Zdravím, co říkáte na mého barbara? Díky.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vert ... ro/8250600
Barbarian MP10
Re: Barbarian MP10
ze nechapu,na co mas frenzy,revenge,leap a jeste k tomu blbou runu na battlerage 

- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
proč má blbou runu na battle rage? jediný na potřebuje Fury je Rend a na to mu Frenzy stačí
MP10 nehraj, kdyz mas ctyri skilly prizpusobene na defensiv nebo si do helmy hod ametyst a hf ring vymen
jinak vybava ujde, skilly ale nechapu..
jinak vybava ujde, skilly ale nechapu..
-
- Quill Rat
Díky za odpovědi, HF ring a daný kámen v helmě mám kvůli XP - má to cenu, vyplatí se to? Místo toho bych si koupil jiný prsten.. Proč bych tu runu na Battle Rage měl měnit?
Jinak ostatní skilly: Frenzy mi zvedá dmg + bonus z opasku, Revenge mám na obnovu zdraví, Leap na rychlý únik z boje nebo omráčení...
Jinak ostatní skilly: Frenzy mi zvedá dmg + bonus z opasku, Revenge mám na obnovu zdraví, Leap na rychlý únik z boje nebo omráčení...
runu u Battle rage by ti kuci radili vyměnit na základě výměny ostatních skillů - od patche, co posiloval sekundární skilly - WW a HotA - se buildy stavějí kolem masivního dmg z jednoho z těchto dvou s tím, že značnou část času člověk tráví pod buffem z Bersekra - toho se docílí runou Thrive on Chaos a na Battle rage musí mít člověk runu Into the fray, aby mu crity právě přes Thrive prodlužovaly trvaní bersekra - proto "špatná" runa
oba tyhle buildy mají oproti tomu, co hraješ ty výhodu ve víceméně předvídatelném dmg do mnoha (pokud žijou) monster - tvůj dmg je single (Frenzy), nebo nepředvídatelný (Revenge) (neberu Rend, ten bude mít asi podobnou úlohu jako v HotA buildu - prostě dozabíjení bílejch a držení života v hnusech) a druhou výhodou je samozřejmě efekt Bersekra - kromě posílení DPS jde hlavně o imunitu na srandy typu frozen, jail, ... a zvýšenou rychlost pohybu
k HF a ruby v helmě - pokud hraješ a uhraješ tak vysoké MP tak ten efekt bonusů od tohoto je prakticky zanedbatelný, mnohem lepší bude, když budeš dané vysoké MP dávat o trochu rychleji a bezpečněji
oba tyhle buildy mají oproti tomu, co hraješ ty výhodu ve víceméně předvídatelném dmg do mnoha (pokud žijou) monster - tvůj dmg je single (Frenzy), nebo nepředvídatelný (Revenge) (neberu Rend, ten bude mít asi podobnou úlohu jako v HotA buildu - prostě dozabíjení bílejch a držení života v hnusech) a druhou výhodou je samozřejmě efekt Bersekra - kromě posílení DPS jde hlavně o imunitu na srandy typu frozen, jail, ... a zvýšenou rychlost pohybu
k HF a ruby v helmě - pokud hraješ a uhraješ tak vysoké MP tak ten efekt bonusů od tohoto je prakticky zanedbatelný, mnohem lepší bude, když budeš dané vysoké MP dávat o trochu rychleji a bezpečněji
-
- Quill Rat
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Díky moc, upravil jsem si to.
Díky moc, upravil jsem si to.
WW se dava vetsinou hurricane
WW je sice rychlej a efektivní, ale na MP10 už náročnější, člověk tam lítá jako trotl a hůř se to pak kontroluje v různém sajrajtu (molten, desecrator, plaque, sentry). Build co mám aktuálně já, je takovej herně organizovanější, ale expy s tím samo tak rychle nelezou