Hearthstone
nemate nahodou nekdo BetaKey navic?
Re: Hearthstone
né že bych taky nebral
nee ze bych cekal, ze se nejaka dobra duse najde..ale musel jsem to zkusit
Sice mi to nic neříká, ale zkouším bojovat o klíč taky, už jen ze zvědavosti to musím zkusit.
ja driv hraval MoG...a to bude asi podobny..takze vim tak nejak o co jde...
Reve dobra dusa sa tu asi nenajde kedze kluce idu udajne po 2k , takze.Treba cakat na kazdeho pride rada
Jeden dotaz, je možné, že dostanu klíč od samotných Blizzů ? Když jsem si zafakfkoval v account game managementu Beta Profile Settings tuto hru ?
za betu hry ktera bude zadarmo 2k ?to je teda palka... no tak to sem nevedel..to bych se ani neptalY0G1 píše:Reve dobra dusa sa tu asi nenajde kedze kluce idu udajne po 2k , takze.Treba cakat na kazdeho pride rada
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
koukal sem se na videa z týhle hry a vypadá to dobře, rád bych to zkusil
nevíte jestli někde nerozdával klíče?
nevíte jestli někde nerozdával klíče?
ja par poznam , ale neviem ci sa tu moze robit reklama na ine weby
Gamersbook
Hearth Nation
co viem tak tuto boli/su sutaze ak sa nemylim treba popozerat
Hearth Nation
co viem tak tuto boli/su sutaze ak sa nemylim treba popozerat
Dneska (sobota) jsem obdrzel klic (soutez), a sedel jsem u toho nepretrzite asi 6hodin, pac sem mel volnej vecer.. pochopit se to da hned behem prvnich her, zadne slozite mechanismy tam nejsou, presto je to variabilni a zabavne.. uvidi se, jestli to udrzi pozornost i na delsi dobu...
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
Co som cital tak uz je aj prvy profesionalny hrac ktory ma zmluvu na hranie heartstone. Ako som pisal , blizz s tym chce ist do e-sportu D
- Lemurman
- Zhar the Mad
zkoušel sem se přihlásit do bety, ale nějak mě to nejde. Na Bnetu si stáhnu ten program, ale když ho spustim tak mi napíše tohle: There was a problem retrieving your system information. Please close all applications and try again. Zavřel sem tedy všechny aplikace ale hlásí mi to pořád. Zkoušel sem taky rady z týhle stránky ale ty mě nepomohly, nevíte někdo co s tím?
No je to tym ze nemas beta kluc a to co sisi stiahol tak to by fungovalo len vtedy keby je HS spusteny uz pre vsetkych a nie len beta
- Lemurman
- Zhar the Mad
ale mě nefuguje ten program, kterej ti proleze PC a nahraje veškerý informace na server
a bez toho bohužel nemůžu zažádat o klíč
a bez toho bohužel nemůžu zažádat o klíč