Endgame farming

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Anarki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Endgame farming

Příspěvek od Anarki » 06.06.2012, 08:38 hod.

JohnyX píše:Můžu se tě jen zeptat, jaký item podle tebe má cenu 1M ? Strašně mě to zajímá, protože ani mě, ani mému kamarádovi, co farmíme act 1 denně nic takového nepadlo. Max věc za cca 0,5M a to ještě můžme být rádi, když se to prodá :)

ted jdou na dracku MF veci s high dex, str, intel, k tomu vita, hodne all res a jsi na 1 mega hned :D

pak hoodne jsou cenný rukavice s atack speed a s MF a vysokým dex, str, intel .. pokud maj i hodne vita je to za hodne moc penez

kdyz vam padnou boty se zrchlenym behem, MF nebo hodne all res jsou taky hodne moc cene :)

atd. moznosti je spousta je treba jen hledat :)
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/

Wgod
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Wgod

Příspěvek od Wgod » 06.06.2012, 09:06 hod.

Docela mě omrzelo farmení nějakých bossu, po objevení goblin spotu v 2. aktu... průměrně za cca 4hodinové farmy se tam dá vydělat 2-4 mega..(zase podle štěstí - 200mf). Např. mi tam padli imba shouldery pro barbara, (124str, 84vi, 4%life, 63all res.)

OT: Zatím co s barbarem mam tak 50 hodin nafarmeno a eq za několik 10 mil, stále potřebuju tak 60 mega na aspoň nějaké procházení 3. aktem (+block), včera rano jsem doexpil DH a jen s věcma co mi padli za barbara a schoval jsem si je (940dps luk atd) jsem skoro bez problému udělal první 2 akty.. I farma jde o poznání rychleji..

Dianka
Quill Rat

Příspěvek od Dianka » 30.08.2013, 11:36 hod.

Ahojte, aj keď je táto téma trošku neaktuálna, zaujímalo by ma, kde teraz farmíte xp alebo itemy alebo goldy? Či chodíte všetky akty alebo len jeden alebo len konkrétne miesta. Ja chodím najprv do Whimsyshire, aby som mala dosť Nephalem Valor stackov a potom Fields of Misery a Weeping Hollow. Takto sa mi farmí najlepšie. Zatiaľ len na MP6 (nepoužívam aukciu). A ako vám? :)

Denny
Gorebelly
BattleTag:Denny#2750

Příspěvek od Denny » 30.08.2013, 12:45 hod.

valory nejdřive nasbírám ve festering woods.. jsou tam 2 kryptky kde v každé z nich je vždycky elitka + ještě venku můžeš potkat klidně 2

Paja1986
Fallen Shaman
BattleTag:Paja1986#2735

Příspěvek od Paja1986 » 31.08.2013, 16:42 hod.

Já chodim Leoric manor,festering woods, fields of misery, weaping hollow a na konec si dam Poniky :lol: Někdy přidam ještě krypty.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“