Bazar
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Neměl by někdo na skladu magic/rare Amulet/Circlet, kterej má vlastnosti Necro Skills nebo Summoning Skills + charges na Teleport ?
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Re: Bazar
Ahoj, mám circlet s +3 summoning skills a +15% all res... Ten teleport k tomu , to už by byl mazec
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
A to je právě to, co bych potřeboval...Teleport Ale díky, že ses' mrkl.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že je to asi vystřel do tmy, když vemu v potaz, kolik nás u D2 zůstalo, ale nechtěl by někdo vyměnit Barbarian Hellfire Torch za Torch pro Assu (HC)? Byl bych moc vděčnej.
Pocitam, ze ty necro serepeticky uz nepotrebujes, kdyz si uz u uberu uspel - gratulace mimochodem - ale pokud potrebujes neco konkretniho, sem s tim, rad vypomuzu, kdyz to pujde
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Uz nas naozaj pri D2 moc neostalo, vratane mna Teraz, po sokujucom BioShocku, mi naplno dava zabrat Diablo 3, ale myslim, ze je len otazka casu, kedy sa k D2 vratim. Ked uz pre nic ine, tak aspon pre Crown Of Ages, ktora mi este stale(obcas) neda spat Na druhej strane, po tom co som dostal ban, je tema predmety jedina, ktoru na fore citam. Je tu citit pohoda.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Asi takovej trapnej dotaz...nemá někdo zbytečnou Sur nebo Ber ? Pokud ano, určo bych něco poslal zpět
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Neposunuse
- Gorebelly
Nepíšu to zrovna včas, ale mám jeden rare amulet (Entropy Collar) s +9 dexterity, +22 MF, +1 necroskills, teleport level 2 (25 charges). Level 48.Dark_Deamon píše:Neměl by někdo na skladu magic/rare Amulet/Circlet, kterej má vlastnosti Necro Skills nebo Summoning Skills + charges na Teleport ?
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Díky za reakci, ale už to opravdu není aktuální
Ahoj, neviem kam to napísať tak to hodím sem: Mal som grand charm ktorá mi dávala +1 barbarian masteries a pri jednom z nájazdov na pindleskin som ju vyhodil na zem spolu s ďalšími 2 grand charmami aby som mal miesto v inventári a pobral veci.. potom ako som veci predal v dedine som dal "save n exit" a až potom som si spomenul že tie charmy som tam nechal na zemi. Prosím vedel by mi niekto takúto charmu za niečo vymeniť? Ide o to že pokial by som tú charmu už nemal tak by som nikdy toto nenapísal ale keď som ju takto potupne stratil... A momentálne sa ma čaká quest v arreat summit NM 5. akt a mne sa by sa hodila každá dobrá vec. Veci vás asi nezaujímajú kedže som stále na NM a tak som vyfotil runy ktoré som zatial nazbieral - za každú z nich čo vidíte som ochotný charmu vymenit (prípadne aj viac rún) http://tinyurl.com/ln4tpjv -> Pokial by sa niekto našiel tak by sme to mohli spravit cez hamachi, Ďakujem
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já teda zrovna skillery na rozdávání nemám, ale určitě nevyměňuj skiller za tu Jah, co tam máš.
To už ja neviem, do toho sa nevyznám.. Ale 2 runy + jednu setovú helmu mi hodil kamarát cez hamachi s ktorým som hral zo 2-3 hry. Ja som mu za to vymenil nejaké veci do setu čo mu chýbali. No nespomínam si presne o ktoré runy šlo či tam bola aj tá Jah
EDIT: pridávam screeny 5 itemov ktoré patria k jedny z najlepších ktoré som našiel - som samozrejme ochotný všetky vymeniť za tú charmu.. http://tinyurl.com/otydqtu
EDIT: pridávam screeny 5 itemov ktoré patria k jedny z najlepších ktoré som našiel - som samozrejme ochotný všetky vymeniť za tú charmu.. http://tinyurl.com/otydqtu
Chlape, ta Tva JAH je vice nez podezrela a nechtel bych ji, ani kdybych trade-oval, coz nedelam...Na druhou stranu, neni pro me problem Ti ty skillery poslat na postave mailem, staci, kdyz mi Tvuj mail posles pres SZ a zitra je budes mit...Budou na nove postave, pokud pouzivas Plugy nebo Atmu, tak nebude problem si je prehodit...Sorry, ale pres Hamachi nefacham, pisu na net vzdycky jen z prace
Edit: Samozrejme za ne nic nechci, jsou ted cerstve nalezeny v 1.13. a ja pro me nemam upotrebeni
Edit: Samozrejme za ne nic nechci, jsou ted cerstve nalezeny v 1.13. a ja pro me nemam upotrebeni
napísal som už SZ RIP-ovi ale tak môžeš mi to aj ty poslať Stačí mi jedna iba tá ktorú som mal iné nechcem nič.. Neznášam cheaty alebo iné zvýhodnenia prístupom tretích strán ale túto charmu som už mal a len nepozornosťou som o ňu prišiel tak napriek tomu že ma škriabe svedomie keď si to takto pýtam by som ju chcel spať..
EDIT: Raisen, email som ti poslal do SZ
EDIT2: VYRIEŠENÉ
EDIT: Raisen, email som ti poslal do SZ
EDIT2: VYRIEŠENÉ
Naposledy upravil(a) siky8 dne 22.09.2013, 08:12 hod., celkem upraveno 2 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Neměl by někdo amulet: +2 Barbarian Skills, 20 a víc MF ?