Blizzard lagy...
- david123
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:davidcz#2414
3 den a blizzard není schopnej to opravit a to mám 100mb/s internet nevíte bližší info?
Uploaded with ImageShack.com
Uploaded with ImageShack.com
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Blizzard lagy...
Mas slabej gear.:-D
Ne, fakt netusim, jsou toho plny fóra a dneska prej byly servery chvíli dole.
Čekám esi napisou něco k tomu.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk 2
Ne, fakt netusim, jsou toho plny fóra a dneska prej byly servery chvíli dole.
Čekám esi napisou něco k tomu.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Třebas se jim hardcore zdál už moc lehkej
V neděli už to doufám poběží, čeká mne na SC třetí PL100 postavička
V neděli už to doufám poběží, čeká mne na SC třetí PL100 postavička
lagy lagy,porad lagy,thx za always online...ted to posledni dobou jelo dobre,zadnej update nebyl,tak nechapu,ze se to z niceho nic dokaze tak s*at,ze se neda hrat, 2500ms latency,kvalita
Ty lagy jsou opravdu hrozný. Nikdy dřív jsem nic takového neměl. Mám dojem, že to vzniklo po údržbě D3 někdy v úterý. Nepíše se někde na zahraničních fórech, kdy to hodlají opravit? Tohle by přece měli řešit jako krizovou situaci!!!
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Lagy slušný, já na to včera málem zdechnul, dneska sem hrál cca hodinu a bez problému.
A ja som si už myslel že mám niečo s kompom ale ako pozerám tak to nie je len môj problém..
Odoslané z GT-I9300 cez Tapatalk 2
Odoslané z GT-I9300 cez Tapatalk 2
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Stále lagujeme? Má cenu jít vůbec do D3, jen zda pokračovat v expení HC bařeny;-) ?
rekl bych,ze uz je to lepsi
Bohužel dobrý to pořád není, hrál jsem s několika lidma ve skupině a všem nám to hrozně lagovalo. Vždy jsem měl latency ve hře mezi 40 - 80. Od úterka jí mám mezi 80 - 250 - když je to dobrý, když ne, tak se dostávám až do červeného s latencí 800 a více, a s tím se hrát už nedá.
Opravdu nikdo neví, co na to říká Blizzard????? Jestli to takhle laguje všem, tak bych čekal minimálně nějakou omluvu a ujištění, že na problému pracujou.
Opravdu nikdo neví, co na to říká Blizzard????? Jestli to takhle laguje všem, tak bych čekal minimálně nějakou omluvu a ujištění, že na problému pracujou.
Omluvu Jednou nešlo D3 celou sobotu a nikde o tom nebyla ani zpráva, prostě embargo, thread o tom na bnet foru měl asi 300 stránek.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Dyt je o tom uz dva dny zprava při zapnuti Diabla v Breaking news.
- OliverNezst
- Quill Rat
- BattleTag:believe#2284
podle mě to MŮŽE být způsobeno i samotnými hráči, kteří o tom třeba nemají ani páru, už i tohle jsem zažil, na druhou stranu je možné, že to někdo dělá úmyslně, už jen proto, že z dataminingu vyplynulo spousta změn (nerfů apod.), které mohli v někom vyvolat pocity škodolibosti, co že jim to provedli s jejich oblíbenou herní mechanikou, nebylo by to poprvé
killerek
No včera tam ta zpráva opravdu byla, ale jenom včera večer. Dnes ráno například tam o tom zase není nic, jako by problém byl vyrešen, jenže není.
Úplně dobré to není nikdy, ale je zajímavé, že někdy se ta latence drží aspoň v zeleném a jindy skáče až do červeného (tohle je o náhodě). Dá se to poznat hned na začátku založené hry, jestli to půjde hrát nebo ne (nemyslím první 3 minuty hry, kdy to může lagovat každému).
No včera tam ta zpráva opravdu byla, ale jenom včera večer. Dnes ráno například tam o tom zase není nic, jako by problém byl vyrešen, jenže není.
Úplně dobré to není nikdy, ale je zajímavé, že někdy se ta latence drží aspoň v zeleném a jindy skáče až do červeného (tohle je o náhodě). Dá se to poznat hned na začátku založené hry, jestli to půjde hrát nebo ne (nemyslím první 3 minuty hry, kdy to může lagovat každému).
Celé je to domrvené, blbne to i v zeleném ... prostě ojeb.
a hlavne to laguje naprosto neuveritelne pri velkym poctu mobu na mape,servery nestihaji pocitat mrtvy moby/drop/damage a proste je to totalne v lagu treba 5 minut...
Hodně by mě zajímalo, co s tím dělali, že to od toho úterka tak laguje. Kromě očekávání, že to co nejdříve spraví, doufám i v nějaké info, co to způsobilo. Zatím to vypadá tak, že sami neví co se děje nebo naopak dobře ví, ale nechtějí zveřejnit. Nepřekvapilo by mě, kdyby to mělo něco společného s úsporou za servry.
me se taky jako nejpravdepodobnejsi varianta jevi,ze proste vypnuli a zrusili cast serveru,protoze hromada lidi prestala hrat s oznamenim ohledne AH/ROS a ted zjistili,ze jich zrusili moc a bude to chvili trvat,nez daji veci do poradku