Equip

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Mxlol
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Malevil#2467
Equip

Příspěvek od Mxlol » 31.08.2013, 08:27 hod.

Neviete prosim vas ako pozbierat nejako rozumne equip ? Snazim sa uz par dni farmim len mp1 vyssie sa uz bojim i ked tu som mal tiez par krat problem. Za tu dobu som nafarmil nieco okolo 12 mega a za to ozaj nic dobre na aukcii nekupim stravil som tam tak hodinu denne. Niet priatela co som nasiel tu mdmT tak stale beham s 30 k dps a skoro 35k hp jedine tie resisty mam najmensi 800. Dnes uz mam nieco okolo 36k dps a 40k hp ale stale ziadna slava. Drop o tom sa ani zmienovat netreba.. Poradi mi niekto prosim ? A to uz mam 23 pl

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Re: Equip

Příspěvek od Darkness » 31.08.2013, 09:00 hod.

kup si nejakou "normalni: zbran(ne echo) se socketem, a craftni si vsechno co jde ..., recepty si muzes koupit na ah, pokud je jeste nemas, ale rukavky, bracers, shoulders mas uplne o nicem ..., kup si libovolny oculus ring za 2-3mil i levneji kdyz si pockas na bid...

za 12 mega muzes postavit 2x lepsi postavu ... schopnou bezpecne farmit mp3

priklad na US serveru jsem tak vybavil wize http://www.diabloprogress.com/hero/leon ... l/32074665
(mozna uz to je za trochu vic, ale mp3 jsem farmil od paragonu 10 asi)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Mxlol
Quill Rat

Příspěvek od Mxlol » 31.08.2013, 10:13 hod.

Fuha to ja nemozem craftit minul by som 10 mega a nic by som nemal a aukcia je uplne k nicomu za 10 mega kupim vec co mi zlepsi dps mozno o 1500

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 31.08.2013, 13:11 hod.

blbost, mozna na prvni pokus craftnes lepsi veci nez mas ... a jednou veci nic nezlepsis, musis vymenit skoro vsechno ...
mas strasne malo vit i int, oculus ring je 2x lepsi nez to co mas a koupis ho za 1.5mi dokoncel, crfnes neco vitality nebo int a budes mit minimalne +150 statu ...
potrebujes 50+60k life
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Mxlol
Quill Rat

Příspěvek od Mxlol » 31.08.2013, 15:34 hod.

Skusil som to trochu vylepsit co na to povies teraz ale uz nemam craft material. Ten oculus ring som zial lepsi nenasiel nez mam. Skusal som zohnat este 2 sety zunimas kvoli 55 ar a 130 int ale na to mi este peniaze nestacia na nieco fajn.

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 31.08.2013, 18:09 hod.

parada, vidis jake krasne krafty se povedly, hned mas o 10k dps a 100k EHP vic ... (navysil jsi defense i ofense cca o 30%)

oculus - otazka je cemu rikas lepsi - pro mne je oculus lepsi, protoze ma vzdy armor + 150+ int + vit + MF a jak uz vidis z meho podpisu, armor je pro mne nejdulezitejsi stat ...

Ted dalsi tip, nemas zadne LOH, chyba ... kdyz si koupis libovolne BT pants, mas zarucenych 300-450 LOH, coz uz je znat a protoze ti chybi armor, nekupoval bych libovolne, ale s max armor, co si muzes dovolit, treba na bid .., nebo dalsi varianta koupit 2soc BT pants, ktere uz se daji poridit kolem 10 mil a do nih dat amethysty, potrebujes dostat life minimalne nad 50-60k, pak uz se ti bude hrat cosi lip ...

a co nejdriv zahod echo a kup si normalni zbran ... (pro rozumnou hru potrebujes mit kontrolu nad tim kde jsou mobove, coz WD umi a ne at pobihaji vsude)

Obrázek

Mxlol
Quill Rat

Příspěvek od Mxlol » 31.08.2013, 18:41 hod.

Kupil som boty do setu tak mi to dalo este trocha dps no uz zial nemam ziadne goldy musim este daco poriesit kazdopadne diky za rady. :)

kogoruhn
Quill Rat
BattleTag:LordKogoruhn#2487

Příspěvek od kogoruhn » 31.08.2013, 23:03 hod.

Mne se osvedcilo hrat act1 na mp1 ve 4 lidech. Nejlip s kamosema, kteri se s tebou podeli o drop. Hraju ted wizarda a kamo barb mi nasel !paradni! off hand. A ja zas jemu ik botky napriklad.
Na hc mam nahrano asi 270 hodin a na drop si rozhodne nestezuju. Proste to pada.
Jinak ti staci jeden jedinej drop, kterej prodas za par set milionu a ses vysmatej. Ja takovy nasel 3 zatim. Za miliardu sem jeste nic nenasel.

Mxlol
Quill Rat

Příspěvek od Mxlol » 01.09.2013, 00:21 hod.

Brim za 60k nestaci ? :) Taky drop som zatial nenasiel a ani mic nic ine dobre co by sa dalo predat aspon za 10 m nepodarilo dropnut snad zachvilu.

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 02.09.2013, 08:00 hod.

Ahoj, bedně se mi válí zuni maska, dám ti jí než pořídíš nějakou lepší. Písni mi ve hře, pokud budeš mít zájem.
Obrázek

Mxlol
Quill Rat

Příspěvek od Mxlol » 02.09.2013, 10:04 hod.

To by bola paradicka. Ja som akurat v praci ale urcite ti pisnem ked prijdem z prace. A rovno ti odpoviem na druhy prispevok. Na mp3 sice mam aj som to skusal ale je to tam trochu risk a to netreba skusat :).

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 02.09.2013, 11:37 hod.

NO ja byt tebou tak hlavne zmenim build a uvidis ze to bude uplne o nicem jinem, nahod baty davaji uplne jinou dmg a bude to delako jednoduzsi nez to mas ted ;)
ale určite bych sehnal nejakou zbran s LS, pokud chces mit druzinu otroku tak zkus Firebats s runou Plague Bats, to ma docela dosah, co koukam an tvuj build tak nemas nic na dmg coz bude problem.

Zkusil bych tohle:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... TYe!bbacbc
:)

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 02.09.2013, 12:41 hod.

... co jako primárku Corpse spiders s runou widowmakers kvůli regenu many a na batech místo plague bats cloud of Bats? ... ale jinak je ten výše uvedenej build skvělej - respektive možná je lepší než to co píšu já, nevím, ale to co jsem napsal já mám poměrně vyzkoušený a funguje to skvěle ... akorát by to ideálně chtělo ještě 4 kousek do zuni setu kvůli mana regenu ...

EDIT - a ještě bych si dal na soul harvest siphon :-)) ....

Mxlol
Quill Rat

Příspěvek od Mxlol » 02.09.2013, 12:47 hod.

Ved ty mi to mozes rovno napisat v hre :) Ja soul harvest nemam rad musim nabiehat kvoli tomu do fightu aby som to nastackoval. A tie bats o tom porozmyslam ale asi az ked budem mat full zuni set

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 02.09.2013, 12:52 hod.

... njn ve hře není čas, tam furt hrejeme:-)) ... a souhl harvest se siphonem si zamiluješ, protože Tě healuje :-) ... a proto tam máš ty netopejry, obzvlášť s runou cloud off bats je to vysloveně na boj na blízko :-))) ... a navíc mi neveříš, když Ti řeknu že máš craftit a nemít v helmě červenej gem :-))) ...

Mxlol
Quill Rat

Příspěvek od Mxlol » 02.09.2013, 13:16 hod.

Uz som to zmenil na fialovy :) A nieco craftim ale nic dobre sa zatial nepodarilo :).

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 02.09.2013, 13:20 hod.

... to přijde :-) ...

Mxlol
Quill Rat

Příspěvek od Mxlol » 02.09.2013, 14:17 hod.

Paradny spec ten poison spec uplny rozdiel diky. Len som ho trosku upravil na moje pomery. Len tam chyba strasne ls to musim vyriesit.

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 02.09.2013, 15:11 hod.

Bejt tebou vyzkousim si to, nejednodusi je si poridit prumernou zbran s LS a jsem v celku vysmatej...pak zálezí jakou mas dps a tim pádem s cim chces chodit....dam příklad mám dps cca 120k a do mp5 s full zuni setem a regenem many 98/s chodim uplně v pohodě s medvědama a je to naprosto na pohodu (k tomu je dobry mit blood ritual pasivku)

Obranu u WD vubec neřesim..staci tak 70k HP a nejakej ten LS..samo dostavas slehy a Hp ti litaj nahoru a dolu, ale mas pasivku, takže to bych vubec neresil...pokud se chceš cítit jistejc pouzij horiffy na 100% armoru navíc

Třeba kakhle
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Tce!bbacYc

a co chodim já
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kolm ... o/30321189

Edit: A pokud by se ti podarilo dropnout skorn s LS nebo by jsi mel nejaky goldy pořídil bych si Skorn s 5+LS a nějakou slusnou dps a bych to chodil takhle:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Tce!bcacbc

To pak nemusis resit zadnej armor a ani nejak nehrotit resisty, da se s tim chodit vysoky mp celkem bez problemu, kdyz pak je v parte i monk "stahovák" jses uplne vysmatej a je to best farma!!!

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 02.09.2013, 15:34 hod.

Ten buildje pro horsi gear, az se mu to povede vylepsit tak urcite predelat, ale tohle je delany tak kdyz dojde mana tak jsou zaby (130%) dmg neni špatny, a ty nepopiry se daji pouzivat i ze zadni pozice pres zviratka :)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“