Než začnu reportovat události minulého dne, což bude delší psaní, podstatné info na úvod. Armada, Sheep a já jsme se rozhodli zítra(středa) vyrazit do halls of agony a když bude diablo milostivý a cestu přežijeme naše snažení
korunovat zabitím Butchera Jelikož jsme tři, rádi uvítame odvážnýho inferno challengera, co by se přidal na progress s námi. Absence Lea bohužel znemožňuje koukat ostatním na stream, pokusím se aspon něco po cestě natočit ( třeba svuj rip s novýma luxus věcma - hahah

)
Ke včerejšku. Jak se mp10 inferno delší dobu nefarmilo, legendárky se mezi tím pravděpodobně vesele množily a zombíci je už neměli kam schovávat, proto se nám včera dohromady (já, Armada, Sheep, Vio, Mox) podařilo najít něco přes 20 legendárek. Mini soutěž o nejvíce legendary dropů
vyhrál Armada s 8 kusy na kontě.
Opět se potvrdilo ovšem, že královský drop nezařídí nikdo jiný než
Sheep, který si moje WD v podstatě celé obléká a já mu velmi
děkuji za oba poslední kousky. Ten první si dovolím zvěčnit tady na foru, protože díky nádhernýmu rollu a maximálnímu CD na zombiedogy se jedná myslím o další 100M+ item, co se nám podařil v challenge najít.
http://img196.imageshack.us/img196/6884/p250.jpg
Nedlouho potom navíc sheep přidal další povedený drop v podobě witching hour, který i přesto, jak o moc lepší ještě může být mi přidal rovných 10K dps za ztrátu AR.
Na závěr dne jsem zkusil 5 bracers a 5 amuletů, bracery se povedly ultimátní. Začínám se bát vycházet z města.