KECÁRNA
Kuki: návod je i na krabici. Trčím u kroku 2. Myslím, že chybí jen jediný číslo a je to, jen nevim, kde je....už teda vím, že má začínat "EU"..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Jj EU začíná ten seriál, kterej je potřeba i u klicenky tuším.
Mel by byt nalepenej zezadu
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Mel by byt nalepenej zezadu
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: KECÁRNA
WulF: no, sice jsi to uzavřel, ale ještě poznamenám, že někoho support může bavit a berou se na to ohledy. OK. Proč se ale neberou stejný ohledy na hráče, který baví solo?
Nemluvě o tom, že barbar (melee) v partě bude vždycky ta bariéra (support) a bude se přes něj šít do davů ze zadu, což by dělení exp procenty z udělené DPS nijak nezměnilo.
Já se RoS absolutně neobávám. Mají přibejt i obtížnosti a po zkušenosti s MP10 čekám opravdovou obtížnost! Myslím, že to bude herně maso nejmíň jako před 1.04 (víc bych zase asi neočekával)
Nemluvě o tom, že barbar (melee) v partě bude vždycky ta bariéra (support) a bude se přes něj šít do davů ze zadu, což by dělení exp procenty z udělené DPS nijak nezměnilo.
Já se RoS absolutně neobávám. Mají přibejt i obtížnosti a po zkušenosti s MP10 čekám opravdovou obtížnost! Myslím, že to bude herně maso nejmíň jako před 1.04 (víc bych zase asi neočekával)
Naposledy upravil(a) DrSma dne 13.11.2013, 19:34 hod., celkem upraveno 3 x.
Kuki: no to právě ne. Já mám klíčenku. Serial je zezadu (10 znaků) - pak to ale ještě chce "Authenticator Code"
http://www.jpeg.cz/images/2013/11/13/4k8b.jpg
edit: zadal jsem si vlastní, zvolenej číselnej kód a nebere to - error
http://www.jpeg.cz/images/2013/11/13/4k8b.jpg
edit: zadal jsem si vlastní, zvolenej číselnej kód a nebere to - error
- Kuki10
- Globální moderátor
Authenticator kód je ten vygenerovanej co se meni
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
K první otázce ... neberou no a v tom s tebou souhlasím. To je právě ta složitost ... buď držet konzervativně tu minulost klasických ARPG anebo se přibližovat MMORPG. Doba tý konzervě moc nenahrává. Tak to prostě je.
K barbarovi. To není až tak pravda, že barbar inklinuje k supportu. Na SC obzvlášť ti v momentálním stavu barbar s klidem zamává a řekně sry, mně by došel berserker a drtí si svůj HoTa/Rend/WW build s movement speedem pryč rychlostí světla.
Opakem je čistej support build jak v podánní barbara tak v podání monka.
Blizzard je furt napůl cesty.
K barbarovi. To není až tak pravda, že barbar inklinuje k supportu. Na SC obzvlášť ti v momentálním stavu barbar s klidem zamává a řekně sry, mně by došel berserker a drtí si svůj HoTa/Rend/WW build s movement speedem pryč rychlostí světla.
Opakem je čistej support build jak v podánní barbara tak v podání monka.
Blizzard je furt napůl cesty.
Kuki: Ha!...zkusím, moment..
WulF: ono je tohle spíš o lidech. Za to, že ti barb (melee) uteče a vykašle se na tebe nemůže Skill, ale hráč. Proto by můj návrh zachoval i alespoň současnou variabilitu buildů, protože bys měnil stále build pro partu a solo. Hold do party by sis perma Berka nebral, WW taky ne.
Ale s tím, že solu doba nepřeje smutně souhlasím. Vždyť já si i solo přijdu jako takovej "účet coop" pro pět - natož pak s Paragonem 2.0 - to už je úplná hrůza pro klasiku. Hold, nedá se nic dělat, tohle nemůžu vynechat ani ovlivnit. Coop alespoň vynechat.
EDIT: jestli myslíš, že bych si, třeba jen příležitostně, třeba s KryOnem na US Self Coop nedal, tak to pravda není. Pro občasné oživení bych si dal. Ale moje přesvědčení mi to nedovolí. Ale neužírám se tím. Už dávno jsem se s tím vyrovnal. (teda přesně v době, kdy jsem si udělal tohodle krásnýho Avatara )
Ale s tím, že solu doba nepřeje smutně souhlasím. Vždyť já si i solo přijdu jako takovej "účet coop" pro pět - natož pak s Paragonem 2.0 - to už je úplná hrůza pro klasiku. Hold, nedá se nic dělat, tohle nemůžu vynechat ani ovlivnit. Coop alespoň vynechat.
EDIT: jestli myslíš, že bych si, třeba jen příležitostně, třeba s KryOnem na US Self Coop nedal, tak to pravda není. Pro občasné oživení bych si dal. Ale moje přesvědčení mi to nedovolí. Ale neužírám se tím. Už dávno jsem se s tím vyrovnal. (teda přesně v době, kdy jsem si udělal tohodle krásnýho Avatara )
Naposledy upravil(a) DrSma dne 13.11.2013, 21:22 hod., celkem upraveno 2 x.
Kuki: urááááááááá - opravdu je to tak. Je to snadný, ale nenapadlo mě to, ani popisky mě nepomohly. Nevim, proč k tomu nemaj obrázek jako k Serialu
Díky za pomoc, nemám s těmahle blbostma EXP
HELLERE - hlásím, že jsem v suchu a bezpečí
edit2: s nabitými EXP byl SMS protect už hračka - zapnul jsem i tohle - jen doufám, že mě Blizz nebude deptat debilníma reklamníma SMS a pod ..
Díky za pomoc, nemám s těmahle blbostma EXP
HELLERE - hlásím, že jsem v suchu a bezpečí
edit2: s nabitými EXP byl SMS protect už hračka - zapnul jsem i tohle - jen doufám, že mě Blizz nebude deptat debilníma reklamníma SMS a pod ..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 13.11.2013, 21:58 hod., celkem upraveno 1 x.
vítej v pekle .. páruješ zařízení se serialem xxxxxxx k accountu xxxxxx, abys vygeneroval kód xxxxxx, který je platný xxxxx sekund. To přeci dá rozum, ne ?
Paráda no spammere !
WulF: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
já to tušil (chjo, já vím no, ale lepší jak o všechno přijít - jsem poslední člověk na týhle planetě, kterej má z tohodle radost,..)
já to tušil (chjo, já vím no, ale lepší jak o všechno přijít - jsem poslední člověk na týhle planetě, kterej má z tohodle radost,..)
HELLER: já jsem spammer? Aspoň pozitivní, ne jak ty
Koukej nastartovat D3, nefňukat, že to nepadá a hlásit výsledky
(jseš podraženej z AH, jak píše WulF, ale na to my tu neslyšíme )
edit: říkal sis o to
Koukej nastartovat D3, nefňukat, že to nepadá a hlásit výsledky
(jseš podraženej z AH, jak píše WulF, ale na to my tu neslyšíme )
edit: říkal sis o to
Naposledy upravil(a) DrSma dne 13.11.2013, 20:50 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Back to my topic
Sakra a já Tě považoval z největší sádlo máslo v týhle pochybný D3 grupě:D... Teď jsi u mě vlastně klesl
Né, jasný, fakt jsem myslel, že si vyžíváš v uber mega sado obtížnosti, kterou jsi si ještě "sám" vymyslel. Takhle koukám je i možné, že se potkáme v ROS. Budu rád a těším se na barbaří spolupráci.
Barbar ....Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Sakra a já Tě považoval z největší sádlo máslo v týhle pochybný D3 grupě:D... Teď jsi u mě vlastně klesl
Né, jasný, fakt jsem myslel, že si vyžíváš v uber mega sado obtížnosti, kterou jsi si ještě "sám" vymyslel. Takhle koukám je i možné, že se potkáme v ROS. Budu rád a těším se na barbaří spolupráci.
Barbar ....Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Fru-fru: jako, nevim, kde jsi přišel na to, že se můžem potkat v RoS - nedej Bože v coopu, nebo jaks to myslel..
Na DrSmu si dávej bacha!,..moc velkýho bacha (ani ty bicáky mě neděsej - ani ta čelenka ..)
Na DrSmu si dávej bacha!,..moc velkýho bacha (ani ty bicáky mě neděsej - ani ta čelenka ..)
HELLER: teď mě napadla úchylárna. Kolikrát se asi tak může obnovit účet po hacku? My, finanční zoufalci bychom vrácených 10M goldu od Blizzu uvítali jako poklad
Jestli jsem neudělal se zabezpečením účtu chybu
(a že by byly věci AB by mě moc nevadilo )
Tento příspěvek berte jako smyšlený vtip nesouvisející s realitou. Jakákoliv podobnost se skutečností je vyloučená, nebo náhodná. Hlavně to platí pro Daweho, kterej má vaty pořád málo
Jestli jsem neudělal se zabezpečením účtu chybu
(a že by byly věci AB by mě moc nevadilo )
Tento příspěvek berte jako smyšlený vtip nesouvisející s realitou. Jakákoliv podobnost se skutečností je vyloučená, nebo náhodná. Hlavně to platí pro Daweho, kterej má vaty pořád málo
Naposledy upravil(a) DrSma dne 13.11.2013, 20:56 hod., celkem upraveno 1 x.
DrSma: no jo furt .. ale boje Bába není na solo hraní stavěná, tak když bude lepší nálada a lidi, tak dám. Vidím to až tak na neděli podvečer asi. Z AH jsem rozmazlenej, to jo, ale nejsem až tak moc, protože equip byl čistě s tvrdě vydělaných goldů ! A žádné kupování ingame goldů .. jako to dělá a dělalo mnoho lidí kolem ...
Jinak jde o rollback požádat 2x ! .. tak bacha na to.
Jinak jde o rollback požádat 2x ! .. tak bacha na to.
- Kuki10
- Globální moderátor
2 x za rok esi se nepletu.
Vrátí ti max 10m, ale pokud mas 100k, tak ti víc nedaj.:-D
Vrátí ti max 10m, ale pokud mas 100k, tak ti víc nedaj.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
To je jen 20M....slabota
edit: Kuki,...sakra, mám jen 500k (a může za to Lemur, bo mě nutí vylepšovat šutry FUTRY - sáákra, to zní skvěle, pak že to není krásný jméno pro DH )
edit: Kuki,...sakra, mám jen 500k (a může za to Lemur, bo mě nutí vylepšovat šutry FUTRY - sáákra, to zní skvěle, pak že to není krásný jméno pro DH )
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
DrSmíku zkus HC a budeš vděčnej za každýho supporta a v klidu si dávat dmg ze zálohy já se nasoloval dost užívám si partu je to prostě nový styl hraní a navíc musíš čučet okolo sebe páč taky na tobě může záviset jejich HP nicméně s tebou občas souhlasím tak si to od svýho ofic hejtra važ
btw Futra sux
edit..co jste mi nadropovali hoši dneska ....jinak latence na US je kolem 200-300 z vlastní zkušenosti Vím že se tam dá hrát HC i s 800 což na EU ani 200 jinak Hellere nevzdávej to
btw Futra sux
edit..co jste mi nadropovali hoši dneska ....jinak latence na US je kolem 200-300 z vlastní zkušenosti Vím že se tam dá hrát HC i s 800 což na EU ani 200 jinak Hellere nevzdávej to
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah