Babiš alespoň něco vybudoval. Ty co tam jsou v parlamentu skoro půlku života umí jen kecat.
Zombe nejsem slepej věřící, já se vždy snažím zjistit maximum informací. Nejde jen o Babiše o kterém si myslím že je fér člověk, ale líbí se mi i jejich jiní kandidáti. On nikdy nepopíral že něco proloboval. Proloboval to pro sebe tak jako pro jiné zemědělce. A rozhodně mi to nevadí, pořád lepší on než dovoz odpadního žrádla z Polska. Dotací bere nejvíc, protože je největší, myslím že jak furt připomíná ty daně je z důvodu že ho to štve, že takový prachy platí a pak se to rozkrade.

Také co jsem tak četl, tak narozdíl od jiných lidí se postupně vypracoval a zázračně ani nezbohatnul na privatizaci.
Jedinou věc kterou na něj vyhrabali je to s tím StB někdy před 20 lety. X-krát to vysvětlil a stejně to furt opakujou, tohle mě štve na některých stranách, že furt jen útočej na ostatní a vytahujou špínu. Prostě negativní kampaň je svinstvo. Nelíbílo se mi to už v prezidentské volbě když byla antikampaň proti kandidátovi TOP 09.
Schválně se podívejte na diskuzi na Nově Babiš vs Němcová. Podle mě jí tam docela setřel. Neměla moc co říct, furt opakovala nějaké vize, na které už měli ve vládách 100 let času to udělat. Strašně vše okecávala a ani neuměla položit jednoduchou otázku.
A musím podotknout, že ještě před rokem jsem si myslel že Babiš je arogantní buran co se neumí vyjadřovat normálně. Ale prostě jsem si postupem času zjišťoval informace, četl program, atd atd a změnil jsem názor.
Fraxinus: myslíš BOBO?

, tu bych nevolil už jen kvůli tomu že ta jde přes mrtvoly a využije a zneužije čehokoliv. Kolega v práci mi říkal že prej byla pro snížení platů v europarlamentu a pak když se hlasovalo o snížení, tak pro to nebyla

. No a teď je proti EU. Když tam byla tak to bylo v pořádku

Co jsem viděl její spoty , tak 100% kampaně ství na Klausovi
Myslím si že ODS je nyní taky volitelná, kmotři se teď přesunou spíš k ČSSD, když má nejvíc a ODS málo, takže ODS je taky volitelná. Jen se musí trochu změnit.
Ještě bych zmínil Okamuru, ten mi přijde jako takový kašpárek, který kope kolem sebe do všech a on jediný je spasitel.