Restart Diabla 3 s Loot 2.0/datadisk
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
A i kdyby nebyl ladder, tak současné itemy budou tak bezcenné, že si skoro říkám, že je to zbytečné a ve své podstatě prázdné gesto vše zahazovat a mazat. Leda tím chcete eliminovat PL..to pak jo, ale pokud budou expy lítat v jiných rovinách(vož bych čekal), tak třeba těch mých smutný PL42 nahraných na SC z doby před party patchema, nahraji za pár chvil...
Navíc u itemů se dá čekat, že první bílé věci budou mít staty stejné, né-li vyšší, jako současný 10MP top gear...
Tím chci říci, že se klidně taky připojím k jakékoliv partě lidiček co je hra baví..však víte. Jen si říkám, že toho bláznění takhle dopředu je docela dost, tak hlavně abychom se tím příliš nenadopovali megaočekáváním;)...
Navíc u itemů se dá čekat, že první bílé věci budou mít staty stejné, né-li vyšší, jako současný 10MP top gear...
Tím chci říci, že se klidně taky připojím k jakékoliv partě lidiček co je hra baví..však víte. Jen si říkám, že toho bláznění takhle dopředu je docela dost, tak hlavně abychom se tím příliš nenadopovali megaočekáváním;)...
Re: Restart Diabla 3 s Loot 2.0/datadisk
A budes chciet hrat SCci HC? Ale aj tak bude uprednostnena postava co mam na US teraz a az na druhom mieste bude postava na EU
Naposledy upravil(a) Jojo WD dne 21.11.2013, 20:09 hod., celkem upraveno 1 x.
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Já teda doufám, že náš Frufráček pojede betelný HC.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Mě jde právě o to užít si tu hru znovu od začátku, nacházet ty legendárky na lvl 10 kdy ti padně třeba z bedny. Rozhodně to právě nechci dělat tak že si rovnou v Ros vemu mojí starou 60 a budu rovnou jet nejvyšší obtížnost a rushovat to.
Chápu, že máš něco odehráno na US, ale není to do budoucna zbytečné to tříštit na 2 realmy, když většina lidí zde bude na EU a nové systémy v Ros budou koncipované spíš na hraní v partě?
Plánuju hrát asi oboje, SC i HC, primárně spíš SC ze začátku.
Sorry za doublepost, pak to složím do jednoho.
Plánuju hrát asi oboje, SC i HC, primárně spíš SC ze začátku.
Sorry za doublepost, pak to složím do jednoho.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
To Marast :
Si piš, že pojedu..budu to betelný Hc betlit jako o život a s Tebou počítám!
To Javůrek:
Hmm, chápu poexpit nové postavy a tak...Ale já mám svou postavu rád, já vím, že je to blbé a trapné a v podstatě jsou všechny bařeny uniformní...Ale ten ale tenhle SC barbucha je můj a strávilar se mnou 300h, začínal jsem na něm hned 15. května v den startu. Já bych ho asi nedokázal smazat... Mě by to fakt mrzelo...asi jsem divnej
Ještě pokud ROS nabídne krom nového lootu něco nového i ve starém D3, pak to smysl i dává, ale pokud to bude +- stejný nevidím pro sebe důvod. Hlavně předpokládám, že od lootu 2.0 bude do datáče čas 2-3 měsíce minimálně..spousta času poexpit novou postavu a užít si tyto nové fičury
Si piš, že pojedu..budu to betelný Hc betlit jako o život a s Tebou počítám!
To Javůrek:
Hmm, chápu poexpit nové postavy a tak...Ale já mám svou postavu rád, já vím, že je to blbé a trapné a v podstatě jsou všechny bařeny uniformní...Ale ten ale tenhle SC barbucha je můj a strávilar se mnou 300h, začínal jsem na něm hned 15. května v den startu. Já bych ho asi nedokázal smazat... Mě by to fakt mrzelo...asi jsem divnej
Ještě pokud ROS nabídne krom nového lootu něco nového i ve starém D3, pak to smysl i dává, ale pokud to bude +- stejný nevidím pro sebe důvod. Hlavně předpokládám, že od lootu 2.0 bude do datáče čas 2-3 měsíce minimálně..spousta času poexpit novou postavu a užít si tyto nové fičury
No já právě nevím zda to pojmout s tím resetem od Loot 2.0 nebo až od RoS, Protože s Ros může přijít ladder a ten bych rozhodně hrál.
Možná bych to viděl tak odzkoušet si Loot 2.0 a pak si udělat ten reset s RoS.
Možná bych to viděl tak odzkoušet si Loot 2.0 a pak si udělat ten reset s RoS.
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Tak tos napsal dobře panáčku Frufráčku.
Já teda pánové doufám, že nám s datadiskem přidají další sloty pro hrdiny. Co mám SC postavy, tak ty také nebudu mazat. A to ze stejného důvodu co tady pan Fru-fru. Naštěstí jich nemám tolik co většina hráčů, ale i tak by to mohl být časem problém. I když zase paní Smrt nám HC hráčům stejně udělá laskavost když bude třeba.
Já teda pánové doufám, že nám s datadiskem přidají další sloty pro hrdiny. Co mám SC postavy, tak ty také nebudu mazat. A to ze stejného důvodu co tady pan Fru-fru. Naštěstí jich nemám tolik co většina hráčů, ale i tak by to mohl být časem problém. I když zase paní Smrt nám HC hráčům stejně udělá laskavost když bude třeba.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
A co zkusit jinej server?
Po lagu na EU sem si založil postavu na US serveru a začal s 0 goldama, žádnym místem v truhle, bez achievů a kamarádů. bylo to docela zajimavý.
Má to výhodu, že když je EU off, tak si du zařádit na US
Po lagu na EU sem si založil postavu na US serveru a začal s 0 goldama, žádnym místem v truhle, bez achievů a kamarádů. bylo to docela zajimavý.
Má to výhodu, že když je EU off, tak si du zařádit na US
Ved prave ja hram uz len na US lebo tam som zacal hrat uplne od zaciatku kde som nic nemal a mozem povedat ze je to uplne ina hra a preto tam planujem aj pokracovat ked pride RoS lebo viem ze ani inferno si este nebudem davat kym to pride takze .... Ved som si ledvy dal nightmare obtiaznost len s tym co som si nasiel
Se mnou to je těžké... SC je nuda, a HC hrát nemůžu (kvůli netu jak z mé strany tak ze strany Blizzardu...)
Samozřejmě se ale zapojím... i když si teda nebudu kupovat RoS, protože vše co chci (ze změn v betě) vydají už v dalším patchi (loot 2.0, loot runy, atd...) - nevidím tedy důvod kupovat si datadisk (další akt a mystik - to je snad vše... navíc mystic podle mě do Diabla nepatří)
Takže bych se asi zapojil do restartu po dalším patchi... jestli někdo pojede se mnou
Samozřejmě se ale zapojím... i když si teda nebudu kupovat RoS, protože vše co chci (ze změn v betě) vydají už v dalším patchi (loot 2.0, loot runy, atd...) - nevidím tedy důvod kupovat si datadisk (další akt a mystik - to je snad vše... navíc mystic podle mě do Diabla nepatří)
Takže bych se asi zapojil do restartu po dalším patchi... jestli někdo pojede se mnou
ja som to už dávno urobil...zmazal som všetky postavy a nechal som si len barbara .... plánujem začať od nuly a bolo by vhodné to všetko vyhodiť prípadne darovať hráčom ktorý by o nejaký ten bezvýznamný matroš mali záujem...proste chcem sa zbaviť zlých spomienok na " DIABLO 2.5 " a konečne si vychutnať príchod DIABLA ale achievementy ostanú !
Taky se přidám. Už jsem začal rozprodávat itemy a pomalu se smiřuju s tím, že si smažu i postavy. Chvíli se budu patlat v PTR a jinak už mě to moc nebaví když vidím jaký změny budou v RoS...
dobre robíš...ono sa oplatí začať hrať Diablo 3 až od RoS...bude to konečne zážitok a pocit ktorý sme čakali už 15.5.2012 ktorý žiaľ neprišiel....ináč aj zo zmazaných postáv ti ostané ich paragon progres.
To bych právě nechtěl. Doufám, že smazaný postavy se do toho počítat nebudou. Chci začít hezky od začátku i s paragonem ať si Taky užiju rozdělování statů když už to tam Blizz konečně dal
mám barbara na pl 88 a predtým som mal nejaké postavy s pár pl..tie som zmazal a teraz mi na tejt stránke píše,že mám aktuálne pl 93..takže to zarátava
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Nepočítá,
1 PL v D3V > 1 PL v D3RoS
tzn 88 PL v D3V = 93 PL v D3RoS
1 PL v D3V > 1 PL v D3RoS
tzn 88 PL v D3V = 93 PL v D3RoS
Frozen to je veľmi dobrá správa ))
ak je to tak idem mazať zlú spomienku )
díki
ak je to tak idem mazať zlú spomienku )
díki
Tak co lidi uděláme nějakej klan/guildu? Už je nás dost.
to nie je zlý nápad javurek...a máš nejaké predstavy ?:)))