EHP "MONSTRUM"

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Guru
Doom Knight
EHP "MONSTRUM"

Příspěvek od Guru » 27.09.2013, 10:35 hod.

Delsi dobu jsem mel chut postavit EHP monka a protoze to uzce souvisi s velmi aktualnim tematem "PK" (PlayerKiller) pustil jsem se do toho. A vysledek !?
Dovolte abych Vam predstavil TOP HC monka v EHP pred kterym uz je "jen" 13 barbaru ... a mezer pro upgrade je habakuk :D .
Budu moc rad za kazdou pripominku, radu, pomoc a treba se najde nekdo se stejnou chuti postavit neco podobneho =).

Tak tady ho mate: http://www.diabloprogress.com/hero/guru ... n/29937465
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Denny
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Denny#2750

Re: EHP "MONSTRUM"

Příspěvek od Denny » 27.09.2013, 10:44 hod.

gratuluju, jinač pokud se správně koukám tak jich je před tebou jen 12 ne??

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 27.09.2013, 10:48 hod.

No monk peknej, jen me napada jedna vec.
Nedokazu si predstavit, kdyz pudes pres vlajku, doprostred bordelu, stromum atd, jak se budes healovat, pac tam budes tak sevrenej, ze se od tam nedostanes a bude trvat nez to umlatis.
Nikdy jsem to s monkem nezkousel, tak vubec nemam presstavu.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 27.09.2013, 11:21 hod.

? kde je rozdíl?

http://www.diabloprogress.com/hero/guru ... n/29937465 vs http://d3up.com/b/1095879

na progresu je 7.9 mEHP a na d3up 3 mEHP
Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 27.09.2013, 11:23 hod.

Pekny! Ale abys mel sanci prezit musis mit slusne LOH a regen (idealne 2000+ oboje)
zkusil bych:
- obetovat par procent blocku a sehnat nejakou zbran s 900+ LOH a 200+ vit, pripadne soc a dat do nej amethyst
- mozna nejake slusne BT pants s 200+ vit nebo dvema sockety => dalsi LOH
- a pak bys mohl vymenit pasek, za nejaky s vit a life% (str + armor + all res)
- pokusit se jeste nekde nacpat regen

Skily monka moc neznam, ale pokud ma nejaky pasivni utok, ktery by procnul obcas loh v pripade lagu ...

D3up ukazuje "ciste" EHP bez dodge a blocku
- kdyz si napravo na d3up rozkliknes Effective Hit Points - tak uz tam najdes trosku vic srovnatelnou hodnotu
- navic jak koukam DP pravdepodobne do EHP zahrnuje i damage reduction melee a range co mas na Stormshieldu a tak to vychazi jeste o trochu vic ...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 27.09.2013, 11:29 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 27.09.2013, 11:27 hod.

@Darkness: díky za objasnění :)
Obrázek

Asocial
Wraith

Příspěvek od Asocial » 27.09.2013, 11:29 hod.

jako PK monk pekny .. jinak nevidim duvod takhle vybavovat char. Můžes jit na vyssi mp mezi mobama afk, coz je v konecnym dusledku asi stejny, jako kdyz se je s tou nicotnou dmg pokousis zabit (nic se nedeje).
PK v d3 nema ani vzdalene takovej naboj jako v d2 a da se mu vyhnout i bez nesmyslnejch ehp ,,,,,

takze asi gratz k #1 EHP monkovi na diabloprogressu .... at uz je to dobry k cemukoliv
Kdo jsi bez miny, hoď kamenem
D3 Armory - WoW Armory

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 27.09.2013, 11:30 hod.

jeste jsem vyse doplnil par detailu

@Asocial: s touhle vybavou na vyssi mp jit jeste nemuze, misto par sekund prezije s trochou stesti o chvilku dele, ale to je tak vse

Jeste tip: Burning Axe s ignore pain socketem a gemem pro by asi taky mohla podstatne efektivnejsi nez Doombringer, co se tyce schopnosti prezit ..., ale prisel bys o papirove EHP
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 27.09.2013, 12:08 hod.

Stavbou tohoto monka jsem nechtel vytvaret PK nebo ANTI PK, ale pouze ze zvedavosti zkusit z toho co mam "poruce" naMAXovat EHP ... s temito skilly a gearem tak jak je je v podstate nepouzitelny i kdyz v dobre parte se Sledge Fistkou a 50% stunem si ho umim predstavit =) ... Priznam se, ze s healem mam u monka velke problemy a jinak nez ze Skornem (5,5 LS +), radnym CC a mantrou na Dodge - Backslash ho jinak neumim, proto mne zajimalo jestli by se dalo tohle "hobo" nejak zprovoznit ... :wave:
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 27.09.2013, 13:37 hod.

Monk s 12k DPS je uzitecnej asi jako vylity kafe :D Taky jsem mel obdobi, kdy jsem chtel byt top na DP, nakonec jsem se musel spokojit s Top10 DPS, Heroscore a potom zvlast Top 3 HP jako zkousku pouziti pouze craftu a skladu v truhle, nicmene krom krasnyho umisteni to melo na HC jednu nevyhodu a to tu, ze pro pohodlny hrani jsem musel vymenit zbran za jinou s LS a zlehka prohazet gemy a hral jsem jako Top 50, ale na pohodu.. Pak kdyz prisla informace o Lootu 2.0 a zruseni AH tak jsem se rozhodl poslat ty miliardovy kousky do sveta a nechal jsem si zalozni veci z truhly, crafty a to co se nechtelo prodat.

Nicmene tedy gratuuji k dosazeni cile, ted se mozna bude hodit dalsi monk, ktereho budes mit pripraveneho na hrani :) PK s tim nijak neovlivnis, maximalne kdyz k nim prijdes do hry, tak u mobek muzes stat s nima, ale s 12k DPS to nevycistis snad ani na MP1 v nejakem normalnim case. Kazdopadne jakakoliv zabava se v D3 ceni a dosazeni cile at uz ma jakykoliv smysl urcite potesi :D

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 27.09.2013, 16:54 hod.

Souhlasim, jako samostatna jednotka jak uz jsem psal vyse je tento monk nepouzitelny ... ale musim se pousmat hodnoceni DPS prave u tohoto charu, protoze nejrychlejsi run co jsem kdy zazil bylo na MP10 kdy elity pukali za 10 vterin s monkem ktery ani "zdaleka" nemel takovy damage :D ...

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 27.09.2013, 17:06 hod.

Pockej tomu asi nerozumim - s 12k DPS padaly elity na MP10 do 10 vterin, nebo jeste s daleko mensim DPS? :D To byl ale nightmare ne? :D :D :D

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 27.09.2013, 17:14 hod.

Jeste s o polovinu mensim, tedy 6 000 DPS a ver mi bylo to Inferno :lol: ... pouzival mantru na dmg owerave, primar mel crypling vawe s dalsim pridavnym dmg a v ruce "Sledge Fist" se 45% stunem a takto pripravoval skupinky WDcku se Skornem s 200K DPS a ja jim to primrazel a hodil taky bublinku na dmg ... No radost v dobre slozene parte hrat =) ...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 27.09.2013, 17:18 hod.

To je ale normalka.
Tys to podal tak, jak kdyby ten monk je tak zabijel.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 27.09.2013, 17:24 hod.

No proto :D Uz jsem se lekl, ze mi ve hre neco unika :D Pokud to nekdo pouze pripravuje a zbytek party to klati, tak to je jina, tam zrovna monk DPS nepotrebuje kdyz ho maji jini :) Ale treba Aresovi a Darxflexovi nebo jak se jmenuji bys toho moc zabit asi nepomohl i kdyby o to zajem meli :D

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 27.09.2013, 17:58 hod.

Redukovat pocet HC hracu s timto monkem ani jinou mou postavou nehodlam :!: A prispet skalpem nejakemu PK taky ne ... i kdyz docela by mne zajimalo kolikrat by se pred RIPem vystridal Block s Dodgem :D ...

Spis mne zajimaly Vase tipy na upgrade jak mi tu navrhl/a "Darkness" za coz mu/ji dekuji. :wave:

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 27.09.2013, 20:43 hod.

No ono co se tyce rad na upgrade tak je to celkem jednoducha otazka, jejiz smer nam musis nastinit - co chces zmenit a kolik na to mas goldu = jestli zvysit DPS, nebo zvysit EHP atd :D Potom se da najit nejake konkretni reseni..

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 28.09.2013, 14:04 hod.

Monk je fakt nice, ale tu zbraň dej do.... a pořiď si nějakou s pořádnou dmg a statama.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“