HC Mumik a jeho brečící koutek
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
to MP10 musíme někdy /brzy, ještě pře patchem/ dojít do konce, ať už no AH nebo s AH, Darkness je skoro rdy a doufejme, že DarknessX se tam taky dostane
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Re: HC Mumik a jeho pokrok
jenze nam chybi hlavní bouchač a 2M crity budou chybet
- Darkness
- The Butcher
tj, brawler se už nevrátí? Pak asi budeme muset na místo nebojácného netopýrníka vyhlásit výběrové řízení
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
Darkness: ja o tom pochybuju. Podle me bude vic hrat zase az po datáči, jako asi každý. Nebo patchi.
-
- Minion of Destruction
Je toho plno a uplne všude. Každý honí paragony a koho to neba de MP10 NO AH. Pokud by chtel nekdo zahrat neco normalniho - tzn MP5+, kontaktujte me ve hre. jinak me to uz moc neba.
-
- Minion of Destruction
co to sakr zase je. Zrovna dneska kdyz nejdu do prace a muzu parit (mp10 vyzvu) me to vykopne ze hry a nemuzu se prihlasit. No byl jsem ve meste, takze v poho, ale SAKR na ně!
-
- Minion of Destruction
Dnes po dlouhe dome normalni hra. MP8 bossaci a dokonce 1x padlo z Magdy. Juchu :-) ... a stejne ringy uz nedelam, ale co.
Jednou jsme dali teda jen MP7 a nebylo to ono. Jak se pridal Black na MP8 byla to konecne poradna hra. Ale to juchani nad critama za 2,5M mi chybi :-(
Jednou jsme dali teda jen MP7 a nebylo to ono. Jak se pridal Black na MP8 byla to konecne poradna hra. Ale to juchani nad critama za 2,5M mi chybi :-(
-
- Minion of Destruction
dneska jsem poprvy na hc dropnul witching opasek. bylo to pri parbe MP10 no AH. Srovnaval jsem dle AH a je kolem 150M. Ono jich tam moc neni, ktery by meli vysoky ALL. Toz zatim ho budu pouzivat, 150M muze byt peknych, ale co s nima kdyz nebude AH... tak at si ho uziju :-)
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
ten je nádhernej, velký CG, určitě tě Diablo odmění, žes odolal a neprodal ho! Jen s takovýma takovýma itemama tu challenge dohrajem
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Darkness
- The Butcher
ten WH by se dal prodat za vic, horsi tam jsou za 250mil, mas vysoky CD 46% a AS 9%, krom vysokych rezistu ... podobny s trochou vitality tam je za 650 mil, ale skoda prodavat ...

Obrovská gratulace!!!! Jednout to dropnout muselo 

-
- Minion of Destruction
zatr sakr, dalsi pekny predmet padl a opet MP10 no AH. Ring s All + crt oba, hafo vit a jeste dourou se počíta :-). Asi se budu muset toho wize naucit hrat nebo konecne zacit poslouchat rady ... ale kdyz me to takhle bavi, toz menit nic nebudu.
-
- Minion of Destruction
po dlouhe dobe jsem doplnil drop DH Valo III. Ono se neni moc čím kochat, ale co už.
-
- Minion of Destruction
vcera a chvilku dneska jsem se venoval MP10 no AH solu - abych vedel, co ten muj mrzaček vydrží a moc toho nebude. Do mesta jsem se jeste promlatil, ale dal uz je to slaby a moc pomaly. jeste ze mam otevreny nejaky ty ukoly od hry s ostatníma panáčkama.
Elitu jsem sam taky nepokoril, holt total looserolucket. Proc?
1 - jeste porad ziju (3x pasivka)
2 - z mobíka padla pekná helmička. Muhehe
No uz to sam pokouset moc nebudu. Pockam na nejaky WD s barbuchou.
Elitu jsem sam taky nepokoril, holt total looserolucket. Proc?
1 - jeste porad ziju (3x pasivka)
2 - z mobíka padla pekná helmička. Muhehe
No uz to sam pokouset moc nebudu. Pockam na nejaky WD s barbuchou.
-
- Minion of Destruction
po dlouhy dobe jsem vytahl na vzduch barbuchu, no sakr jeste ze to neni slozity na hru :-), mp8 bossaci, pekne jsme si zabouchali :-) a svete div se, mam zase část Magdy. Hlavu/kozu/koleno, co na tom zalezi.
-
- Minion of Destruction
Dneska se stal zazrak, Padl Mempošák (k vidění na barbarovi Mumik II). Sice total na prdlač (AS8, sil malá, bez vit), ale potěšilo. Aby ne, když je to 2 Mempošák co mi na HC padl a třetí celkově. Dost smutný :-(
Jinak je pořád dost vecí, který mi ješte nepadly - ze Zuni cokoli (kromě bouchačky), na wize mi taky nic nepada (krome NOAH, ale to moc nepocitam), Litany nebojaksejmenuiji ty zeleny prsteny taky nic. No je toho dost. Taky IK zbroj na barbuchu nebo ... ale uz tohone cham. Ted se raduju, ze mi padlo. MUHEHE
Jinak je pořád dost vecí, který mi ješte nepadly - ze Zuni cokoli (kromě bouchačky), na wize mi taky nic nepada (krome NOAH, ale to moc nepocitam), Litany nebojaksejmenuiji ty zeleny prsteny taky nic. No je toho dost. Taky IK zbroj na barbuchu nebo ... ale uz tohone cham. Ted se raduju, ze mi padlo. MUHEHE
-
- Minion of Destruction
Diky Kurovcovi za zbran pro barba HC zacatecnika - MuffelCZ (holt ja nic pouzitelnyho uz moc nemam a nejakou zalohu chcu taky).
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
JoJo mempo je radost když padne a když by tam člověk viděl 6cc.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
panove a damove, kdyby jste nekdo poradali crypt runy, tak bych se pridal. I me total smolaři tam občas nejaký ten brim cinkne a hlavně me to docela baví.
obtíznost je mi jedno, klidne MP10 :-)
obtíznost je mi jedno, klidne MP10 :-)