Diablo 3:Reaper of Souls - Bude samostatně hratelný?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Fru-fru
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frufran#2167
Re: Diablo 3:Reaper of Souls - Bude samostatně hratelný?

Příspěvek od Fru-fru » 10.11.2013, 10:00 hod.

Přesně COD, je typický příklad hry, kterou si právě kvůli poměra cena/herní doba nekoupím. Ze svého okolí znám dejme tomu 10 lidí co tuto hru paří a jen dva z nich jedou poctivě takové ty výzvy po dohrání kampaně, případně opakují konkrétní mise, nebo jedou MP. Všichni si chtěli dát kampaň a pak na to prdět...
D3 je v tomto poměru postavený skoro jako MMORPG onlinovka kde se herní doba počítá v průměru na desítky dní :D ... a to zní jako dobrá investice ;)
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 10.11.2013, 11:00 hod.

HELLERcz píše:nechápu, že zvorna u tohoto typu hry se oháníte a zlobíte se a narážíte na vydřiduchy.

stačí se podívat na hry, typu COD, kde kampaň je dohraná za pár hodin a mulťák nestojí za nic.
jenze tohle je BLIZZARD,warcraft 3 hraju skoro kazdej den porad jeste ted,stejne tak starcraft si obcas dam,blizz je posledni firma o ktery nemam nejhorsi mozny mineni,jenze tim co predvedli s D3 hodne klesli,dostanou druhou sanci s RoS

kdybych si mel koupit nejakej odpad typu cod nebo battlefield,tak si radsi zlomim obe ruce

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 10.11.2013, 12:12 hod.

Tak srovnávat bfko, vod a diablo je jak jabka a hrušky.
Pokud te online fpska nebaví, tak to nemůžeš srovnat.
Ukaž me lepší onlinovku než bfko, žádnou nenajdes.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 10.11.2013, 12:18 hod.

kdyz chci hrat online fps o skillu,jdu na CSko,kdyz se chci pobavit,jdu na planetside

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 10.11.2013, 12:23 hod.

Jenže plno lidi chce i tanky, lodě atd a planetside není spatnej, ale já moc nemusím future.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 13.11.2013, 14:32 hod.

Fru-fru píše:D3 je v tomto poměru postavený skoro jako MMORPG onlinovka kde se herní doba počítá v průměru na desítky dní :D ... a to zní jako dobrá investice ;)
Asi si nevidel MMORPG. Ja hrám jednu 6 rokov. A ľudia tam KOMUNIKUJÚ medzi sebou. V D3 keď vojdem do public hry a pozdravím, odpovie mi 1/10 ľudí.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 13.11.2013, 18:34 hod.

Přesně tak neviděl :D ... Díky za info chlape. Ještě že se vždy najde někdo kdo člověka poučí, obzvláště když umí používat kapitálky na zvýraznění pointy u složitějších vět, kde bych já bez toho byl. >:D
Jinak já se svými spoluhráči komunikuji dost. V podstatě stejně jako jsem komunikoval v onlinovkách (MMORPG). Pokud se s Tebou spoluhráči v D3 nebaví, tak možná nechtějí. Někdo ke hře potřebuje ticho a jet nejlépe solo a jiný potřebuje partu. D3 tuto volbu umožňuje a tak samozřejmě narazíš na více singleplayer hráčů co prostě chtějí jen bonus z party a nic víc neřešit. Sice to může být z pohledu komunikativního člověka škoda, přesto je to svobodná volba každého z nás.
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 14.11.2013, 02:21 hod.

Datadisk bude samostatně hratelný, ale budeš k tomu potřebovat základní hru. Já teda budu hrát zcela samostatně. Do hraní si totiž nenechám kecat!

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 14.11.2013, 17:38 hod.

Já v tomhle směru souhlasim se všema stranama :-).

Na Diablo je třeba se dívat komplexněji, než jako na 5 aktů. Ta pravá "zábava" by měla přijít až se sbíráním itemů.

Na druhou stranu je trochu smutné, že za něco, na čem bylo výrazně méně práce než za původní hru, je účtována téměř stejná cena. Je to asi i trochu kalkul. Kdyby D3 stálo 2-3 tis (jako stálo D1), nikdo by si ho nekoupil.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“