Liga zbohatliku - 4.kolo - Chaos sanctuary

Moderátor:Dark_Deamon

RIP
Warlord
Re: Liga zbohatliku - 4.kolo - Chaos sanctuary

Příspěvek od RIP » 28.08.2013, 05:43 hod.

Tak zatim jsem dal jen jednu hodku a kupodivu jsem nasel jeden qualifier - mam MF jen asi 80%, takze necekam zadne velke vysledky...Jedu na p3 a run time mam v prumeru tak 7minut, coz je s melee charem bez tele podprumer, slo by to stahnout, kdybych se ruzne neflakal, ale nejak si neumim pomoct :roll:

Ale expi to pekne, pocital jsem, ze bych mohl mit v prumeru tak 30M/ hodinu, takze realne bych mohl dosahnout na lvl 92 jen v prubehu tohoto kola Ligy ;)

Kisuvka
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Kisuvka » 28.08.2013, 07:13 hod.

Frax: Ano, ano, tak jest.

Nevim proč když sbíráme itemy, padaj runy... Ale i tak potěšila hračička z Diabla :)
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100% 8-)
Setovky: 100% 8-)
Runy: 100% 8-)
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 28.08.2013, 09:26 hod.

Taky mi jeden run trvá kolem 7 - 8 minut. Běhám to na pl8 a včera, když jsem otevřela pečeť s Grand Vizierem, tak společně s ním vyskočil Diablo Clone :D Sice to na tenhle počet players nebylo zrovna nejlehčí, ale nakonec docela rychle padl :) Jen ten anix byl docela průměrný :{

Kisuvka: Gratuluji, potěší :)
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.09.2013, 16:32 hod.

Tak co lidi, jak pokračujete ? Já si konečně doslova v LK vydupal Ber :D, takže mám konečně složeno Infinity, které se i povedlo. Vidíš to RIPe? Názorná ukázka v rozdílu max dmg mezi CV a CA :) Stačilo nasadit Leviathan a merc byl v klidu :) Na palicu jsem mu hodil Rockstoper, takže má 34% DR...paráda. Resisty taky skoro na max, krom poisnu. Díky zelené auře to jsem schpen vyčisti do 10 minut na p8.

Jinak mám za sebou 2 hodiny a už vlastním 3 bodované kousky...zatím ale nic extra. Na ty Mang Songy, Tyrealy, Zodky a Death Webky mám ještě času dost :green:

Ať se daří ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.09.2013, 17:23 hod.

Uprimne, stejne si myslim, ze to za to nestoji...Jinak samozrejme gratuluju k BER a Infinity, ja ted v LK nemam vubec kliku, tak ted uz vim, kam se podela :lol: :lol:

Ja mam za sebou 5 hodin, qualifieru mam 7, coz povazuju pri pouhych 80% MF za zazrak, a myslim si, ze si urcite nemuzu stezovat ani na jejich kvalitu...Tak jako tak se mi gral diky tomuto kolu Ligy zase pohnul dopredu, ne vyrazne, ale kazdej zdibec dobrej, a hlavne Hulk uz je napul cesty k lvl 91...Sice to neni na fanfary, ale aspon neco...Runy mi tam ale moc nepadaji, no, posledni dobou vlastne nikde, cim to bude? :lol:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.09.2013, 17:46 hod.

Tak jako jasný...žádnej extra rozdíl v tom není. Asi mám na CV radši tu vyšší max dmg. Stejně...i kdyby na něm nebylo nic s bonusem do str, tak to na sebe stejně bude moct časem dát. Sice by si chvilku počkal, ale dočkal by se :) Navíc Leviathan je celkem slušná volba, jak nahnat strength.

Já zatím okupuju lvl 87. MF mám jen 291%, protože jsem musel dost poladit rezy a stejně je mám lehce nad nulou. Poison dokonce v mínusu. Daň pro char, co nefrčí se štítem.

Ti povím čím to bude...tou tvou Cham. Sis to teď vybral na iks týdnů dopředu :D :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.09.2013, 18:04 hod.

Celkem se tesim, az sepises nakonec nejaky info o charu, bude celkem zajimave porovnat, jak se lisi cistej traper od Kick/trapera - tedy co se tyce vybavy ;)

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 04.09.2013, 13:50 hod.

RIP: Gratuluju ke graileru. Jsem zvědavej, co to bude zač :) Já teď doma uklízím jak o život :OXO abych už konečně mohl začít pořádně pařit!! Aneb stěhování.... :D
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100% 8-)
Setovky: 100% 8-)
Runy: 100% 8-)
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.09.2013, 05:54 hod.

Je to brano z pohledu 1.13, kde mi toho chybi hafo, proto ty grailery, ale pravdou je, ze jsem nasel jeden item, ktery se fakt tezko hleda a byl v me zaverecne desitce i v 1.11 ;)

Preju Vsem hodne stesti, ja jsem jen na sesti hodinach a budu rad, kdyz se dokodrcam na 15, cely to asi nedam, neni cas

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 06.09.2013, 07:30 hod.

Vim, ze je to proti pravidlum, ktere jsem si nastavil a nemel bych to tu psat, ale nemuzu si pomoct...Vcera jsem dal dalsi hodku a z obycejneho monstraka padla The Reapers Toll - tedy merc zbran, kterou jsem si moc pral a Hulk uz ji potreboval jak svina drbani, a ona byla dokonce Eth - no nejsem ja klikar :lol: ;) Sice nic moc roll, jen 206%, but who cares ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 06.09.2013, 09:50 hod.

Tak to je fakt štěstí :) Gratuluji!

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 08.09.2013, 20:02 hod.

Hmm, tak zatím jediný bodovaný předmět (Credendum 1.7) mi padl cestou do CS v River of Flame, takže se nepočítá, mám to ale štěstí. Jelikož můj druid nemá teleport, tak to na moc runů nevidím, budu rád, když jich dám 50. :(
Naposledy upravil(a) Cirdan dne 08.09.2013, 21:35 hod., celkem upraveno 1 x.
Zima se blíží.
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.09.2013, 20:28 hod.

Ruku do ohně bych za to nedal, ale řekl bych, že i to co padne po cestě do CS v RoF se počítá.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 08.09.2013, 20:37 hod.

počítaly jste runy v LK který nepadly z beden? pokud ano tak bych počítal i RoF...pokud ne, tak bych počítal striktně jen CS...ale já neturnajím takže je mi to v celku jedno, jen si myslím že když už pravidla tak pravidla...;-) ale pokud si to odsouhlasí všichni že chtějí i RoF tak proč ne...;-)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 08.09.2013, 22:12 hod.

Počítaly se i runy, které nepadly ze superchest.

Jinak já mám za to, že se RoF nepočítá, tak uvidíme, jak se vyjádří Honza :D

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 09.09.2013, 06:26 hod.

U run bylo dáno, že se počítají ze všeho kromě monster.
RoF se dle mě nepočítá a i kdy jo, tak jsem to stejně nefotil.
Zima se blíží.
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.09.2013, 17:21 hod.

U run to bylo jasne, protoze slo o runy z OBLASTI LK, a to ze vsech popable-u...u Cirdanova drpu musim bohuzel trvat na tom, ze drop musi byt z oblasti Chaos sanctuary a k te RoF bohuzel nepatri...

Co se tyce me, mam za sebou pouze 9 hodin, myslim, ze dam tak 12 - 15 v zavislosti na tom, kolik bude ted casu, a musim byt nadmiru spokojeny, protoze beham s melee charem a jeste navic s ubohym MF, takze jsem mile prekvapeny, co padlo...Z non qualifieru ted Ali baba (konecne neco na MF switch) a Que-hegans brnco, clovek musi byt vdecny i za to malo ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 10.09.2013, 17:18 hod.

Tak dalsi dve hodky za mnou, celkem uz 11, takze to snad smerem k tem 15 dotahnu, dnes celkem klika, krom jineho padla Vampire gaza a taky druhy Ribcracker, supr itemy ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 10.09.2013, 17:24 hod.

To teda :) Oba mám ráda. Já mám za sebou zatím 13 hodin a jde to :D

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.09.2013, 19:04 hod.

RIP: Já už málem četl zodky :lol:
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“