co s goldami!?
zdravim, chcem sa spytat, co si myslite, ci setrit goldy do datadisku napr. na craftenie alebo ich utratit na gear teraz napr. z AH??? dik za nazory.
Naposledy upravil(a) pepe.kep dne 18.10.2013, 17:05 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: co s goldami!?
asi bych šetřil a maximálně investoval do materiálů ... nic víc
Závisí jakej máš gear.. ;-) poikud jsi spokojen šetři, pokud chceš rychleji exypit tak je utrat..
prachy budou, my ne.. :_D
prachy budou, my ne.. :_D
Co s goldami, to je dobrá otázka, taky přemýšlím, co s něma udělám, až dojedu to, co jsem si stanovil :/
Nejsem čert-ví-jakej boháč, ale myslím si, že budu mít jak na SC, tak na HC více goldů, než bude nutné.
Jakmile dojedu na SC další PL100 a pak poslední PL100, vybavím si jeden char (asi WD nebo Barbar ještě uvidím) a zvytek goldů nevím, co s tím udělám.
To samé je i na HC :/
Nejsem čert-ví-jakej boháč, ale myslím si, že budu mít jak na SC, tak na HC více goldů, než bude nutné.
Jakmile dojedu na SC další PL100 a pak poslední PL100, vybavím si jeden char (asi WD nebo Barbar ještě uvidím) a zvytek goldů nevím, co s tím udělám.
Jestli se budou lidi zbavovat gearu tesne pred datacem a budou dobry veci levne tak trochu gearnu chary.
a co s tema dobrejma vecma budes delat? s troskou stesti svuj nablejskanej skorn 1400dps 6% ls vyhodis za prvni modrou zbran s 2000 dps,ktera padne z prvniho zombika,investice do equipu je ta nejhorsi mozna,protoze aktualni eq bude uplne bezcenej s prichodem datadisku,pokud investovat,tak do gemu,nic vic v datadisku nebude mit hodnotu
Hrat dal pokud bude loot 2.0 pro 60tky a funkcni. Zatim me nikdo (Blizzard) nepresvedcil ze budu datac chtit, HotS jsem hral dva tydny a pak me prestal bavit. Jako mas pravdu s tou modrou 2h, zalezi pak ale jestli bude pro 60tku nebo 61... Kazdopadne pokud budou dobry itemy opravdu za par slupek klidne je koupim, goldy pak nebudou tak dulezity.
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Můžeš bejt můj sponzor, mam jen pár milionů... Budu hrát jménem Heller-republikHELLERcz píše:Co s goldami, to je dobrá otázka, taky přemýšlím, co s něma udělám, až dojedu to, co jsem si stanovil :/
Myslím, že goldy podceňujete. Jsou a hlavně budou potřeba na výrobu/úpravu čehokoliv.
Nikdo teď neumí říct, jestli bude v datadisku dnešní miliadra nasyslená z AH/RMAH hodně, nebo "nic".
Každopádně itemy budou velmi rychle k ničemu. LvL70 a Loot 2.0 (záměrně "přemrštěný") mají zajistit, aby i nejlepší současné předměty byly novým dropem rychle vytlačeny a ve hře byla zahlazena stopa po nezvládnutém projektu AH.
Moje úvaha: Ti "bohatí" budou mít počáteční výhodu, ale i těm bez AH začne vysychat pokladna. Goldy nelze v takové míře sbírat ze země, za itemy Loot 1.0 nedostanou nic a nové dobré itemy, které budou moci padnout komukoliv ve větší míře (tak se to říká) rychle jejich pokladny vyprázdní, pokud je budou chtít odkoupit. (jistě, budou i všelijaký veksly s goldama a itemama, který pár jedincům budou kasy plnit dál)
Můj názor je, že kdo chce lepší odpich a počáteční výhodu, než se smaže, nahrabte goldů, co to jen jde, budou potřeba ke všemu, co budete dělat a úbytek nepůjde snadno zaplácnout díky AH.
Jsou tu ale dvě rizika
1. kdyby proti miliardářům jakkoliv zakročil Blizzard - například "goldy 2.0" - to je nadsázka, chápejte to jako jakoukoliv změnu měny
2. všechnu výrobu/úpravy itemů svázal s novými surovinami
(obojí by vedlo k nadbytku goldů, které nebudete moci smysluplně utratit)
PS: za mě je mi to jedno, protože mejch pár drobáčků se nic z toho týkat nebude
Nikdo teď neumí říct, jestli bude v datadisku dnešní miliadra nasyslená z AH/RMAH hodně, nebo "nic".
Každopádně itemy budou velmi rychle k ničemu. LvL70 a Loot 2.0 (záměrně "přemrštěný") mají zajistit, aby i nejlepší současné předměty byly novým dropem rychle vytlačeny a ve hře byla zahlazena stopa po nezvládnutém projektu AH.
Moje úvaha: Ti "bohatí" budou mít počáteční výhodu, ale i těm bez AH začne vysychat pokladna. Goldy nelze v takové míře sbírat ze země, za itemy Loot 1.0 nedostanou nic a nové dobré itemy, které budou moci padnout komukoliv ve větší míře (tak se to říká) rychle jejich pokladny vyprázdní, pokud je budou chtít odkoupit. (jistě, budou i všelijaký veksly s goldama a itemama, který pár jedincům budou kasy plnit dál)
Můj názor je, že kdo chce lepší odpich a počáteční výhodu, než se smaže, nahrabte goldů, co to jen jde, budou potřeba ke všemu, co budete dělat a úbytek nepůjde snadno zaplácnout díky AH.
Jsou tu ale dvě rizika
1. kdyby proti miliardářům jakkoliv zakročil Blizzard - například "goldy 2.0" - to je nadsázka, chápejte to jako jakoukoliv změnu měny
2. všechnu výrobu/úpravy itemů svázal s novými surovinami
(obojí by vedlo k nadbytku goldů, které nebudete moci smysluplně utratit)
PS: za mě je mi to jedno, protože mejch pár drobáčků se nic z toho týkat nebude
Naposledy upravil(a) DrSma dne 18.10.2013, 17:46 hod., celkem upraveno 1 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
ad "goldy 2.0" - prakticky kazdy datac do wowka to resil asi 5-10 nasobnou inflaci. Tim snizil hodnotu nafarmenych goldu a trochu srovnal rozdily mezi lidma.
Casus: ano, to je pravděpodobné
Taky si nemyslím, že by Blizz na miliardáře zapomněl. Oni chtějí začít s Lootem 2.0 D3 od začátku. Dokonce si myslím, že přijdou gemy, které rychle vymažou i ten Marq zmetek, co narychlo dolepili.
EDIT: pepe.kep - takže moje odpověď na tvoji otázku je, že si myslím, že všechno před Loot 2.0, respektive Datadiskem prudce ztratí hodnotu, ať je to cokoliv - goldy (po myšlence od Casuse, ke které se přikláním), itemy, gemy = myslím si, že chystat se na zlom nemá význam. To, co už tu dost lidí dělá je, že nakoupili nejlepší možnej gear a honěj EXPY, který ti asi jediný poskytnou do začátku nějakou výhodu
Taky si nemyslím, že by Blizz na miliardáře zapomněl. Oni chtějí začít s Lootem 2.0 D3 od začátku. Dokonce si myslím, že přijdou gemy, které rychle vymažou i ten Marq zmetek, co narychlo dolepili.
EDIT: pepe.kep - takže moje odpověď na tvoji otázku je, že si myslím, že všechno před Loot 2.0, respektive Datadiskem prudce ztratí hodnotu, ať je to cokoliv - goldy (po myšlence od Casuse, ke které se přikláním), itemy, gemy = myslím si, že chystat se na zlom nemá význam. To, co už tu dost lidí dělá je, že nakoupili nejlepší možnej gear a honěj EXPY, který ti asi jediný poskytnou do začátku nějakou výhodu
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
goldy budou muset nechat tak jak jsou a kdo ma nafarmeno stovky milionu,bude tezce v pohode a nebude muset nic resit...nemuzou nahodit cenu craftu treba 15M/item,protoze lidi,kteri budou vydelavat dropem goldu(bez aukce),takovou castku budou vydelat pul roku,zaroven je jasny,ze z mobu nebude padat treba 150 000 goldu najednou,aby se rozdil mezi bohatyma ze stary hry a novejma lidma z datace smazal
syslit gemy je taky podle mě nesmysl, pravděpodobně bude novej tear gemů + by mohli padat třeba star gemy. Vzhledem k množství statů na itemech, který bylo zatím možný vidět (puzzle ring s 300 main statem) by současných 5 marq gemů v equipu bylo jako jeden item a to je dost málo.
Větší význam má podle mě syslit suroviny na craft, protože by pravděpodobně měli jít současný suroviny přeměnit na nový matroš jako je tomu u materiálů normal->nm->hell->inferno, to samý ToS. Itemy jsou jasný, že budou k ničemu a goldy se určitě neztratí.
Nejlepší investici bych viděl na Goldy/craft matroš a možná lvl reduce itemy na expení crusadéra.
Větší význam má podle mě syslit suroviny na craft, protože by pravděpodobně měli jít současný suroviny přeměnit na nový matroš jako je tomu u materiálů normal->nm->hell->inferno, to samý ToS. Itemy jsou jasný, že budou k ničemu a goldy se určitě neztratí.
Nejlepší investici bych viděl na Goldy/craft matroš a možná lvl reduce itemy na expení crusadéra.