Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.

Vše o hraní Diabla na konzolích.
Odpovědět
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:MightyMike#2828
Re: Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.

Příspěvek od Majky_majk » 13.09.2013, 10:26 hod.

Tak jsem měl taky možnost vyzkoušet si konzolovou verzi a jsem totálně nasranej... tahle podoba Diabla je je přesně to, jak jsem si Diablo vysnil. Když vezmu v jakém stavu je itemizace v PC verzi díky AH, je to fakt ke vzteku.

Vážně přemýšlim, že si kuli D3 koupim z druhé ruky konzoli a začnu hrát znova. Je škoda, že když už se Blizzard ke svejm PC uživatelům zachoval takhle prasecky a veškerá priorita šla k tomu, aby z nich měl dojnou krávu, mohl alespoň umožnit PCčkářům migraci na konzolovou verzi.

Na rovinu musim říct, že mám velkej problém s tím, za D3 platit znova... zvláště díky té celkové pachuti z toho všeho :-(.

Quill Rat
BattleTag:Vodiska#2219

Příspěvek od Vodiska » 13.09.2013, 14:52 hod.

Tak jsem to uz tez dohral (ted uz jen farmit) tak se taky podelim o dojem ze hry.

Oproti PC je to mnohem zabavnejsi hra a to i na nizsich obtiznostech (normal,nightmare,hell) uz jen z duvodu nepritomnosti AH a novem lootu. Opravdu to pada a clovek ma mnohem vetsi pocit hrdiny. Kdyz padne naka legendarka kterou jsem si mohl na sebe nasadit vzdy mela zakladni stat hrdiny a v tom progresu jsem si je z 90% nasadil na sebe (na inferno uz je to jine).
Bal jsem se trochu z ovladani ale po prvnim dnu hrani sem s tim nemel problem. Hral jsem to i chvilku s brachou na jedne TV a tomu se vyrovna jedine lanka .)
Jedine co bych tomu vyktnul je socialni citeni je jeste horsi nez je na PC. Jedina rychla komunikace je se sluchatkama ktere nemam a bez nich se na publicku rychle nedomluvim.

Mala ukazka dropu z inferna:

Obrázek

Kdyby chtel nekdo zahrat nick na xboxu mam: Vodisk4
Ale komunikovat muzu jen pres pc programy.

Wraith
BattleTag:Soldier251#1488

Příspěvek od soldier251 » 13.09.2013, 15:37 hod.

Mooc krásná výbava, škoda že jsem se tak unahlil a zaplatil za PS3 místo Xboxu, mohli jsme pařit spolu, kurde. Ale jinak gratulka, pěkná výbava.

Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 13.09.2013, 16:35 hod.

ako stukat dva knofliky to je typicke konzolove. Ovladat barbariana na PC je umenie a dokaze to mozno kazdy 10 top hrac sveta, na konzole kazdy aj 2 rocny.
to bolo ku ovladaniu.

Co sa tyka dropu je jasne ze to tam pada, kedze nie je AH, RMAH. Na PC sa viac menej hra doladovala 1 rok a az potom isla na konzoly. Takze vyvojari usudili co hraci chcu a to implementovali do konzolovej verzie, aby bola predaja schopna. Teraz stale ladia loot 2.0 na PC lebo koli AH a RMAH je to komplikovane. V diable 2 mi runa ZOD nevypadla za 3 roky kazdodenneho hrania ani raz, preto tam tiez vzniklali cierne trhy. Teraz to riesi AH. Na konzolach to potrebne nie je, pretoze tam napada behom mesiaca vsetko.

Doom Knight
BattleTag:tomisco#2845

Příspěvek od tomisco » 13.09.2013, 16:37 hod.

Mně padl už druhý meč Bonesaber of Zummakalis, ale byl horší, než ten z Diabla na Hellu. Pořád nosím tento meč + Devil Tongue s dírou + CD ze začátku Inferna, lepší zbraň ne a ne padnout. Dvě Echa neměla díru, ani CD. Z Inna's setu mi zatím padly jen dvakrát kalhoty. A padl hodně zajímavý amulet. Mít ještě AS nebo CD, byl by fakt OP. I takhle mi přidal poměrně dost dps. Nosím ho, i když mám díky němu CC a CD už v dost velké nerovnováze.

Obrázek

A vycraftil jsem rukavice s 10% AS. Divil jsem se. :)

Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 13.09.2013, 16:44 hod.

Reptile, jdi si trollit nekde jinde a nech konzole konzolema.

Jinak padl nam na normal i lege planek. Naucil jsem se ho a dovoluje craft Born setu

Sent from Note II
Obrázek

Doom Knight

Příspěvek od tomisco » 13.09.2013, 16:47 hod.

ReptileSVK píše:ako stukat dva knofliky to je typicke konzolove. Ovladat barbariana na PC je umenie a dokaze to mozno kazdy 10 top hrac sveta, na konzole kazdy aj 2 rocny.
to bolo ku ovladaniu.
Meleš nesmysly, stejně jako s těmi 15 legendárkama za hodinu na konzolích, a dalšími žblepty. Hrál jsi jednu z konzolových verzí? Jestli ne, tak se k tomu moc nevyjadřuj, jelikož budeš jen za trapáka.
Ovládání D3 na X360 využívá skoro všechny tlačítka na gamepadu včetně obou páček a dvou směrů na kříži. Je to krásně odladěné. Po více než 60 hodinách hraní musím uznat, že se D3 na gamepadu ovládá lépe než na klávesnici s myší.

Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Seip » 13.09.2013, 16:59 hod.

JJ, kdo chce něco říct proti D3 na konzolích, měl by je nejprve vyzkoušet a potom až se vyjadřovat...
A ten kdo říká, že všechno padne během měsíce to má určitě vyzkoušené, i když je hra venku jen 10 dní. Ale proč ne, kdo hraje na konzolích, ví svoje, je vysmátý a blbé názory jsou mu u prd... :D

Gorebelly

Příspěvek od walosek » 13.09.2013, 18:10 hod.

Seip: tak zrovna u dropu se to dá více méně odhadnout, když člověk vezme do úvahy reporty (streamování a fóra) lidí, co to vážně hrajou, na to si nepotřebuju vytahovat z kapsy další tisíce, takže dost blbej protipříklad...
ale nepleťte si tenhle komentář ale s tím, že si myslím, že to napadá během měsíce, protože sem si to zatím nekalkuloval :D
no a co se ovládání týče, na to sem opravdu natolik neplazí, že bych se to neodvážil hodnotit ;)

Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 13.09.2013, 18:24 hod.

vsetcia top hraci na svete maju na sebe gear z RMAH a AH urcite nie z dropu a to je uz vyse roka aktivneho hrania. konzolaci po 2 tyzdnoch sa dorovnali. toz kde je pravda? hrajte si na konzolach a nefuzujte do pc diabla.

Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 13.09.2013, 20:08 hod.

A ty hnupe jdi hrat ligu ty top hracu a dej uz svaty pokoj. Urazis i me a to se mi nelibi. Mam prioritne nejradeji pc verzi a xbox hraju pro zabavu a pohodu s brachou u gaucingu

Sent from Note II
Obrázek

Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 13.09.2013, 20:42 hod.

no tak ked sa ukludnis po tyzdni t.z. ked budes mas top gear a omrzi ta to tak sa ozvi. Zatial si nepouzitelny do diskusie.

Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 13.09.2013, 21:05 hod.

Jako jsem hodne zvedavej na konzolaky po 3 mesicich, dejte vedet.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Quill Rat

Příspěvek od viperxp » 14.09.2013, 06:36 hod.

jednoduche dostanem datadisk :))

Necituj predchozi prispevek - Kuki

Gorebelly

Příspěvek od walosek » 14.09.2013, 07:47 hod.

a který hry? ;)

Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 14.09.2013, 07:48 hod.

No preci konzolovky :-P

Sent from Note II
Obrázek

Doom Knight

Příspěvek od tomisco » 14.09.2013, 07:55 hod.

Tak ZwuckeL má 609k dps na 53. PL. A je jedno, jestli to má s buffy... Ten šílenec to snad hraje nonstop. Jsem zvědav, kolik dps bude mít na 100. PL.

Quill Rat
BattleTag:Fruper#2148

Příspěvek od Fruper » 14.09.2013, 08:50 hod.

Ahojte

Nemate chut si niekto dnes zahrat na xbox 360 budem tu asi cely den aj zajtra tak ak mateniekto chut zahrat meno fruper budem rad

inak moje dojmy z D3 na konzolach su velmi pozitivne a ako sa uz viaceri vyjadrili takto nejako to mohlo vyzerat aj na PC :) no verim ze to tam odladia mam rad aj PC verziu

Tak sa tersim ako zahrame na xbox360 caute

Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 14.09.2013, 11:48 hod.

Vie mi niekto poradiť?Ani keď dám switch hero tak mi nikde neukazuje počet odohraných hodín za postavu,hľadal som už všade.

Quill Rat

Příspěvek od viperxp » 14.09.2013, 12:02 hod.

hraje nekdo hardcore ? dal bych partu na RGH

Odpovědět

Zpět na „Diablo 3 - Konzole“