Graveyard
Mno tak dalsi muj monk nas opustil , stalo se to jednoho osudneho dne (dnes rano) para 33 ( epicka smrt) festering kostlivci s reflaktama
sem si rek ze nebudu koukat na afixy tak sem dal convu (+48%) dmg + zvon do 4 koster a vsechny kritly a uz byl v zahrobi , sem ani necekal ze by se todle mohlo stat kord na jeden zvon (65K hp sem mel ) a 150K dmg , ale nevadi mam este barbara tak cajk musime udrzovat ekonomiku
sem si rek ze nebudu koukat na afixy tak sem dal convu (+48%) dmg + zvon do 4 koster a vsechny kritly a uz byl v zahrobi , sem ani necekal ze by se todle mohlo stat kord na jeden zvon (65K hp sem mel ) a 150K dmg , ale nevadi mam este barbara tak cajk musime udrzovat ekonomiku
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Re: Graveyard
Mě se ještě teda nepovedlo umřít na reflect, doufám, že se mi nepoštěstí na nějakém vyšším pl....
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Kolik jsi mel armoru?
Ja teda reflect ani nepoznam, ale ted uz jsem monka prodal, ale mel jsem.sice 100k a 5k+ armoru.
Ale rip, skoda takhle umrit.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ja teda reflect ani nepoznam, ale ted uz jsem monka prodal, ale mel jsem.sice 100k a 5k+ armoru.
Ale rip, skoda takhle umrit.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
4900 cca armor , ale stejne se mi to nezda umrit na jeden zvon
tak začněme počítat dps/attacks per second násobeno "Focuses a wave of light that crushes enemies for 829% weapon damage as Holy", násobeno crit dmg, násobeno 0,2 (20% se vrací - podle http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7320262157), násobeno redukcí z armoru a physical resistu, násobeno 4 za počet kosťáků...
Tak nám zapíchli Chrastyho A můžu za to částečně já, při lovu klíčků jsem ho přesvědčil z MP3 na MP4 a jako dva barbaři úplná pohoda, pak najednou blbý místo, měl plague pod zadkem a k tomu seděl hezky na sentry a nemohl se hnout (šprajclej o moby) - bleskový RIP že ani regen a rend nic nesvedl
Tak mu alespoň pomůžu z levelingem a gearem, ať si ulevím na svědomí
Tak mu alespoň pomůžu z levelingem a gearem, ať si ulevím na svědomí
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
tak RIP a zase znova... já se přidám s ripem wize při expení... blbec jsem vlezl do ohně a už to bylo... tak zase odznova
PS: stejně se mi čaroděj nelíbil tak nová čarodka je na světě
PPS: ono to někdy fakt vypadá že člověk bezproblému zvládne větší MP, ale pak se dostaneš do nějaké debilní situace jako takhle a životy letí neskutečně rychle dolu ikdyž já mám třeba 95% DMG redukce tzn MP1 to jistí
PS: stejně se mi čaroděj nelíbil tak nová čarodka je na světě
PPS: ono to někdy fakt vypadá že člověk bezproblému zvládne větší MP, ale pak se dostaneš do nějaké debilní situace jako takhle a životy letí neskutečně rychle dolu ikdyž já mám třeba 95% DMG redukce tzn MP1 to jistí
Buffy DH plvl58,mp3 solo, Festering woods, 2 packy elit s frozen a plaqued, zmrazili a během chvíle 96k života pryč a to zvládala mp5 solo :-(
Tak včera jsem zrakvil prvního kouzelníka na 53 lvl, ale odešli jsme v jeden moment rovnou tři.
Zvesela jsme se přesunuli na DH, který zrovna pokácel pár stomů ve Fields - http://imageshack.com/a/img849/9261/gsnl.jpg
Zvesela jsme se přesunuli na DH, který zrovna pokácel pár stomů ve Fields - http://imageshack.com/a/img849/9261/gsnl.jpg
promin, ale... )))))
Stát se ti to dneska, tak asi začnu věřit na pověry :-)
Koukám že nejsou ani potřeba PKčka Já na tomhle levelu zrakvil mončičandu, ale na laserový zedníky bejky
Dalsi RIP. barb para 1.Samozrejme 2 sec lag.ANi som nevedel ako.Koncim s HC!
Aspon co nevychladnem
Aspon co nevychladnem
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
RIP všem... to jsou bolestné skušenosti holt...
Džema:HC je droga určitě se zase zachvilku vrátíš
Džema:HC je droga určitě se zase zachvilku vrátíš
No neviem ale ked zo 4 postav na 60 lvl exnu 2 na lag tak sa mi moc neche.Ale uvidim neskor.
Tak už mě taky dostihla zubatá, včera rip barbar plevel 35. Farmil jsem whymsyshire mp 1 a najednou disconnect a když jsem lognul, už z něj zbyl jen duch.
I na mě přišlo.... WIz 18plvl ...Příště budu více opatrný
Tak další DH down a to chlup před lvl 59, Hell MP2, Tomb of Sardar v Oáze, samozřejmě v inventáři hafol věcí připravených na lvl 60
Net naprd, lagy každou chvíli..
Net naprd, lagy každou chvíli..
-
- Adviser
Přidam se, velmi povedený rip, chtěl sem se opravit u hejdrika a misclick na banner problém byl, že banner patřil "mighty Shildovi"
Baba 60(2) NoAH
o den předtim zabil kámoše uplně stejně http://www.youtube.com/watch?v=l4vmcD97TSE
Baba 60(2) NoAH
o den předtim zabil kámoše uplně stejně http://www.youtube.com/watch?v=l4vmcD97TSE