Bemik: Správné to jest, volit komu věřím. K tomu zbytku: Pokud má někdo pocit, že tam jsou jen samí lháři nebo prospěcháři, tak co mu brání jít do politiky sám a změnit poměry? K tomu ostatně mnohým (nutno sebekriticky přiznat že i mě) chybí odvaha se do toho pustit...a pokud už se člověk nechce voleb účastnit, jen tím strká hlavu do písku a dává JASNÝ souhlas s tím, že ať to dopadne, tak to dopadne, já s tím nic nehodlám dělat. A taky si myslí, že já s tím nic nemám společnýho....OMYL!
Co se týče menšího zla, tak to vede do jediného místa - do 4. aktu

(+ vyhledám ti článek o mladých starostech, kteří se toho nebáli do politiky hned ze školních lavic skočit, ne z důvodu osobních ambic, ale protože v obcích, kde starostují, to bylo tak špatný, že řekli podobně jako Frodo Pytlík v Elrondově domě: "Já ho ponesu".)
edit:
tady je
A ti, co tvrdí, že by volby nemohly něco změnit....podívej se třeba na prezidentskou volbu. A především si vzpomeň jak to tenkrát tady vypadalo a jak se mnozí chovali. A taky si představ, co by se dělo za těch půl roku, kdyby na hradě seděl Kárl.