KECÁRNA
- piggathor
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:piggathor#2314
Rád se přidám do HC guildy jestli bude ta možnost . Bohužel mě limituje můj herní čas .
HC/EU Selffound http://eu.battle.net/d3/en/profile/piggathor-2314/
SC/US Selffound http://us.battle.net/d3/en/profile/piggathor-2314/
SC/US Selffound http://us.battle.net/d3/en/profile/piggathor-2314/
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: KECÁRNA
Ráno mě konečně padla helma s trochou strenght all resama a dourou dáreček pro Hellera
piggathor: toho času není moc ale v poho důležitý je mít chut hrát
piggathor: toho času není moc ale v poho důležitý je mít chut hrát
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Já měl teď pár dní výpadek (moc práce, která nemá řešení a bohužel nám umřel pes), ale brzo se doufam sejdeme ve hře, ať myslim na jiný věci. Poslední dobou se to všechno s*re a to pořádně. Zima zas*aná přichází, tak to bude ještě horší. Až chytnu nějakýho moba, tak si to chudák tu mojí náladu odnese... A progres? Na selfoundu v US SC jsem dostal Beliala a na HC noah jsem na PLVL 22, takže bych si měl opravit ten zas*anej podpis :o). Uf omlouvám se...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak aspoň nejsem sam komu se se*e co muže.drz se
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Taky se drž Kuki, díky...
Jo, se*e ...
Jinak pro info. Disku už mám novej, systém obnovenej, diablo nainstalováno ... dneska dořešim utilitky a můžem zase vele pařit.
Jenom se modlim, že předchozí disk neodpravil zdroj. Nemám náladu shánět měřák a měřit jednotlivý větve. Pokud by to tak bylo, tak bych byl v loji na celkem dlouhou dobu ... nemám další prachy na vyhazování
KryOn: RIP
Jinak pro info. Disku už mám novej, systém obnovenej, diablo nainstalováno ... dneska dořešim utilitky a můžem zase vele pařit.
Jenom se modlim, že předchozí disk neodpravil zdroj. Nemám náladu shánět měřák a měřit jednotlivý větve. Pokud by to tak bylo, tak bych byl v loji na celkem dlouhou dobu ... nemám další prachy na vyhazování
KryOn: RIP
- Kuki10
- Globální moderátor
Eso byl v zaruce, tak bys ho mel v pohodě vyreklamovat....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Bohužel ani disk (mrtvej) ani zdroj už v záruce nejsou ... ale momentálně nemám nazbyt ani další litr nebo spíš dva za novej zdroj ... kua mám bronzovýho Enermaxe (ne NANX), tak snad je ok ...
- Kuki10
- Globální moderátor
Spis jen odešel disk, co jsem potkal mrtvé zdroje, tak odesel sam bez dalších oběti, zatím...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Tak já už viděl zdroje i hořet (Eurocase jasný ) ... nicméně u těch low-endů jsem naměřil na větvích jiné hodnoty než jsou deklarovány (napětí i proud ... v zátěži/bez zátěže) a to je pak v p****li. Ale Enermax by tímto trpět neměl, resp. nezažil jsem a to už jsem jich tak 40 postavil.
Ale konec OT, dal jsem se na modlení
Ale konec OT, dal jsem se na modlení
- Kuki10
- Globální moderátor
Já když stavům PC sobe, tak si potrpim na kvalitu(vlastni zkušenost, recenze a od známých co se v tom pohybují), ale odpovídá tomu i cena.
Pak když chce někdo postavit, tak rozhoduje rozpočet, klasika no.
Konec OT OK.
Pak když chce někdo postavit, tak rozhoduje rozpočet, klasika no.
Konec OT OK.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
A tak ještě né konec ...
Já se přiznám... já stavim ultra low noise, takže zdroj "musím" kuchat, a měním vrtuli na Noctuu (pssst tim asi přicházim o záruku ). Ale nejsem zas až takový čuně, že bych na výkonovejch součástkách neměl teplotní čidla provázaný s chlazením, kdyby se něco dělo, páč u mě se vrtulky sotva otáčejí
Tím pádem nemám až takovej výkon jako ty, ale cenu máme skoro stejnou
Cizím jsem stavěl před pár lety, teď už nemám čas/nervy/chuť to sledovat a sr*t se s tim a priority, díky rodině, musej jít trochu jinam.
Já se přiznám... já stavim ultra low noise, takže zdroj "musím" kuchat, a měním vrtuli na Noctuu (pssst tim asi přicházim o záruku ). Ale nejsem zas až takový čuně, že bych na výkonovejch součástkách neměl teplotní čidla provázaný s chlazením, kdyby se něco dělo, páč u mě se vrtulky sotva otáčejí
Tím pádem nemám až takovej výkon jako ty, ale cenu máme skoro stejnou
Cizím jsem stavěl před pár lety, teď už nemám čas/nervy/chuť to sledovat a sr*t se s tim a priority, díky rodině, musej jít trochu jinam.
- Kuki10
- Globální moderátor
Me šlo dycky o výkon hlavně a hlavně nenapadnej vzhled, čistek design, tichy to je a stalo to 30k, ale každéj máme něco.:-D
Tohle dělám jednou za 2-4 roky, podle toho, jak to jde všechno rychle dopředu.
Známe jsem stavěl bednu do 6k a jsem orekvapenej sam, jak to šlape a ona je uplne happy.:-D
Jo tak ty takhle.:-D
Tohle dělám jednou za 2-4 roky, podle toho, jak to jde všechno rychle dopředu.
Známe jsem stavěl bednu do 6k a jsem orekvapenej sam, jak to šlape a ona je uplne happy.:-D
Jo tak ty takhle.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Tak já to OT taky trochu přikrmím
Zkrátím to. Dřív jsem stavěl, teď už ne. Kupuju už jedině komplety (vypadl jsem z toho a všechno už zapomněl ) a mám naprostej pokoj. Takže buď notebooky, nebo mojeho miláčka - sice je to Lenovo ale 24" - AllinOne. Dokonce je to "přenosný" což byl záměr, (zkuste zaplatit 24" notebook ) super design (nikde žádný kabely) a slušnej výkon (pro mě a D3 - jinak asi nic extra na vás). Už mi to cca tři roky maká bez nejmenší potřeby přeinstalovat OS, nebo závady. Jedinej problém je s horším chlazením..
EDIT: hold, už dědkovatím,...vloni jsem dostal papuče a nakupuju jako spotřebitel
EDIT2: SAKRA!! - nejede US
Zkrátím to. Dřív jsem stavěl, teď už ne. Kupuju už jedině komplety (vypadl jsem z toho a všechno už zapomněl ) a mám naprostej pokoj. Takže buď notebooky, nebo mojeho miláčka - sice je to Lenovo ale 24" - AllinOne. Dokonce je to "přenosný" což byl záměr, (zkuste zaplatit 24" notebook ) super design (nikde žádný kabely) a slušnej výkon (pro mě a D3 - jinak asi nic extra na vás). Už mi to cca tři roky maká bez nejmenší potřeby přeinstalovat OS, nebo závady. Jedinej problém je s horším chlazením..
EDIT: hold, už dědkovatím,...vloni jsem dostal papuče a nakupuju jako spotřebitel
EDIT2: SAKRA!! - nejede US
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Tak to jsem v podstatě tvůj opak DrSmo Kostra bedny váží 25kg .... s bočnicema a panelama jsem na 30, chlazení je dalších 5-7 ve výsledku potřbuju rudlíka abych s tim popojel do jiného pokoje ... a mám strach ze zlodějů barevnýck kovů
Já jsem prostě případ pro psychiatra ... v práci mi to až tak nevadí, ale doma: "Co to syčí/píská/škvrká/šustí/vrčí ????" apod. Mně z toho prostě hrabe
Design mám střídmej - "kvádr" ... ono to vypadá hezky, ale rozměrově je to jako minilednička ... doma si ťukaj na čelo
EDIT: a výkonově na tom můžem být klidně stejně ... výkon je u mě až ten druhý v řadě, na excel a diablo ho fakt nepotřebuju
Já jsem prostě případ pro psychiatra ... v práci mi to až tak nevadí, ale doma: "Co to syčí/píská/škvrká/šustí/vrčí ????" apod. Mně z toho prostě hrabe
Design mám střídmej - "kvádr" ... ono to vypadá hezky, ale rozměrově je to jako minilednička ... doma si ťukaj na čelo
EDIT: a výkonově na tom můžem být klidně stejně ... výkon je u mě až ten druhý v řadě, na excel a diablo ho fakt nepotřebuju
Naposledy upravil(a) WulFgaR77 dne 19.11.2013, 16:36 hod., celkem upraveno 1 x.
WulF: tak hlavně, jestli tam máš vrátka na lahváče
(můj je na to moc placatej )
EDIT: zaplať pán Bůh za nároky Diabla (ještě, že v tomhle nám jde taktika Blizzu na ruku )
(můj je na to moc placatej )
EDIT: zaplať pán Bůh za nároky Diabla (ještě, že v tomhle nám jde taktika Blizzu na ruku )
Dá se nějak odhadnout/najít, jak dlouho ty odstávky serverů potrvaj?..
Mělo by to bejt v message po straně. Na US serverech čas dodržují.
No, jestli myslíš to info vpravo dole po najetí D3, tak tam je trvale už jen hláška o zrušení AH,.