KECÁRNA
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Lemure pojedem to 2x wizz a monk tak si užij zatim inferna s dh a až pojedem 2 kolo tak se přidej s barbem
Heller klidně večer dáme pokud bude Wulf či Lemur (já bych měl být) mělo by to být relativně bezpečný...... na té mp0 1akt je to hodně na dlouho než něco slušnýho dropneš ...klidně můžem i A2 na 0 tam už ten drop je o trochu lepčí
Heller klidně večer dáme pokud bude Wulf či Lemur (já bych měl být) mělo by to být relativně bezpečný...... na té mp0 1akt je to hodně na dlouho než něco slušnýho dropneš ...klidně můžem i A2 na 0 tam už ten drop je o trochu lepčí
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: KECÁRNA
Hllere, musíme pěkně poctivě farmit a po dvaceti hodinách budeme mít lepší gear, zvlášť když se podělíme o loot... Žádný MP1 s úmyslem zdrhat napřed :o). Musim ale tedy trochu zabrat v AI inferno na MP0, dneska mam ještě jednu společenskou akci, ale víkend tomu dam zplna :o)...
P.S. Chtěl jsem si od monka odpočinout, ale začínám zase litovat, že jsem si ho nerozjel, chjo, jak jsem hrál s klukama, tak se mi stýská po stahování... Měl bych se léčit z monkomanie nebo volit pirátskou stranu?
Zdar a sílu
EDIT: tak Dawe má lepší nabídku, uznávam :o)... Sakra to WD je papír ze začátku, hrůza :o)
P.S. Chtěl jsem si od monka odpočinout, ale začínám zase litovat, že jsem si ho nerozjel, chjo, jak jsem hrál s klukama, tak se mi stýská po stahování... Měl bych se léčit z monkomanie nebo volit pirátskou stranu?
Zdar a sílu
EDIT: tak Dawe má lepší nabídku, uznávam :o)... Sakra to WD je papír ze začátku, hrůza :o)
No já jsem zatím na Infernu v progressu tuším ve Fieldsech, dál jsem zatím nedošel.
Tak bud dáme progress, nebo se zakempíme v kryptách na mp1 ..
Čas budu mít dneska taky.
Tak bud dáme progress, nebo se zakempíme v kryptách na mp1 ..
Čas budu mít dneska taky.
A já bych se přidal s monkem, jestli budete mít ještě místo... Můžu si to pak alespoň střídat s tim WDčkem, se kterym zatím parkuju v AI...Lemurman píše:hele, nechcete počkat? chtěl bych někdy rozjet barbara tak bych se k vám přidal
- dawemorraless
- Na-Krul
Čím víc tím líp uvidíme jak se Wulf rozhodne já už založeno mám a wizzardku už za Kingem
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Žádný takový, drž se, opatrně a když ti padne něco pro WD, pamatuj na mě, ať mi moc neutečeš...
Já bych mohl večer být ... a mám plnou truhlu věcí na WD+BB, s radostí to rozdám, už se mi to nemá kam vejít
WulFgaRe, moc rád přijmu pomoc, která mi pomůže nezhebnout a zapojit co nejdříve se do NOAH party. Tak budu užitečný nejvíc, když neumřu, že? Akorát mam trochu vnitřní rozpor, jestli to neuspěchávám, jestli si tím těžkým začátkem na překlenutí mezi MP0 -> MP1 nemam projít "sám".
To už si ale musím vyřešit sám se sebou, to je mi jasný a asi ta obhajoba půjde rychle, protože hra v partě mi už moc chybí...
Předem díky...
To už si ale musím vyřešit sám se sebou, to je mi jasný a asi ta obhajoba půjde rychle, protože hra v partě mi už moc chybí...
Předem díky...
- piggathor
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:piggathor#2314
Drsma:Díky za vřelé přivítání.
dawemorraless:Určitě si tě přidám,každá rada dobrá.Jinak s tím mým hraním je trochu složitější.Málo času .Zaměstnání,po práci na melouch,starý barák na vsi,manželka a půl roční kluk.Takže můj progres je hooodně pomalý .A to nemluvím o Fallen Heroes .
dawemorraless:Určitě si tě přidám,každá rada dobrá.Jinak s tím mým hraním je trochu složitější.Málo času .Zaměstnání,po práci na melouch,starý barák na vsi,manželka a půl roční kluk.Takže můj progres je hooodně pomalý .A to nemluvím o Fallen Heroes .
HC/EU Selffound http://eu.battle.net/d3/en/profile/piggathor-2314/
SC/US Selffound http://us.battle.net/d3/en/profile/piggathor-2314/
SC/US Selffound http://us.battle.net/d3/en/profile/piggathor-2314/
No hele takhle ...
Ono bude hodně záležet na tom, jak přistoupíte ke craftu. Ten progres z mp0 na mp1 na tom relativně visí dost
Tam jste se domluvili jak ?
A že bych vám dával uplně zázračnej EQ to taky ne Sami jsme celkem ořezávátka
Ono bude hodně záležet na tom, jak přistoupíte ke craftu. Ten progres z mp0 na mp1 na tom relativně visí dost
Tam jste se domluvili jak ?
A že bych vám dával uplně zázračnej EQ to taky ne Sami jsme celkem ořezávátka
Craft archon si chci znovu najít a v případě brnka koupit... na penězích mam stopstav, takže používám jen to, co mi spadlo na zem od NOAH...
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
ok, přesvědčil si mě, přidám se až při dalším koledawemorraless píše:Lemure pojedem to 2x wizz a monk tak si užij zatim inferna s dh a až pojedem 2 kolo tak se přidej s barbem
Ok tak zajtra sa zacina expit v parte HC selffound od tej 17-18tej do bohvie kedy zatial sme parta ja a Dragon, ja hram za barbara a Dragon pojde monka. Kto by sa chcel k nam pridat tak moze
Tak z hrani nic nebude
Právě jsem se stal obětí hacknutí účtu, kdoví, co se stalo .. ale počítám, že nebudu mít žádné postavy, goldy, matroše, nic ...
To je silná rána.
Právě jsem se stal obětí hacknutí účtu, kdoví, co se stalo .. ale počítám, že nebudu mít žádné postavy, goldy, matroše, nic ...
To je silná rána.
HELLER: jak víš, že jde o hack?
možná to bude jako ty zmizelý předměty z AH, který se pak časem vrátěj,..doufám
možná to bude jako ty zmizelý předměty z AH, který se pak časem vrátěj,..doufám
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
- dawemorraless
- Na-Krul
no ty vole koukám zmizel jsi mi z friendu doufám že to dobře dopadne
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Protože jsem byl v menu a najednou hláška, že se někdo už jiný přihlásil z jiného PC .. a následně mi došel email od Blizzu:
Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username tomvalla@gmail.com. The e-mail address v***@hotmail.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change
Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username tomvalla@gmail.com. The e-mail address v***@hotmail.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change