Vcera muj kamo barb nasel opravdu legendarni Echoying fury. Podobny (ale slabsi) se na aukci prodavaj za miliardu goldu a vic.
No a s tou novou zbrani po 5 minutach umrel. A navic chce skoncit s diablem
Tak nevim jesi se mam smat nebo brecet...
veselý hc příběh
Re: veselý hc příběh
tos mohl vecpat už do nějakého rozjetého hc topicu a nevytvářet nový.. stejnak se tu asi nebude moc o čem dát diskutovat
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordKogoruhn#2487
vsak to byl jen pribeh k zamysleni
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
rip a škoda toho echa... já se tuhle taky těšil ze setového pásku asi dvě minuty pak jsem vlezl na jed a bylo po mě .. tak zase všechno odznova
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
ano, ano přesně tenhle pocit ve mě zanechal můj poslední DH. jinak rip warriorhulkxxxl píše: já se tuhle taky těšil ze setového pásku asi dvě minuty
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Tvl a já se těšil na příběh na A4ku a ty dvě věty Každopádně je to škoda, ale to je život na HC, proto je možná super itemy spíš prodávat, než si je nechávat no...
-
- Quill Rat
- BattleTag:LordKogoruhn#2487
Vsak to by nikdo necetl
Ja prave nasel tal rasha amulet s kouzelnici a prisel mi tak drsnej, ze sem ho prodal za 200mil a koupil si za 7mil slabsi Kdybych umrel nahodou, jakoze ze neumru...
Ja prave nasel tal rasha amulet s kouzelnici a prisel mi tak drsnej, ze sem ho prodal za 200mil a koupil si za 7mil slabsi Kdybych umrel nahodou, jakoze ze neumru...