DrSma: To je normální … To, že nestačíš, zažiješ při přechodech mezi acty a obtížnostmi ještě mockrát. V HC je tenhle přechod znát o to víc, o kolik se věnuješ obraně, protože se jí věnovat musíš. Tu progres linku, kterou jsi absolvoval v NoAH Bardrop, v HC prodloužíš snad 10x (spíš víc). A ještě to hraješ solo.
1) V solo hře se dostaneš do situace, že prostě budeš muset riskovat. Barbar se v obraně dá stavět tak, že skoro přežiješ i DC. Mno ale jak píšeš, pak všechno pižláš a je ti to k ničemu, páč tě ten mob může upižlat dřív než ty jeho. Nezbyde ti nic jinýho než na úkor obrany posílit útok a jít do rizika. V tu chvíli se modlíš, že ti hra dropne lepší item. Čím budeš ve hře dál, tím ten drop bude trvat déle a ty budeš riskovat déle. Pak zas chvíli budeš OP, postupně se „přeexpíš“ a jdeš o úroveň výš. Bohužel v solo NoAH hře to jinak nejde. Pro představu: Jsem PL20 a smím v podstatě hrát pouze act2 mp0 a i tak riskuju, že pokud přijde DC, tak na 50pct. umřu. Těch 10s nemám šanci vydržet. Z toho je přibližně vidět, že progres ve stávající solo NoAH HC hře je bruuuuuuutááááálněěěě dlouhej. V SC hře už bys dávno byl kdoví kde. Tam totiž neriskuješ zhola nic. Jasně, nechceš umřít, ale i tak se vůbec ničeho nebojíš.
2) Výhoda coopu je obrovská. Na Inferno obtížnosti s každým hráčem narůstá dmg monster zhruba o 15pct. ? Nj jenže, tím jak si „půjčuji“ skilly od ostatních charů, tak moje obrana roste několikanásobně rychleji. Ve výsledku mám např. WD v základu ARMOR 3800, AR 670, Hp regen 1700. Přijde Monk a Barbar a jsem vysmátej. ARMOR 4500, AR 1000 a Hp regen 3500. Z Act2 mp0 se stává Act1 mp1. Omezuje mě pouze moje (naše) dmg, kdybych jí měl, tak jsme v mp daleko dál. Čili čistě teoreticky bych mohl mít věci, které by boostli dmg na úkor obrany a ještě bychom o jedno mp poskočili. Výhoda coopu není teda v expech a mf/gf, ale právě v obraně. A o tohle ty zase prodloužíš progres několikanásobně. Ty dáš PL na 95 v SC za 5 hodin ? LoL tak na to rychle zapomeň. PL17 nedáš bez coopu za dva dny

(bez toho aniž bys riskoval jako např. Jojo WD) Naopak v coopu dáš PL20 za 2 hodiny. Dost brutální rozdíl, že ?
Jinak teda včera 4 legendy a opět k ničemu, ani darovat nešly. Ani v rare se nic neurodilo. Je strašný sucho a tak to o víkendu radši zaleju … jistěže rumíčkem