Barbarian, Hell, self-found

Odpovědět
pavlas
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pavko#2573
Barbarian, Hell, self-found

Příspěvek od pavlas » 13.11.2013, 08:45 hod.

Ahoj, zdravím všechny. Založil jsem si svého prvního Barbara, hraji ho čistě na self-found, jsem na obtížnosti Hell, Act I, lvl 52, odkaz na hrdinu - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pavl ... o/32539980
Chtěl bych vás poprosit o rady, jak nejlépe poskládat build, jak píšu, je to první Barbar a ještě se v něm moc neorientuji. Je fakt, že si musím dávat velký pozor, hodně mi jde dolů Life, zejména u Elitek. Na aukci zatím nechci, uvítám každou dobrou radu, jak si co nejlíp s Barbarem zahrát. Možná bude lepší jít zkusit nafarmit něco na Nightmare a naexpit lvl, to už ale nechám na vaší radě, jakožto zkušenějších Diablářů :) Díky moc za odpovědi a pomoc!

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Re: Barbarian, Hell, self-found

Příspěvek od hulkxxxl » 13.11.2013, 09:28 hod.

takže kde začít... jako sf to máš těžké ale nějaké rady: dal bych zbraň a štít nebo 2 zbraně, nehraješ hc takže zkus, určitě ti chybí rezisty a život, na hell už by to něco chtělo, být tebou bych asi farmil hell a rozkládal na craftovací materiál a craftil, otázka je že asi nemáš plánky na kováře, část gearu máš z nižších levelů a chtělo by to obměnu

do skilů bych dal warcry + rezisty runu, rend s LS, leap bych si dal na myš ale se stunem, místo call je lepší wotb teďka než budeš stavět nějakej build na lvl 60 s runou na 100% dps = pak máš tlačítko I win na elitky, do pasivek weapon master místo relentless(do ruky pak mace/ axe na 10%cc bonus), jako útok zkoušej dal bych frenzy nebo když budeš mít málo fury tak bash

máš málo dps to je hlavní problém pak ti nefunguje LS, protože z těch 4k dps je to prostě směšná hodnota ten rend by tě měl healovat líp, případně si pak než budeš mít asi 100k dps najdi něco do dává LOH, najdi si nějakou axe / mace se soketem a dej tam nějakej šutr (podle cc červenej nebo zelenej)

no snad jsem ti trochu pomohl a neudělal spíš zmatky :) kdyžtak napiš jsem v práci mám moře času na psaní večer je to semnou horší
Obrázek Obrázek

pavlas
Doom Knight

Příspěvek od pavlas » 13.11.2013, 09:45 hod.

OK, tak jsem si to sesumíroval trošku do kupy :)
Dobře, vezmeme build: Zkusím teda Bash jako primární útok, hodím tam runu Punish. Na myš dám ještě Rend s Blood Funelem na Life Regen. Dále bych dal teda WotB, runu Insanity. War Cry s runou na buff resist, Battle Rage nechat, nebo radši hodit Leap? Co si myslíš o Whirlwind? Vůbec nezařazovat? Nebo ho lupnout místo Ignore Pain...
Jinak je fakt, že mám spoustu gearu z nižších lvl, hold jsem neměl nic moc drop, tak jsem se to snažil bastlit všelijak. Osobně mě taky přijde DPS na Hell směšně malé, ale nepřišel jsem na žádný kompromis, abych ho vyhnal výš bez citelné ztráty Life, který už je tak hodně malý.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 13.11.2013, 09:59 hod.

na rend dej bloodlust a máš tak LS 9% tuším, nech určitě battlke rage s 30% dps (v budoucnu pak nahradíš runou na fury), ww se podle mě teďka nehodí.., wc můžeš zatím jen s armorem, místo toho bash zkus kdyžtak frenzy uvidíš jak budeš mít fury... frenzy je pak lepší kdyžtak runu na sidearm a nebo pak +4% dps

http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYV!YaZaaZ

snad to uvidíš tu kalkulačku napiš mi, koulám že leap se stunem ještě nemužeš tak nech armor, war cry nech s + armorem rezisty jsou až od lvl 60

pokud chceš skusit ww, můžeš zkusit build jak mám já na HC jestlitě to bude bavit...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... o/29892181

funguje to takže běžím nasbírám moby, dám stáhnutí se stunem, hodím na ně rend a pomocí ww šrotuju, ta runa ti dává fury zpátky takže se ti v chumlu doplňuje.. mžeš to vyzkoušet
Naposledy upravil(a) hulkxxxl dne 13.11.2013, 10:13 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek Obrázek

pavlas
Doom Knight

Příspěvek od pavlas » 13.11.2013, 10:11 hod.

Build zkusím a poreferuju :) Jo, dám Blood Lust, promiň, Blood Funnel je na WW, to jsem spletl... Díky moc! :) Ještě zkusím nafarmit nějaké jednoruční zbraně a pokombinovat to, či nějaký štít...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 13.11.2013, 10:15 hod.

doplnil jsem svuj předchozí.. tak koukni, určitě farmi a dělej si lepší gear, nevím jak jsi natom s plánkama u kováře, ale pro tvuj level hnedka jak získáš armor + síla + vit tak si hnedka polepšíš, a nějaká ta rezistence se hodí, klidně i crafti zbraně
Obrázek Obrázek

pavlas
Doom Knight

Příspěvek od pavlas » 13.11.2013, 10:22 hod.

Jo, koukal jsem na profil, zkusím se poinspirovat, moc pěkní hrdinové... :) Zatím mi padají jen klasiky na craft, Tome of Blacksmithing, žádné plánky na specifické itemy, s mým Demon Hunterem mám nicméně z Inferna nafarmené Secrety a pár nějakých plánků na zbraně, o gemech nemluvě, nechci ale porušit filozofii self-found, tudíž s velkým sebezapřením nebudu itemy sdílet... :) S DH jsem si užil hru s pomocí aukce, pořád si ho šlechím, ale Barbara si chci užít trochu jinak, ať to má grády :) Osobně se mi tato postavička hodně zalíbila...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 13.11.2013, 10:27 hod.

já hraju barba od začátku.. mám na něm natočeny stovky hodin :) teďak už asi půl roku hraju HC barba + pár tejdnů DH na HC , je to určitě odříkání hrát SF při tomhle dropu co je.. ale zkus to třeba rozšířit o to že přijmeš předmět co dropne jnému pak se určitě rychle posuneš, podle mě to není nějakej "podvod" jít v partě a vzít si drpnutej item nebo plánek co by stejně každej prodal u vendora, je tu vlastně i samostatá sekce pro sf určitě ti tam lidi helfnou, jak se dostaneš na inferno tak to budeš mít lepší protože ty crafty z demonic essencí jsou prostě super
Obrázek Obrázek

pavlas
Doom Knight

Příspěvek od pavlas » 13.11.2013, 10:34 hod.

Zatím jsem s Barbarem partu nehrál, ale zkusím zahrát s kamarádem co má DH, těsně před 60 lvl, když mu něco padne na Barba tak snad poskytne :) Spíš jsem myslel, že nechci sdílet itemy co mi napadaly u mého DH, zkrátka si to chci nafarmit na Barbarovi... :) Jestli bych někdy zkusil HC tak určitě zase Barbara, je to myslím dobrá volba...

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“