Cena craft gemů= šílenost
Hra je hra a tak by to i mělo zůstat, rvát do toho reálný prachy bych prostě nemohl.
Hraju už rok a za tu dobu jsem mohl průběžně vydropovat věci snad i za 2 miliardy, takže na ty dva marquise do barbarových zbraní jsem si nakonec postupně vydělal, tam mají trochu smysl. Ovšem jinak v gearu mám zatím převážně 54 bodové šutry (poměr cena/výkon).
Hraju už rok a za tu dobu jsem mohl průběžně vydropovat věci snad i za 2 miliardy, takže na ty dva marquise do barbarových zbraní jsem si nakonec postupně vydělal, tam mají trochu smysl. Ovšem jinak v gearu mám zatím převážně 54 bodové šutry (poměr cena/výkon).
Re: Cena craft gemů= šílenost
Zdarec může mi někdo odpovědět jestli se flawless šutry prodávají za eura a popř jak rychle?Ď 

-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
za eura ficia iba radiant stars a to velmi rychle
flawless nepredas

zdravim, chcem sa spytat, ako to vychadza s tymi cenami za craftenie radiant star gemov, ked teraz stoji 28m emerald a 20m amethyst na AH, co je lacnejsie? ci vycraftit ci kupit z AH RSgemy? dik.
Kdybys trochu hledal na hlavní stránce diablofans našel bys tam kalkulátory: http://diablo-3-gem-calculator.com/
Mám dotaz a nemám chuť to hledat. (navíc nechodím na AH
)
Kolik přije na éčka koupit, řekněme, Marq Ruby? (je jedno, jestli jen matroš, nebo hotovej, jde mi jen o orientační částku)
Někdo to tu určitě bude vědět z hlavy.
Díííky

Kolik přije na éčka koupit, řekněme, Marq Ruby? (je jedno, jestli jen matroš, nebo hotovej, jde mi jen o orientační částku)
Někdo to tu určitě bude vědět z hlavy.
Díííky

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Jo, jasný, to je detail. Však matroš. 3x Radiant. (ostatní jsou prkotiny)
58,59,63,72mega za 3x růžovej, žlutej, červenej, zelenej...
OK, Zajímaly mě Euráče, ale i tak díky.
Takže se ptám dál.
Kolik Euráčů stojí 100M zlata? ("trochu" jsem nadsadil, aby bylo i na nějaký knížky, rezervu a tak..
)
Takže se ptám dál.
Kolik Euráčů stojí 100M zlata? ("trochu" jsem nadsadil, aby bylo i na nějaký knížky, rezervu a tak..

cca 3.25 €
nemáš hru Diablo 3 ? na RMAH si to pozrieš v sekcii GOLD
nemáš hru Diablo 3 ? na RMAH si to pozrieš v sekcii GOLD
zahadum
Díky, díky
...já už se to tu snažím vypáčit z lidí dlouho, ale je to tajný jak Hrad v Karpatech
(raději se neptej, proč jsem to chtěl vědět, opravdu
)
D3 už jsem párkrát hrál, ale já mám verzi bez AH
(každopádně díky, že ses mi mrknul
)
Díky, díky

D3 už jsem párkrát hrál, ale já mám verzi bez AH

DrSma: Kdyby si se do te aukce podival, tak ti to zabere mene casu nez psani nekolika prispevku na forum. I pri no AH muzes tu aukci otervit a podivat se do ni, kdyz tam nic nekoupis.
No to bych mohl. Ale nechtělo se mi
...když nemusim, tak tam vůbec nelezu, co bych tam tak pohledával?
Tohle je každopádně vyřešený, odpověď jsem dostal a poděkoval.

Tohle je každopádně vyřešený, odpověď jsem dostal a poděkoval.

- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Prostě spamuješ a otravuješ bez jedinýho rozumnýho důvodu. Velmi nesympatický člověk. 

JamieChris: Jistě
Já spamuju a vy dva jste se do toho zapojili proč? Dva zbytečný příspěvky + dvě moje vysvětlení. Ještě že je tu tolik milých lidí jako jsi ty, aby tu rozhodovalo, na co se můžu ptát
Tak už to neprodlužujte a starejte se o svý, bo jinak si to tu úplně uspamujete k smrti. Mě je to celkem jedno, protože já už se toho dál teda nebudu účastnit, když říkáš, protože už mi stejně normální lidi normálně odpověděli.

Tak už to neprodlužujte a starejte se o svý, bo jinak si to tu úplně uspamujete k smrti. Mě je to celkem jedno, protože já už se toho dál teda nebudu účastnit, když říkáš, protože už mi stejně normální lidi normálně odpověděli.