Otázky a Odpovědi
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Re: Dotazy ohladom D3
Taky me to potkalo a asi jsem nebyl sam.Zrovna kdyz jsem chtel dorazit do 72 PL Doufam,ze az dorazim domu,tak to pofici.A chci vysvetleni
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
No ved cele to laguje uz par dni ! katastrofa!
Ahojte,
prosím, napadá někoho, proč mi poslední dobou začíná padat hra do systému a otevře se okno
Diablo III
. the application encountered an unexpected error
. Reopen
. Close
a ještě je tam nějaké ID ...
Dřív mi to nikdy nedělávalo, možná 1x za uherák, teď už snad 10x za 2 dny.
prosím, napadá někoho, proč mi poslední dobou začíná padat hra do systému a otevře se okno
Diablo III
. the application encountered an unexpected error
. Reopen
. Close
a ještě je tam nějaké ID ...
Dřív mi to nikdy nedělávalo, možná 1x za uherák, teď už snad 10x za 2 dny.
HELLERcz zkus poslat screen té hlášky. Jinak pády her způsobuje většinou dodrbaný nějaký z ovladačů (grafika, zvukovka, atd...)
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Zdravím všechny,
chci se zeptat jestli monstra mají nějaké slabosti proti určitým elementům, např. jestli na undead monstra platí víc holy dmg nebo mají větší rezistenci na arcane dmg a tak podobně.
chci se zeptat jestli monstra mají nějaké slabosti proti určitým elementům, např. jestli na undead monstra platí víc holy dmg nebo mají větší rezistenci na arcane dmg a tak podobně.
CZSK Komunita
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Další dotaz směřuje na nějaký kalkulátor který umí pracovat s %dmg proti undead, demons, elites atd... Popřípadě jestli mi můžete poradit jak se to počítá.
CZSK Komunita
neviem kde to hodiť, chcel by som sa len tak informačne spýtať, škoda že je chat pri streame ešte nedostupný..
prečo pastor vykupuje rare 1 handy? aký má k tomu dôvod pred datadiskom?
prečo pastor vykupuje rare 1 handy? aký má k tomu dôvod pred datadiskom?
-
- Quill Rat
- BattleTag:Badysak#2313
Nevykupuje Pastor, ale jeden z party asi nějaká zbírka jako měl Pastor s tou Enchantreskou. Asi
-
- Quill Rat
- BattleTag:icheius#2846
Zdarec,nehraju dlouho,proto moje otázka bude nejspíš dost opruz,ale zajímá mě to.Jak to je po zabití Diabla na Inferno?To mám pak možost pobíhat po všech Actech inferna nebo můžu i nižší obtížnosti?A kam mě to hodí z úvodní obrazovky (jak je AH,change Q apod.)?Díky za odpověď.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar.Ano muzes vsechny acty a ano menit obtiznosti taky muzes A co myslis tim kam te to hodi ?
Naposledy upravil(a) skyrim1988 dne 15.12.2013, 18:55 hod., celkem upraveno 1 x.
Ano, budeš mít všechno přístupné na všechny obtížnosti. Navíc, pokud zapneš v Options volbu Monster Power, budeš si moci ke každé obtížnosti vybrat ještě úroveň MP, více na http://www.diablofans.cz/monster-power.html
Po dokončení Inferna tě hra vrátí na úvodní obrazovku a budeš na začátku v Aktu I, obtížnost Inferno (prostě budeš na té obrazovce, kde jsou havrani ). No a pak je na tobě, jestli to začneš běhat znova, dáš si nějaký akt s Monster Power atd..
Po dokončení Inferna tě hra vrátí na úvodní obrazovku a budeš na začátku v Aktu I, obtížnost Inferno (prostě budeš na té obrazovce, kde jsou havrani ). No a pak je na tobě, jestli to začneš běhat znova, dáš si nějaký akt s Monster Power atd..
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Nešel včera,
nejde dnes,
nepůjde zejtra,
to je děs..
Blizzard nám tu testuje,
nový patch co nám chce dát,
každý tu už běduje,
měl by na to s*át.
Brou noc :-)
nejde dnes,
nepůjde zejtra,
to je děs..
Blizzard nám tu testuje,
nový patch co nám chce dát,
každý tu už běduje,
měl by na to s*át.
Brou noc :-)
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
+1 pane
Zdravím, po delší době sem se vrátil ke hraní D3 a mam asi stupidni otázku. Jedu novou postavu WD, přešel jsem obtížnost normal, nightmare, hell MP5 a čekal jsem že se mi otevře inferno, ale ouha a tu je problem, nemám inferno, změnilo se něco v obtížnosti o čem nevím ? přikládam i screen http://prntscr.com/2ciop2 nebo http://prntscr.com/2ciqem . může mi to někdo vysvětlit nebo poradit ? děkuji
Ahoj, na jakém jsi levelu? Předpokládám, že na 60-ém nejsi, protože Inferno se ti odemkne až po jeho dosažení Hell se odemyká po 50-ém, Inferno po 60-ém
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Já tedy ze screenů vidím, že jsi na začátku prvního aktu obtížnost hell a z druhého, že jsi dokoncil nightmare 4. akt... Takže nejdřív musíš dohrát všechny akty na hell
EDIT: Diablo 3 má 4 obtížnosti, Normal, Nightmare, Hell a Inferno
EDIT: Diablo 3 má 4 obtížnosti, Normal, Nightmare, Hell a Inferno
Na screeny jsem nekoukal, přiznávám Ale i tak, pokud budeš mít na konci Hell po zabití Diabla třeba 58 lvl, musíš ho ještě doexpit na 60. Pak se ti odemkne Inferno.