Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
Hmmm, masakr, 2 roky jsme hraly Betu a ted se posereme, teprv za pul rok vyjde D3 OMG celkem svinarna bych rekl.....
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
Hlavně, že vyjde ne? Já se za sebe neotáčím a koukám dopředu..zajímá mě to, co bude a ne to, co bylo
v podstate me uz zajima jen jedna vec - KDY? nenaznacili neco? ja doufam,ze se dneska ve 20:15 pochlubej datumem
Odpověděli, ale stlyem že pvp budou řešit až budou fungovat hlavní herní systémy .)
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Jak je to s těmi obtížnostmi? Jsem z toho trochu jelen..někde se píše, že bude dokonce Easy obtížnost a přibude Torment. Někde, že dokonce bude 6 obtížností..na obrázcích z Blizzconu jsem viděl pouze jednu novou obtížnost a to Torment, ale máte někdo jasnou odpověď? Díky
prve dojmy, blizzcom nic zasadniho neprinesl... dd, vypada ze nevedi poradne co s tim, alespon co zatim rekli, pouze dalsi ingredience, ktere pouze zahustuji podivny gulas d3.. skoda, byla tu nadeje, ze d3 prekopou a bude z toho neco vice "hlubsiho", jiste nejake posuny tu jsou, ale nic z ceho by mel mit fans d-serie extra radost, jiz to nebude pro opicky, ktere umi mackat jen dve tlacitka, ale jen pro ty, co budou muset pochopit, ze pro barbara se vyplati zmenit u vendora int. za str. (cinematics budou urcite moc krasne)... d3 zrejme nevydelala tolik, aby tomu dali vice usili i za cenu, ze by dd vysel za 2roky...
jedina zasadni vec tak nakonec nebude ani v dd (zruseni ah a normalni drop)-vlastne d3 tim nastavenim dropu, ve kterem po 300h hrani nepadla ani jedna "prinosna" vec pro farmici postavu vesla bezesporu do dejin herniho prumyslu, nevybavuji si zadnou jinou... uvidime treba se lide z blizz jeste pochlapi ci pozensti a vydaji dd, ktery bude hoden ohodnoceni 1300kc...
jedina zasadni vec tak nakonec nebude ani v dd (zruseni ah a normalni drop)-vlastne d3 tim nastavenim dropu, ve kterem po 300h hrani nepadla ani jedna "prinosna" vec pro farmici postavu vesla bezesporu do dejin herniho prumyslu, nevybavuji si zadnou jinou... uvidime treba se lide z blizz jeste pochlapi ci pozensti a vydaji dd, ktery bude hoden ohodnoceni 1300kc...
tvým choutkám a požadavkům nevyhoví nikdy, takže asi tak na takové inteligenty nemají.
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:28 hod., celkem upraveno 1 x.
mám dotaz při update 2.0 - loot a paragon bude odebrán Magic fing a % gold from monster. Ale jak to bude se statama, ktere se nám přidaly po dosáhnutí každého levelu?? zustanou nebo se taky smažou ?? z Paragonu zbydou nakonec ´´jen´´ body? a pak urovně obtížnosti - jen s e ví že budou, ale jaký mezi nimi bude konkretní rozdíl se neví že?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
osobně si myslím že o všechny body do statů přijdeme, prostě spočítají expy na všech postavách a podle toho přidělí bodíky které si zase rozházíme do statů podle nového systému, další varianta je že se začne zas od nuly jsou v tom docela zmatky kdoví jak to bude ... (ladder systém) ani tvůrci podle mě ještě nemají jasno, co se týká obtížnosti zatím jsem nikde neviděl čísla jen ten obrázek s nima, ale ros má bejt prý těžší celkově se současným gearem to prý nebude možné "profrčet"
kde ses toto docetl? to by byla pecka,krasnej nuz do zad pro prekupniky a celej cernej obchodEmhyrVarEmreis píše:- Legendary items will be soulbound. Not sure if account bound. You'll only be able to trade them to friends in your party and within 2 hours of them dropping
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
já to viděl na diablofans.com... je to docela masakr, asi se dáme pak všichni do nějakého klanu a budeme si dávat legendárky "zadara" .. prostě něco najdu nebude se mi to hodit a hned dám hlášku že to a to je k dispozici, naco mi budou 4 stejné krámy v truhle, co jsem viděl videa tak jim jde o to aby jsi prostě nepotřebné rozložil na matroš a nehrabal krámy do truhly, obchodovat se asi bude ale bude to časovej stres (nevím teda jak to bude fungovat nakonec)
Pokud je to WoW style, jako ze asi je, je tim mysleno ze to muzes dat pouze tem lidem, kteri s tebou byli v parte v momentu kdy to droplo.
nucený self found pro všechny aneb prázdné botteří sklady
To muze byt dvousecna zbran. Pokud to bude dobry self found s dobre nastavenym progressem, tak ok. Pokud to bude self found jak moje hrani D3 tak smula.
kdyz poprve prezentovali loot 2.0 (video si dohledej sam),rikali,ze dnes v prumeru pada 1 brimstone na projiti aktu,po nasazeni loot 2.0 by to melo vychazet 7 legendarek na akt,coz si myslim,ze je tak akorat,kdyz treba 5 z nich bude k nicemu, 1 pro tebe a 1 pro alt char
Po 100 a naposledy (citace) - Kuki
Po 100 a naposledy (citace) - Kuki
Hm takze mi padne 150 leg za den. Chtelo by to jeste neco co by melo sanci padnout tak jednou tydne pri nonstop farmeni. Neco hodne rare ale zase hodne cool.
Když tohle zas zabije obchod těch nej věcí. Sice to omezí botery ale ten obchod je zas dost mínus.
Mě vždy bavilo v d2 prodávat co jsem našel a vyměňovat za jiné věci nebo runy.
Mě vždy bavilo v d2 prodávat co jsem našel a vyměňovat za jiné věci nebo runy.
Jenze tohohle efektu nesmis dosahnout diky RNG a tomu, ze tomu itemu das 0,0000x% drop. Pak se stane ze prumerne padne jedna za tyden, jenze bude clovek co bude mit prvni den 4 a druhej clovek nebude mit za mesic nic. Muselo by se to resit nejakym hidden counterem na elite killy a proste to kazdych 1500 elit (priklad) ten item vyhodi.Drakkari píše:Hm takze mi padne 150 leg za den. Chtelo by to jeste neco co by melo sanci padnout tak jednou tydne pri nonstop farmeni. Neco hodne rare ale zase hodne cool.