Jak se pripravit na loot 2 a datadisk - spekulace
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:27 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Jak se pripravit na loot 2 a datadisk - spekulace
Nevím proč to opakuješ netvrdím opak. Ale to že lidé budou hrát vždy ladder znemaná že ten celkovej paragon využívat vlastně nebudou.
No já si naopak myslím, že Ladder bude hrát většina a na nonladder bude lidí daleko míň. Vždyť se podívej jak to bylo v Diablu 2.
No já si naopak myslím, že Ladder bude hrát většina a na nonladder bude lidí daleko míň. Vždyť se podívej jak to bylo v Diablu 2.
- Maxim
- Doom Knight
- BattleTag:maxim#2668
- Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
Já ted zrovna diablo nehraju a mam v tom pripade čas na duležitx věci možna po datáči
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
Ja ladder treba hrat nehodlam. Proc bych se mel smirovat s tim, ze mi po roce seberou vsechno, co sem do te doby pracne ziskal?
Taky se na ladder vybodnu, nebudu zacinat kazdou chvilku od nuly to je na hlavu, a tak to bude mit vetsina hracu. Ladder bude jen pro ego sprintery. Vetsinovy mainstream pojede normal
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Popravdě jelikož jsem D2 v podstatě skoro nehrál (pařil jsem hlavně D1 ve své době), tak moc nevidím přínos ladderu, pokud samozřejmě neaspiruji na no-lifera a plánuji atakovat přední příčky... Můžete mi někdo objasnit hlavní výhodu ladderu pro casuala jako jsem já;) ...nebo i obecně, nechápu moc smysl...vidím to podobně jako Drakkari, jen bych nepoužíval spojení ego sprinter ...Chápu, že každý máme jinak postavenou nebo toužíme po něčem jiném...
Také nechápu smysl ladderu.
Člověk co nehrál d2 na battle netu tohle těžko pochopí
Hra typu diablo není prostě dělaná na neustálé hraní do nekonečna. Po čase má člověk skoro vše a přestává to bavit. Z těchto důvodů začíná spousta lidí znova velmi ráda. Lidi rádi soutěží a o tom to je. Že mají znovu být šanci v něčem první v čem předtím být první nemohli například.
Hra typu diablo není prostě dělaná na neustálé hraní do nekonečna. Po čase má člověk skoro vše a přestává to bavit. Z těchto důvodů začíná spousta lidí znova velmi ráda. Lidi rádi soutěží a o tom to je. Že mají znovu být šanci v něčem první v čem předtím být první nemohli například.
smysl laderu v D2 byl hlavně v tom, že na ladderu se daly získat itemy(popř. runová slova), který na normalu(nonladderu) získat nešly. Po skončení sezóny se postava z ladderu přesunula na nonladder spolu s těma věcma, takže hraní ladderu byla jediná možnost jak takový itemy získat na nonladder. Takhle si člověk mohl postupně piplat nonladder postavu až k dokonalosti, každou sezónu se třeba zaměřil na získání jednoho, dvouch itemů s co nejlepším rollem. Ladder jako takovej nemělo moc smysl sledovat, protože hromada lidí co jela s maphackama a botovala byla témeř nedostižná pro člověka co hrál poctivě. Pokud nějaký takový bonus pro ladder neudělají v d3 tak nevidím moc smysl to hrát(např. lepší rolly legendárek, víc expů atp.).
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Z pohledu jak říká Quetak mi to dáva smysl. Exkluzivita itemů, které by padaly na ladderu, by jistě byla motivací a pak bych o tom dokázal přemýšlet - teda pokud by ten item byl opravdu exkluzivní ...
Chápu i co říká Javůrek, ale zas jako já rád začnu novou postavu, ale chci mít potom bonusy které jsem získal z Paragonu za celou dobu mého hraní, jen kvůli pocitu čistého startu - to asi ne (stejně bych začínal jinou clasu než mám). To mě asi neláká... Rád uvidím, že najednou na 70lvlu mi skočí bonusy, které jsem jako hráč poctivě získal...obzvlášť, jak se rád nazývám, jako casual player, který denně 3-5 hodin hry prostě nedává a ani vlastně nechce... 1-2 hoďky denně + o víkendu pauza mi přijde akorát. Ačkoli samo, že po vydání ROS to bude trochu jiný, jak bude člověk natěšený
Chápu i co říká Javůrek, ale zas jako já rád začnu novou postavu, ale chci mít potom bonusy které jsem získal z Paragonu za celou dobu mého hraní, jen kvůli pocitu čistého startu - to asi ne (stejně bych začínal jinou clasu než mám). To mě asi neláká... Rád uvidím, že najednou na 70lvlu mi skočí bonusy, které jsem jako hráč poctivě získal...obzvlášť, jak se rád nazývám, jako casual player, který denně 3-5 hodin hry prostě nedává a ani vlastně nechce... 1-2 hoďky denně + o víkendu pauza mi přijde akorát. Ačkoli samo, že po vydání ROS to bude trochu jiný, jak bude člověk natěšený
Já definitivně začínám od nuly v pátek mi vybrali účet a jen čekám na recovery...
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo zatím neví, jakou budou mít ty laddery v D3 podobu, takže těžký odhadovat, jak moc budou oblíbený. To provedení a pravidla rozhodnou. V d2 hrálo ladder ale 90% lidí.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
To se má tak, když bylo diablo 2 tak moc lidí internet nemělo a většina hráčů hrála doma solo nebo si spojili počítač kabelem a tak. Ti co měli internet to byli většinou geekové a takový ty individua co to mají jiný v hlavě a mají rádi hru jinak než většina lidí. A proto se takovým hráčům zdá, že hráli všichni na battlenetu laddery, protože jo, voni to tam opravdu hráli. Jen ti normální lidi bez netu ti kažualové ti nebyli vidět až doteďka, tech je mnohem víc. Źádný teorykrafteři a tak, ti rádi laddery, jo ale kažual lidi, jo ti prostě nikdy nebudou mít nejlepší věci a když k tomu sednou se chtějí bavit a nic víc. Ti laddery nikdy nehráli a nikdy nebudou, protože smazaná postava prostě zábava není
Jinak já na přípravu kašlu, nemá to cenu, usilí vyjde v niveč. Nemá smysl farmit goldy, bude jich padat 3x víc, nemá smysl farmit gemy, budou pada vyšší tiery, craf materiál bůhví jaký bude, když nebudou klasické obtížnosti jako normal nightmare hell inferno tak je budou muset nejak vyrušit a jestli nechají jen essence z normalu tak by to bylo o ničem a tak podobně, no itemy ty bude stačit v RoS koupit u vendora za mego a 10x to přebije top gear z dneska takže nemá smysl farmit
teda kromě paragonu ten jo ten farmim pomaličku to jediný asi drží většinu zbytku hráču u hry kromě zábavy z rubaček
Jinak já na přípravu kašlu, nemá to cenu, usilí vyjde v niveč. Nemá smysl farmit goldy, bude jich padat 3x víc, nemá smysl farmit gemy, budou pada vyšší tiery, craf materiál bůhví jaký bude, když nebudou klasické obtížnosti jako normal nightmare hell inferno tak je budou muset nejak vyrušit a jestli nechají jen essence z normalu tak by to bylo o ničem a tak podobně, no itemy ty bude stačit v RoS koupit u vendora za mego a 10x to přebije top gear z dneska takže nemá smysl farmit
teda kromě paragonu ten jo ten farmim pomaličku to jediný asi drží většinu zbytku hráču u hry kromě zábavy z rubaček
Lol? Geekové? v době 2 bylo úplně normální mít internet, jsi asi žil s jeskyni ne?, ty jeden kažuale.
Jediné v čem s tebou souhlasím je to s tou přípravou, že teď nemá cenu dělat nic. Jinak píšeš dobrý nesmysly teda .)
Jediné v čem s tebou souhlasím je to s tou přípravou, že teď nemá cenu dělat nic. Jinak píšeš dobrý nesmysly teda .)
Javurek: Zas tak rozsirenej internet nebyl. Na malem meste to byl dial up a v Praze na sidlisti s tim experimenotavli první kabelovky, kdy sem zacinal na 64/64 kbps a později 128/128 kbps.
Tady mas peknou tabulku s vývojem uzivatelu:
http://i.iinfo.cz/images/84/rok-1998-1.png
Tady mas peknou tabulku s vývojem uzivatelu:
http://i.iinfo.cz/images/84/rok-1998-1.png
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Tak nesmysly. Ano i ne, že
Já třebas patřil k lidem, který internet doma neměl dlouhou dobu a několik let jsem hrál sám single player. Výjimečně s někým právě přes ten kabel. Takže já Drakkarimu částečně rozumím.
Jinak je mi celkem jedno jak se věci mají. Žiji tady a teď, a proto hraji s tím co je ve trojce momentálně k dispozici (AH, paragon systém, MP atd.). Nějak se nesnažím sám sebe demotivovat tím, že to teď nemá smysl hrát...
Já třebas patřil k lidem, který internet doma neměl dlouhou dobu a několik let jsem hrál sám single player. Výjimečně s někým právě přes ten kabel. Takže já Drakkarimu částečně rozumím.
Jinak je mi celkem jedno jak se věci mají. Žiji tady a teď, a proto hraji s tím co je ve trojce momentálně k dispozici (AH, paragon systém, MP atd.). Nějak se nesnažím sám sebe demotivovat tím, že to teď nemá smysl hrát...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
v roce 2000 kdy diablo 2 vyslo,rozhodne internet beznej nebyl,to spis az okolo 2004...
2004 zacinal boom kabelovek a ADSL. kdy nejrychlejsi prirustek služeb byl az tak 2005-2006, kdy se navíc rychlosti dostavali k nejakym pouzitelnym i s nastupem ADSL2+¨. Delal jsem v te době (2003 - 2007) u telco operatoru na konfiguracích sluzeb.
Asi tak nějak, já nemyslel zas úplně na začátku d2. Já to beru spíš jak začaly ty ladder only věci.
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
komentář drakariho je hlavně úplně zcestnej v tom, že se pokouší spojovat myšlenku o dostupnosti internetu s charakterem hráče. Obsahuje i absolutní nesmysly- žadné postavy se nemazaly! D2 a má smysl mluvit pouze o D2 LOD , se hrálo mnoho let (stále hraje), ale na tom procentuálním rozložení hrajících lidí se nic neměnilo v průběhu času. Vždy platilo že reset ladderu přílákal davy a jinak nehrající lidi.
Dále já sice souhlasím, že ladder láká nolife style pařany, ale taky je naopak velmi přátelskej k rekreakčním hráčům - právě z povahy věci, člověk co nemá na hraní čas a nechce hrat se samýma max lvlama s uber top výbavou na ladder rád půjde, zvlašt v obodobí čerstvě po resetu. Navíc to co si nahrajete na ladderu po jeho konci vám prostě jen přejde k tomu současnýmu -nonladerovýmu - to není žadná ztráta a pokud blizz naláká par vyhodama na ladder- a myslím že to udela- bude hrat ladder dost lidí- a to je pak jak lavina, kamoš hraje lader chci si s ním zahrat, založim ladder postavu- zjistim, že je tam vše nove, čisté, nový pocit vzrušení ze hry , padne dobrý item, a už to jede, další kamoš a řetěz se rozbíhá.
Dále já sice souhlasím, že ladder láká nolife style pařany, ale taky je naopak velmi přátelskej k rekreakčním hráčům - právě z povahy věci, člověk co nemá na hraní čas a nechce hrat se samýma max lvlama s uber top výbavou na ladder rád půjde, zvlašt v obodobí čerstvě po resetu. Navíc to co si nahrajete na ladderu po jeho konci vám prostě jen přejde k tomu současnýmu -nonladerovýmu - to není žadná ztráta a pokud blizz naláká par vyhodama na ladder- a myslím že to udela- bude hrat ladder dost lidí- a to je pak jak lavina, kamoš hraje lader chci si s ním zahrat, založim ladder postavu- zjistim, že je tam vše nove, čisté, nový pocit vzrušení ze hry , padne dobrý item, a už to jede, další kamoš a řetěz se rozbíhá.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu