KECÁRNA
Lemur: univerzal EXTRA TOP. Vyber jeden (věže jsou OK, ale proti zvonu nebo batům je to čajíček.., cluster arrow žere 50ku červený šťávy, ne? - to se nedá uživit, když to musím plácnout víckrát po sobě..)
OK, ale odzkouším ty runy, cos psal..
EDIT: takže se dneska teda asi zaměřím na Rapida,...
OK, ale odzkouším ty runy, cos psal..
EDIT: takže se dneska teda asi zaměřím na Rapida,...
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: KECÁRNA
takhle, El. Arrow je super na davy, to co zůstane (+ elitky) dorazí Sentry
ale pokud chceš jeden skill s výborným damagem, tak zkus Rapid fire, byl docela posílenej
ale pokud chceš jeden skill s výborným damagem, tak zkus Rapid fire, byl docela posílenej
OK, zkusím Rapida. Ale ne bombardéra. Je to dost hodně bezzubý na rychlý potvory. - sílu to docela má.
Trochu mě překvapuje, že něco jasnýho u DH chybí. To, co jsem napsal v tom svým dotazu jsou naprosto výjimečný vyčnívající skilly. Zabezpečej rychlý rubání do cca MP6 se 100k DPS. Se 100k DPS mě moje DH brzdí i MP3. Proto jsem se chtěl zeptat, jestli něco nepřehlížím..
Trochu mě překvapuje, že něco jasnýho u DH chybí. To, co jsem napsal v tom svým dotazu jsou naprosto výjimečný vyčnívající skilly. Zabezpečej rychlý rubání do cca MP6 se 100k DPS. Se 100k DPS mě moje DH brzdí i MP3. Proto jsem se chtěl zeptat, jestli něco nepřehlížím..
- Lemurman
- Zhar the Mad
ne, žádnej AoE OP skill neexistuje
btw, jak tak koukám na tvůj profil, zkus u Bola Shot dát runu Volalite Explosion
btw, jak tak koukám na tvůj profil, zkus u Bola Shot dát runu Volalite Explosion
Lemur: myslím, že to nemá cenu. Větší radius mě nevyrhne, protože to samý v podstatě zařídí Elemtal Arrow. Bolu mám výhradně na single target a tam je ten Stun pro mě naprosto nenahraditelnej
OK, jestli něco takovýho u DH neexistuje, tak aspoň nic nepřehlížím
EDIT: že neexistuje - po hodince testování je mi naprosto jasný, co je OP DH DPS skill - musím se s tím učit, ale přesně to odpovídá Hotě, Batům nebo Zvonu - prozradím večer, jestli nezměním názor - díky za navedení, Lemurku
OK, jestli něco takovýho u DH neexistuje, tak aspoň nic nepřehlížím
EDIT: že neexistuje - po hodince testování je mi naprosto jasný, co je OP DH DPS skill - musím se s tím učit, ale přesně to odpovídá Hotě, Batům nebo Zvonu - prozradím večer, jestli nezměním názor - díky za navedení, Lemurku
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Bola jedině stun nebo poison(ten s vysokým attack speedem udělá neskutečnej bordel něco s chance to stun a seš vysmátej).... rapida jedu druhý dh a kácim to slušně na mp1 s 35 dmg ve 3 v partě nahodit batmana sentry a nás nedogoňat
edit :rapid jedu fire support:)
edit :rapid jedu fire support:)
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
s tou bolou nesohlasim (ale je to věc názoru), já mám nejradši Volalite Explosion nebo Bitter Pill
No, když už jsi to teda spustil, tak já jsem tak nadšen, že nebudu napínat. Vyměnil jsem Bleskokouli za Rapida, ale za Bombarďáka. Má to poškození jako kráva, s passivkou to uživím téměř neomezeně a ještě jsem přišel, jak kosit rychlý joudy - to bude chtít ještě trénovat, ale zatím ACT1 odsejpá výborně a no RIP na MP3..
Když přitvrdím na defense (i za menší ztrátu DPS) mohl bych brzo i do MP4
Bombarďák je sice takovej neohrabanej, ale je to asi o cviku, zlepšuju se každou minutou
Když přitvrdím na defense (i za menší ztrátu DPS) mohl bych brzo i do MP4
Bombarďák je sice takovej neohrabanej, ale je to asi o cviku, zlepšuju se každou minutou
Lemurman: no, je to pomalý a neohrabaný, to souhlasím. Jenže účinek je zničující - nějakej čas to s ním určitě budu zkoušet a má dobrou šanci zakotvit u mě v buildu
mam smutnu spravu barbarian je po smrti takze sa k Vam napajam z WDckom do party teda ak mozem, expit sa mi ho este raz moc nechce, teda aspon zatial nie. Chudak dostal zmrazenie + veeela minionov a bolo po nom je vidiet ze viem hrat len to WDcko mne vsetci barbariani iba umieraju hram hocico ine - umrem - hram WDcko tam to zase viem aspon pouzivat spelli v pravi cas aby sa mi to nestalo to bude asi tym ze WDcko hram od zaciatku D3
RIP Jojo
aaaaaaaaaaaaaaaa ja mam smolny den teda k...... RIP ale aj z WDckom ach bozeeeeee neeeeeeeeeee
kto ma chut zacat odznova jasne ze HC ja idem DHcko co mi miule vdaka lagu RIPlo takze idem odznova ale nechce sa mi hrat samemu kto by mal zaujem staci napisat sem alebo si ma len pridat v hre do fiendov, mna dva RIPi neodradia mozno bola chyba ze som to hral sam a nemal ma kto zachranit takze preto nechcem teraz hrat sam
Aj tyjo Jojo, to je mi fakt líto. RIP^2
Inak Drsma ked si zacnem hrat na amerckom servery na SC selffound a to bude cisty selffound lebo tam som este nikdy nehral tak by si chcel hrat spolu somnou potom ked dam lvl 60? Ze aby sme nehrali sami tak pojdeme farmit spolu. Hmmm? Co ty na to?
ne, soustrastil jsem ti na druhou, jako že ti umřela doktorka...
Jojo já bych klidně dal na US v partě čistý selffound, sice tam nejsem tak často jako na EU, ale v partě mi hra baví... Zatím jsem před belialem na hell...