Hearthstone
Tak jsem dneska taky dostal Key takže zítra to zkusím, ale už teď mi je jasné, že to budu hrát spíš kvůli kartám (i u Magic mne vic bavilo koukat se jak ty karty vypadaj, než to hraní )
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Re: Hearthstone
tak uz me taky dosel klic....
hele bude pro me mit nejakou vyhodu, ze jsem hral betu a nebo to potom nejak resetuji a bude vse od zacatku?
btw ty klice nestoji 2litry, ale 200-300kc...Sem si rikal, te to je nejaka blbost za betakey 2k....
btw ty klice nestoji 2litry, ale 200-300kc...Sem si rikal, te to je nejaka blbost za betakey 2k....
zalezi kde na ebay to bezi okolo 45dolacov, uz ta cena padla.
Reset uz nebude vyhodu budes mat len v tom ze ked si kupis balicek dostanes goblin kartu ktora je viac menej k prdu"D Po release uz ziskat nepojde.
Na cz sk sa keye neoplati predavat. malo zato dostanes "D
Reset uz nebude vyhodu budes mat len v tom ze ked si kupis balicek dostanes goblin kartu ktora je viac menej k prdu"D Po release uz ziskat nepojde.
Mě dojdou keye snad na všechny beta testy co jsou ale na tohle ne teď mě došel na The Mighty Quest For Epic Loot od Ubisoftu.
to pochybuju...na ebay to sezenes taky za 15usd vpohode...nevim proc by to tam melo byt drazsiY0G1 píše:zalezi kde na ebay to bezi okolo 45dolacov, uz ta cena padla.
edit: btw na ebay te muze nekdo lehce oskubat ne? Protoze klice, itemy atd.. by se tam prodavat nemeli takze si myslim, ze ti nekdo muzes stahnout zpet platbu z Paypalu a se v.....
edit2: a nevite nahodou kdy to ma vyjit ?
to ma ebay osetrene aspon myslim mna tam neoprdeli a key som tam strelil za 30dolacov "D
A ak by ta aj otrtkal tak ebay by ti mal peniaze vratit , aspon tak mi kamarat vravel.
Nikto nevie kedy to vyjde oznamenie nebolo mozno na blizzcone
A ak by ta aj otrtkal tak ebay by ti mal peniaze vratit , aspon tak mi kamarat vravel.
Nikto nevie kedy to vyjde oznamenie nebolo mozno na blizzcone
prave, ze u fyzickych veci ano, ale u takovychto ne...tam te muzou proste okrast..a i kdyz uz mas penize na paypalu tak si je muzou vyzadat zpet...vse jsem si zjistoval kdyz sem chtel prodavat jenden item z D3
Blizzard povedal ze to ma byt ich prva hra ktora vyde toho roku co ju prvy krat oznamili, cize tento rok. Ja betu mam takze mi to je v podstate jedno ale myslim ze to oficialne oznamia na Blizzcone
keby mal niekto z vas key na vyse a nevedel co s nim. Budem velmi vdacny.
Mozem darovat Terrariu za to.
Mozem darovat Terrariu za to.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
neohlasili na Blizzcone kdy vyjde HS ?
buduci mesiac open beta mam taky pocit
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
No zatím si dám partičku - dvě denně. A když našetřím na arenu, tak dám arénu... Takhle mi to docela vyhovuje. Jako husto mega terno to není, ale odreagování pěkný. A když se občas povede partička, že s protihráčem se blížíte skoro až na dno balíčku, tak to je hustý...
Jinak jak mi pokročil rank, tak už hodně záleží jak má člověk postavený balíček. A docela dostávám na zadek... Musím někde kouknout na jednoduchý a rychlý návod na správnou strategii ve stavění balíčku. Ty 30minutový návody na Youtube mě fakt nelákají ...
Sice jako balíček nemám zle postavený - konečně po x testech..přesto mám pocit, že to není ono... Asi kdybych se tomu věnoval celý den, hrál a zkoušel různě balíčky a i charaktery - tak pak bych to asi vyladil...Ale tím mým stylem je to běh na dlouhou trať .
Nemluvě o tom, že 15.listopadu mi dorazí datadisk k Sim City a asi u toho taky pár večerů zkejsnu
Jinak jak mi pokročil rank, tak už hodně záleží jak má člověk postavený balíček. A docela dostávám na zadek... Musím někde kouknout na jednoduchý a rychlý návod na správnou strategii ve stavění balíčku. Ty 30minutový návody na Youtube mě fakt nelákají ...
Sice jako balíček nemám zle postavený - konečně po x testech..přesto mám pocit, že to není ono... Asi kdybych se tomu věnoval celý den, hrál a zkoušel různě balíčky a i charaktery - tak pak bych to asi vyladil...Ale tím mým stylem je to běh na dlouhou trať .
Nemluvě o tom, že 15.listopadu mi dorazí datadisk k Sim City a asi u toho taky pár večerů zkejsnu
Je to divné, před měsícem mi poslali Beta key, a dnes jako poděkování za testování desktop battle.net aplikace druhý. Takže je mi k ničemu, nechce ho někdo?
Máš ho v PM.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
To bude stejná aplikacka jak na d3 ne?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!