KECÁRNA
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
jaký? a pro naši budoucí skupinu by si jich víc nevymyslel?
Re: KECÁRNA
Lemur: to ti přece prozradit nemůžu
Chceš vymyslet víc jmen pro Grupu? Stačí říct. Já jen, že jsem nechtěl zahltit, páč nevim, kolik návrhů už máš a jestli to má smysl...
Chceš vymyslet víc jmen pro Grupu? Stačí říct. Já jen, že jsem nechtěl zahltit, páč nevim, kolik návrhů už máš a jestli to má smysl...
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
OK. KryOn loboval za vyhodnocení v neděli. Počítám, že je to v plánu a mám teda čas do neděle?..
hmm sice nvm ze o aky nazov ide a o aku partu ludi hladate nazov a kedze sa do toho zapaja aj Drsma tak to hrate na US? ci on len vymysla nazov?
- Lemurman
- Zhar the Mad
jestli budou jen 3 návrhy tak to asi bude do konce listopaduDrSma píše:OK. KryOn loboval za vyhodnocení v neděli. Počítám, že je to v plánu a mám teda čas do neděle?..
Jojo: jedná se o partu já, dawe a Wulf
- Lemurman
- Zhar the Mad
no, já mám pár nápadů, dawe taky a wulf snad taky, ale když nás na to bude víc, tak i ten název bude lepší
Jojo: není to o tom, že by si neuměli něco vymyslet. Je to tak, že nás nevyšoupli z kola a Lemur nám dal šanci se do toho aspoň trochu zapojit. Mě to potěšilo..
- Lemurman
- Zhar the Mad
sem rád že tě to potěšilo, ale musim říct, že Jojo má zčásti pravdu: mě se to vymýšlet nechce
Lemur: no, to jsou problémy
Ve výsledku je to jedno. Důležitý je, jak bude parta/topic fungovat, ne jmenovat
(ještě, že máte v partě ještě dvě další hlavy - ale vytušil jsem, že touhle dobou už teda asi "mírně" vylitý )
Ve výsledku je to jedno. Důležitý je, jak bude parta/topic fungovat, ne jmenovat
(ještě, že máte v partě ještě dvě další hlavy - ale vytušil jsem, že touhle dobou už teda asi "mírně" vylitý )
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Vole já už nepiju už není moc co zabíjet v palici já radči čaj tepláky papuče a D3
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
To Lemmur:
Mnoo, když budete mít v HC partičce nějaké to místečko, tak Vás rád doplním. Tedy pokud projdu výběrovým řízením... Předpokládám první test bude poslat nějaký návrh na jméno?
Pravda, že jsem nechytl zda se chce parta zprovoznit ještě teď nebo až v ROS...?
Jinak Bařenka malá teď PL14 a pomalinku dělám záložní DHčko;)
Mnoo, když budete mít v HC partičce nějaké to místečko, tak Vás rád doplním. Tedy pokud projdu výběrovým řízením... Předpokládám první test bude poslat nějaký návrh na jméno?
Pravda, že jsem nechytl zda se chce parta zprovoznit ještě teď nebo až v ROS...?
Jinak Bařenka malá teď PL14 a pomalinku dělám záložní DHčko;)
dawe: no vidíš, z tebe nakonec něco bude
- Lemurman
- Zhar the Mad
parta už fuguje, topic bych chtěl udělat do vánoc
není problém si s náma zahrát, jen hrajeme bez AH takže se plácáme na MP1 (občas 2)
není problém si s náma zahrát, jen hrajeme bez AH takže se plácáme na MP1 (občas 2)
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Jojo, jsem na tom stejně, takže se budu plácat rád s vámi, když se potkáme
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Hladam niekoho kto by somnou zacal hrat na HC uplne od zaciatku kedze moja byvala postava RIPla. Pozadujem: aby hral dmg postavu kedze ja budem hrat tanka, musi mat stahnute TSko alebo skype ci nieco na komunikaciu (bez toho HC v parte neide hrat), chcem hrat na EU servery a HC budem hrat len s partou ludi cize to solo uz hrat nebudem. Ak tieto kriteria splnate a mate chut si zacat HC postavu uplne od zaciatku tak mi najprv napiste PMko a hedavajte si k priatelom hned v hre ok? Potrebujem sa najprv porozpravat s tym dotycnym netreba sa bat ja len hladam niekoho seriozneho, niekoho koho to neprestane za tyzden bavit
Lemurmane to se posila do skupiny prihlaska nebo jsem neprosel segregacnim procesem, ze jste jen tri? Doufal jsem, ze uz mezi noahare patrim...
- Lemurman
- Zhar the Mad
Já sem vás tam s HELLERem nedával protože máte vlastní skupinu. Chtěl sem vás zařadit mezi dočasné členy.
Ale pokud chcete...
Ale pokud chcete...
Ctyri niti v riti jsou uz davno u ledu a jelikoz travim ted celej cas tu, tak me to nenapadlo ani brat jinak... Za HLLERA mluvit nechci, ale ja si dovoluju tvrdit, ze jsem se uz zaclenil do vyrobniho procesu soudruzi, no ne?