Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
Soulbound je blbost, to do diabla nepatří a na 99,9% to nebude už jen kvůli HC hráčum. Acc bound dává mnohem větší smysl a jen ho vítám.
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
Pořád je tam ten problém že ty věci nemůžeš obchodovat a to k diablu prostě patří, jinak tam bude nefunkční ekonomika stejně jako byla teď. Prostě ty bound věci a AH jsou oboje špatně. Chce to nějakou střední cestu.
Já bych odstranil zlato z ekonomiky. Je moc jednoduché si ho obstarat. V d2 když jsi chtěl kvalitní věc musel jsi mít např několik istek. A to nebylo úplně lehké sehnat pro normální hráče. A to se to dupovalo ve velkém.
Já bych odstranil zlato z ekonomiky. Je moc jednoduché si ho obstarat. V d2 když jsi chtěl kvalitní věc musel jsi mít např několik istek. A to nebylo úplně lehké sehnat pro normální hráče. A to se to dupovalo ve velkém.
Nemožnost obchodovat s legendárkama je blbost.. tam maj snad dva schopný zaměstnance a zbytek vymýšlí hovadiny!
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.
Budes moct obchodovat ale len s tymi co ich mas v parte ked to dropnes ci nie? Mozno som to zase zle pochopil
Tam to nie je. Tam je napísané len že "budú bound a nevie sa ako".
Áno zatiaľ to vyzerá tak, že budú obchodovateľné 2 hodiny po drope pre členov partie.
BTW neviem či len tej partie v ktorej to droplo (čo by bolo logické) alebo akejkoľvek ďalšej.
Áno zatiaľ to vyzerá tak, že budú obchodovateľné 2 hodiny po drope pre členov partie.
BTW neviem či len tej partie v ktorej to droplo (čo by bolo logické) alebo akejkoľvek ďalšej.
- bleptys
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:bleptys#2344
Nevím jestli to sem patří, ale chci se zeptat: Mám postavu para lvl.100 a dejme tomu další tři na para lvl.1, takže jak se budou přepočítávat expy tak se to rozdělí rovnoměrně mezi všechny postavy aby všechny měly stejný para lvl? Když se nad tím teď zamýšlím tak para lvl z postav zmizí a bude to napsané někde na účtě? Bude potřeba víc expů když budu expit víc postav na ůčtu nebo je jedno kolik mám postav např. z para lvl.1 na para lvl.2 je potřeba 100xp a je jedno kolik mám postav? A jestli to dobře chápu když udělám para lvl. tak všechny postavy dostanou body na rozdělení?
Doufám, že jsem to napsal srozumitelně a že to všichni pochopíte, tyto věci mi nejsou úplně jasné tak jestli máte nějáké dostupné informace sem s nimi
Doufám, že jsem to napsal srozumitelně a že to všichni pochopíte, tyto věci mi nejsou úplně jasné tak jestli máte nějáké dostupné informace sem s nimi
CZSK Komunita
Ano chápeš to dobře
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
četl jsem http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... exceptions a vypadá to že item se bude dát vyměnit/ prodat jen v rámci party, prípadně už když leavneš tak budu platit ty 2 hodiny ale stále ho nemužu dát nikomu jinému než těm kdo byli semnou když to droplo to je teda omezení jako prase, myslsl jsem že to bude třeba omezené na moje přátele nebo clan ale ne, takže to abychom všichni hráli v partách a doufali že někomu něco dropne a podělí se o to
Už se nemohu dočkat až to tlačítko AH pujde do háje I když se snažím hrát self found, stejně mě tam pořád něco táhne čmuchat. Ale zas škoda práce na tak kvalitním a efektivním systému, sice se do Diabla vůbec nehodí ale snad Blizz najde pro tohle využití v jiné hře. Snad je časem napadne odebrat i goldy ze hry, ty se tam taky moc nehodí. Craft by mohly dobře obsloužit essence a různé tokeny, a vlastně obchod taky. Teoreticky by mohli celý obchod vyrušit, pokud chtějí výměnu věcí pouze mezi spoluhráči, tak by stačilo dat vše BoA a zrušit individůální loot. Jenže lidi by si pak kradli itemy co vyletí z monster no všechno má své proti bo lidi sou koko*i.
To čo naozaj bude realizované nevedia ani vývojári.
Pri tom frflaní na account(?) bound legendaries zabúdate na to, že by mali každému padať vo veľkej miere veci na tú postavu s ktorou práve hrá a v relatívne väčšej miere veci ktoré sú lepšie než tie čo má.
Pri tom frflaní na account(?) bound legendaries zabúdate na to, že by mali každému padať vo veľkej miere veci na tú postavu s ktorou práve hrá a v relatívne väčšej miere veci ktoré sú lepšie než tie čo má.
Zase další špatné rozhodnutí, kterým zabijou trade.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No jak jsem to pochopil já, tak pokud dropneš Legendárku, tak se to automaticky oznámí do tvého klanu a máš 2 hodiny na to, abys to s někým tradnul. Jakmile ty dvě hodiny uplynou, je to soul bound / acc bound. Mě se tento systém líbí, pokud máš kámoše online, tak mu to tradneš a 2 hodiny stačí. Ale zabrání to tomu, aby tím itemem někdo spamovat D2JSP, ofic trade fóra apod. Trading bez AH je nebezpečný a byl to hlavní plán, proč AH vlastně vznikl. Pokud by tedy trading umožnili jako v D2, vrátili by se do starých a špatných kolejí. Trading podle mě není hlavní v Diablu, hlavní je zabíjení monster a progress svojí postavy pomocí itemů, které sám dropnu. Tak to vidím alespoň já. AH tento pocit narušil a proto i ten flame na všech fórech ohledně toho
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Este nějak poresit když bude kamos dyl pryč.
Například locknout to na btag a hotovo.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Například locknout to na btag a hotovo.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Nechapu. Vzdyt to riziko nebezpecnyho tradu podstupujes dobrovolne ne? Co se vyresi tim, ze tradovani uplne zakazu? Clovek co tradovat nechtel, nemusi a nic ho neohrozuje ani neomezuje. Tohle je reseni ala EU.
Bohuzel traduji i ti co nechteji :/ Protoze ti co netraduji maji oproti ostatnim o dost podradnejsi vybavu, takze musi. Blizz to srovna do late, nebude tradovat nikdo, a diky lootu 2.0 budou mit vsichni dobry gear. Zavislaci budou mit ovsem jeste lepsi Jedno je jiste, vsichni hraci budou hru hrat. Otazka jak dlouho to bude lidi bavit...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
ta výměna předmětů by mla jít pouze v rámci party při které dropla ne pro moje přátele nebo clan... má to bejt podobné jak wow, čili něco mi dropne napíšu partě že to nechci a teďka je otázka jestli mi zato někdo něco dá... když nebude mít nikdo nic na výměnu tak to dám asi zadara aby ten předmět nešel došrotu. Podle mě pak uvidíme na trade forech ne témata že prodám, ale že OP monk - zahrajte si se mnou a já vám pak prodám ty dobré itemy co padnou
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Jako já bych se okolo tohohle ještě vůbec nestresoval...ani nevíme, jak je to s předměty, co padá a jak do toho zasahuje enchanting..Na Blizzconu multiplayer vůbec nebyl, takže nikdo neví, jak se v RoS hraje. Ale opravdu se mi zdá, že lidé neví, co chtějí..napřed, když tu byl AH, tak byl flame, že je to jen Pay2Win, když AH ruší a nahrazují ho nějakým rozumným trading řešením, tak je tu zase flame, že si člověk nemůže koupit to, co zrovna chce..asi se nedá vyhovět všem
Ja bych to udelal tak, ze po padnuti predmetu by se k tomuto predmetu pripojil seznam deseti (nebo min ci vic) lidi, se kterymi jsem do te doby hral nejcasteji a tito lide by ten predmet mohli jako jedini pouzivat a menit mezi sebou, libovolne dlouho, ne jen dve hodiny.
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 25.0
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 25.0
Account bound je prkotina.. horší je že začali rušit oznámené herní prvky v datadisku (nephalem trials). Ale to je známka toho, že mají stanovené pevné datum vydání a že to není tak daleko...