Graveyard
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sirius#2877
Doufám že na každý PKčko jednou dojde a zdechnou... Jakkoliv ale aby tam věci pochcípali. Absolutně nerozumím proč to dělají, co z toho mají. Lituju ty lidi který takhle zemřou. Už jsem přemýšlel že si udělám nějakýho barbara prodám vše co mám a udělám nějakýho kterej to ustojí a budu ty hry hledat a zabíjet jim to... Blizzard by mohl zavést že když někdo pošle nahrávku kde je PK tak ho pernamentně zabanují. Nebo mu aspon zabijí postavu:-D To by bylo ještě lepší:-D tak všem R.I.P
-
- Adviser
Re: Graveyard
tak to byla moje blbost že jo já tam hlavně ani jít nechtěl, já viděl, že prasí elity a prostě sem se parádně uklik
MP4 Agony 2 Fast run...paragon 95, vim že měli waller, plague, freez...bylo to dost rychli, pasivka procla a já byl stále zavřenej ve zdi u zdi...nemohl jsem se ani hnout a samozřejmě SW na CD :-( njn co se dá dělat, mohl to bejt druhej paragon 100 na HC...nahráno cca 120h..nejvíc mě štvou ty crafty a gemy :-(
Jako dalšího jsem použil WD co jsem s nim jel Mp 10 no AH, takže tam nebude odpovidajici cas..narval jsem do nej cca 300Mio...mam 100k dps ale jen 58k HP, bude to chtit rychle dojet nejaky paragony, ať se to trochu zvedne :-) Drzte palce ať se to teď povede
Jinak upřímě se modlim, aby do paragonu 2.0 započítali i expy z mrtvolek...všude se o tom mluví, ale potvrzený ofiko to ještě není, tak uvidíme...
GL všem
Jako dalšího jsem použil WD co jsem s nim jel Mp 10 no AH, takže tam nebude odpovidajici cas..narval jsem do nej cca 300Mio...mam 100k dps ale jen 58k HP, bude to chtit rychle dojet nejaky paragony, ať se to trochu zvedne :-) Drzte palce ať se to teď povede
Jinak upřímě se modlim, aby do paragonu 2.0 započítali i expy z mrtvolek...všude se o tom mluví, ale potvrzený ofiko to ještě není, tak uvidíme...
GL všem
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Rip kamo, to je hafo skoda.:-/
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
RIP Kolmene
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Tak další postava pod drnem včera run s Ogim a Lucem na MP4 ve FoM, celkem pohoda, archonem smažím s Lucem všechno co nám jde pod ruku a najednou na mumblu Ogi hlásí: Elita a frozen, bacha. Bohužel mi spadl archon tak si říkám, že se budu držet dál. Najednou sem u sebe měl 3 čokly s firechainem a hnedle sem měl půlku life, zdrhám teleportem, ale čoklové jsou fast, takže už je zase mám za zadkem, dostávám hit a life padá dolů a glob žádnej. Do mumblu řvu, že zdrhám do díry, Ogi nabíhá několik vteřin za mnou. Smůla je mé druhé jméno, protože hned u vchodu je dalších 10 psů, takže pasivka procla a já musel ven. Špatný na tom bylo to, že Ogi hned běžel za mnou a jen co do díry vběhl tak já vylezl. Venku opět banda psů a teleport už je ready, portím se pryč, ale prostě s tím fast jim nejde zdrhnout, už jsem červenej a na teleport mi chybí asi tak 2-3 vteřiny, řikám si, že jakmile naběhne vlítnu do něj, hodím blast port a něco z dálky upálim a healnu se. Bohužel čokl byl rychlejší a Destroyer padá k zemi. Byla to škoda a smůla zároveň, protože za celou tu dobu jsem nenašel jedinej blbej healt globe :-/ tak už mám teď jenom monka a čerstvý WD
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
To Kolmen: RIP kámo, tak krásně jsme si to poslední dny dávali a 100 byla na dosah. Pěkně mě to sebralo. Hlavu vzhůru a jedeme dál. Druhé kilo udělámem, uvidíš.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak co, neudelas nic a spatna konstelace byla proti nam :-/ jeden glob by stacil abych se dostal k tobe Ogi a verim, ze bys me zachranil...ale tak asi to tak melo byt.
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
dnes je to přesně 77 dní co mi umřela poslední postava, tak snad se mi dnes nepoštěstí něco pohřbít
No tak bych taky asi měl obas přispět do svého tématu
DH PL 12, protahoval jsem kámoše na inferno přes beliala (mp0) a dostal jsem naprosto nepochopitelně prakticky instant posledním výbuchem...zůstal jsem jen sedět s otevřenou pusou... Ten DH zas takovej papír nebyl a o to mě to víc mrzí
DH PL 12, protahoval jsem kámoše na inferno přes beliala (mp0) a dostal jsem naprosto nepochopitelně prakticky instant posledním výbuchem...zůstal jsem jen sedět s otevřenou pusou... Ten DH zas takovej papír nebyl a o to mě to víc mrzí
nevím, co sem napsat
Tak jsem opet zemrel pred branou inferna. Monk 59 level. Az me opusti nasranost z vlastni blbosti (vzdy postavu pohrbim kolem 50-60 levelu), tak se do toho znovu pustim
Je zde nekdo, kdo by mi za nejakou uplatu pomohl progress do inferna? Priznam se, ze znovu cele probihat uz me trosku nebavi
Je zde nekdo, kdo by mi za nejakou uplatu pomohl progress do inferna? Priznam se, ze znovu cele probihat uz me trosku nebavi
Ragnarok: RIP chlape. Určitě když napíšeš ve hře tak tě na to inferno protáhnu pokud bude čas a nálada. Napiš co jedes za char a já pokud do tý doby dropnu něco použitelnýho, tak ti to schovám. Ale bylo by dobrý kdyby jsi se prokousal tak na 20lvl...do toho levlu to nema cenu protahovat...idealni by bylo lvl 25 at pak jen kuchnem bosse a jde se na NM.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Dnes v 18:30 Mončičačka lvl 56 na DC. Za původce DC považuji svoji wifi:-(... Žádná velká událost, ale mrzí mě to, protože to je už podruhé, naposledy mě to odradilo od HC na 1 rok...Obě postavy jsem expil pomalu, po 1,5h denně bez velkých boostů. Jedna postava asi 26 h a druhá 28h... mno nic, čas zase zanevřít na HC. Tak za rok pánové... Kuji za pozornost.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
RIP Kamo, když bys potřeboval a byl cas, tak protahnem.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Wizz pl9, ale tak nějak jsem ho začínal mít rád .... 1m ehp, 123k dps, LS... a na mp3 jsem dostal 20s lag přímo v desecratoru. To jsem ještě chvilku předtím zkoušel jestli ustojim mp3 pokud dostanu dc v menší skupince... v pohodě... ale stát v desecratoru to jsem vážně nezkoušel.... chjo.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
RIP
stat v desecratoru nedoporuceje 9 z 10 wizardu to je sakra smula
stat v desecratoru nedoporuceje 9 z 10 wizardu to je sakra smula
Naposledy upravil(a) Darkness dne 30.09.2013, 23:35 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
RIP :/ snad tě to neodradí a budeš to zkoušet znova a pomstíš se
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
kua RIP, škoda dobře jsme to včera kosili.... taky jedu na wifi, mám dc 3x za večer fakt hnus... tak zase znova HC je prostě závislost..