Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Tak jsem měl taky možnost vyzkoušet si konzolovou verzi a jsem totálně nasranej... tahle podoba Diabla je je přesně to, jak jsem si Diablo vysnil. Když vezmu v jakém stavu je itemizace v PC verzi díky AH, je to fakt ke vzteku.
Vážně přemýšlim, že si kuli D3 koupim z druhé ruky konzoli a začnu hrát znova. Je škoda, že když už se Blizzard ke svejm PC uživatelům zachoval takhle prasecky a veškerá priorita šla k tomu, aby z nich měl dojnou krávu, mohl alespoň umožnit PCčkářům migraci na konzolovou verzi.
Na rovinu musim říct, že mám velkej problém s tím, za D3 platit znova... zvláště díky té celkové pachuti z toho všeho :-(.
Vážně přemýšlim, že si kuli D3 koupim z druhé ruky konzoli a začnu hrát znova. Je škoda, že když už se Blizzard ke svejm PC uživatelům zachoval takhle prasecky a veškerá priorita šla k tomu, aby z nich měl dojnou krávu, mohl alespoň umožnit PCčkářům migraci na konzolovou verzi.
Na rovinu musim říct, že mám velkej problém s tím, za D3 platit znova... zvláště díky té celkové pachuti z toho všeho :-(.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Vodiska#2219
Re: Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.
Tak jsem to uz tez dohral (ted uz jen farmit) tak se taky podelim o dojem ze hry.
Oproti PC je to mnohem zabavnejsi hra a to i na nizsich obtiznostech (normal,nightmare,hell) uz jen z duvodu nepritomnosti AH a novem lootu. Opravdu to pada a clovek ma mnohem vetsi pocit hrdiny. Kdyz padne naka legendarka kterou jsem si mohl na sebe nasadit vzdy mela zakladni stat hrdiny a v tom progresu jsem si je z 90% nasadil na sebe (na inferno uz je to jine).
Bal jsem se trochu z ovladani ale po prvnim dnu hrani sem s tim nemel problem. Hral jsem to i chvilku s brachou na jedne TV a tomu se vyrovna jedine lanka .)
Jedine co bych tomu vyktnul je socialni citeni je jeste horsi nez je na PC. Jedina rychla komunikace je se sluchatkama ktere nemam a bez nich se na publicku rychle nedomluvim.
Mala ukazka dropu z inferna:
Kdyby chtel nekdo zahrat nick na xboxu mam: Vodisk4
Ale komunikovat muzu jen pres pc programy.
Oproti PC je to mnohem zabavnejsi hra a to i na nizsich obtiznostech (normal,nightmare,hell) uz jen z duvodu nepritomnosti AH a novem lootu. Opravdu to pada a clovek ma mnohem vetsi pocit hrdiny. Kdyz padne naka legendarka kterou jsem si mohl na sebe nasadit vzdy mela zakladni stat hrdiny a v tom progresu jsem si je z 90% nasadil na sebe (na inferno uz je to jine).
Bal jsem se trochu z ovladani ale po prvnim dnu hrani sem s tim nemel problem. Hral jsem to i chvilku s brachou na jedne TV a tomu se vyrovna jedine lanka .)
Jedine co bych tomu vyktnul je socialni citeni je jeste horsi nez je na PC. Jedina rychla komunikace je se sluchatkama ktere nemam a bez nich se na publicku rychle nedomluvim.
Mala ukazka dropu z inferna:
Kdyby chtel nekdo zahrat nick na xboxu mam: Vodisk4
Ale komunikovat muzu jen pres pc programy.
-
- Wraith
- BattleTag:Soldier251#1488
Mooc krásná výbava, škoda že jsem se tak unahlil a zaplatil za PS3 místo Xboxu, mohli jsme pařit spolu, kurde. Ale jinak gratulka, pěkná výbava.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ako stukat dva knofliky to je typicke konzolove. Ovladat barbariana na PC je umenie a dokaze to mozno kazdy 10 top hrac sveta, na konzole kazdy aj 2 rocny.
to bolo ku ovladaniu.
Co sa tyka dropu je jasne ze to tam pada, kedze nie je AH, RMAH. Na PC sa viac menej hra doladovala 1 rok a az potom isla na konzoly. Takze vyvojari usudili co hraci chcu a to implementovali do konzolovej verzie, aby bola predaja schopna. Teraz stale ladia loot 2.0 na PC lebo koli AH a RMAH je to komplikovane. V diable 2 mi runa ZOD nevypadla za 3 roky kazdodenneho hrania ani raz, preto tam tiez vzniklali cierne trhy. Teraz to riesi AH. Na konzolach to potrebne nie je, pretoze tam napada behom mesiaca vsetko.
to bolo ku ovladaniu.
Co sa tyka dropu je jasne ze to tam pada, kedze nie je AH, RMAH. Na PC sa viac menej hra doladovala 1 rok a az potom isla na konzoly. Takze vyvojari usudili co hraci chcu a to implementovali do konzolovej verzie, aby bola predaja schopna. Teraz stale ladia loot 2.0 na PC lebo koli AH a RMAH je to komplikovane. V diable 2 mi runa ZOD nevypadla za 3 roky kazdodenneho hrania ani raz, preto tam tiez vzniklali cierne trhy. Teraz to riesi AH. Na konzolach to potrebne nie je, pretoze tam napada behom mesiaca vsetko.
Mně padl už druhý meč Bonesaber of Zummakalis, ale byl horší, než ten z Diabla na Hellu. Pořád nosím tento meč + Devil Tongue s dírou + CD ze začátku Inferna, lepší zbraň ne a ne padnout. Dvě Echa neměla díru, ani CD. Z Inna's setu mi zatím padly jen dvakrát kalhoty. A padl hodně zajímavý amulet. Mít ještě AS nebo CD, byl by fakt OP. I takhle mi přidal poměrně dost dps. Nosím ho, i když mám díky němu CC a CD už v dost velké nerovnováze.
A vycraftil jsem rukavice s 10% AS. Divil jsem se.
A vycraftil jsem rukavice s 10% AS. Divil jsem se.
Meleš nesmysly, stejně jako s těmi 15 legendárkama za hodinu na konzolích, a dalšími žblepty. Hrál jsi jednu z konzolových verzí? Jestli ne, tak se k tomu moc nevyjadřuj, jelikož budeš jen za trapáka.ReptileSVK píše:ako stukat dva knofliky to je typicke konzolove. Ovladat barbariana na PC je umenie a dokaze to mozno kazdy 10 top hrac sveta, na konzole kazdy aj 2 rocny.
to bolo ku ovladaniu.
Ovládání D3 na X360 využívá skoro všechny tlačítka na gamepadu včetně obou páček a dvou směrů na kříži. Je to krásně odladěné. Po více než 60 hodinách hraní musím uznat, že se D3 na gamepadu ovládá lépe než na klávesnici s myší.
JJ, kdo chce něco říct proti D3 na konzolích, měl by je nejprve vyzkoušet a potom až se vyjadřovat...
A ten kdo říká, že všechno padne během měsíce to má určitě vyzkoušené, i když je hra venku jen 10 dní. Ale proč ne, kdo hraje na konzolích, ví svoje, je vysmátý a blbé názory jsou mu u prd...
A ten kdo říká, že všechno padne během měsíce to má určitě vyzkoušené, i když je hra venku jen 10 dní. Ale proč ne, kdo hraje na konzolích, ví svoje, je vysmátý a blbé názory jsou mu u prd...
Seip: tak zrovna u dropu se to dá více méně odhadnout, když člověk vezme do úvahy reporty (streamování a fóra) lidí, co to vážně hrajou, na to si nepotřebuju vytahovat z kapsy další tisíce, takže dost blbej protipříklad...
ale nepleťte si tenhle komentář ale s tím, že si myslím, že to napadá během měsíce, protože sem si to zatím nekalkuloval
no a co se ovládání týče, na to sem opravdu natolik neplazí, že bych se to neodvážil hodnotit
ale nepleťte si tenhle komentář ale s tím, že si myslím, že to napadá během měsíce, protože sem si to zatím nekalkuloval
no a co se ovládání týče, na to sem opravdu natolik neplazí, že bych se to neodvážil hodnotit
-
- Zhar the Mad
vsetcia top hraci na svete maju na sebe gear z RMAH a AH urcite nie z dropu a to je uz vyse roka aktivneho hrania. konzolaci po 2 tyzdnoch sa dorovnali. toz kde je pravda? hrajte si na konzolach a nefuzujte do pc diabla.
-
- Zhar the Mad
no tak ked sa ukludnis po tyzdni t.z. ked budes mas top gear a omrzi ta to tak sa ozvi. Zatial si nepouzitelny do diskusie.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jako jsem hodne zvedavej na konzolaky po 3 mesicich, dejte vedet.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
jednoduche dostanem datadisk )
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Necituj predchozi prispevek - Kuki
a který hry?
Tak ZwuckeL má 609k dps na 53. PL. A je jedno, jestli to má s buffy... Ten šílenec to snad hraje nonstop. Jsem zvědav, kolik dps bude mít na 100. PL.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Fruper#2148
Ahojte
Nemate chut si niekto dnes zahrat na xbox 360 budem tu asi cely den aj zajtra tak ak mateniekto chut zahrat meno fruper budem rad
inak moje dojmy z D3 na konzolach su velmi pozitivne a ako sa uz viaceri vyjadrili takto nejako to mohlo vyzerat aj na PC no verim ze to tam odladia mam rad aj PC verziu
Tak sa tersim ako zahrame na xbox360 caute
Nemate chut si niekto dnes zahrat na xbox 360 budem tu asi cely den aj zajtra tak ak mateniekto chut zahrat meno fruper budem rad
inak moje dojmy z D3 na konzolach su velmi pozitivne a ako sa uz viaceri vyjadrili takto nejako to mohlo vyzerat aj na PC no verim ze to tam odladia mam rad aj PC verziu
Tak sa tersim ako zahrame na xbox360 caute
-
- Wraith
Vie mi niekto poradiť?Ani keď dám switch hero tak mi nikde neukazuje počet odohraných hodín za postavu,hľadal som už všade.
hraje nekdo hardcore ? dal bych partu na RGH