupá mlátička?