No, toho resetu statů jsem si všiml na obrázku, doufám, že za pořádně tučný poplatek to půjde jen vyresetovat !

ty hraješ sc 2 ? jestli jo jakej rank rasa server ?XDHELLERcz píše::-)
No, toho resetu statů jsem si všiml na obrázku, doufám, že za pořádně tučný poplatek to půjde jen vyresetovat !
Nebije.ReptileSVK píše:bod 1 sa ti bije s bodom 3.
kdyby fungovaly soucasne vzorecky tak to az tak velky rozdil nebude, navysil jsem max lvl v simulatoruQuetak píše:monstra a char budou mít vyšší lvl tzn. 700all res nebude taková redukce jako je teď, asi bude běžný, že lidi budou běhat s např. 1500all res.
Nejsou ani trochu nereálná, je třeba vzít v potaz že ten systém bude muset nějákou dobu vydržet, kdyby všichni měli za dva měsíce p1000 tak by blizz musel zase vymýšlet něco nového. Navíc nebude málo lidí co udělají klidně 9-10x p100, to pak rovnou naskočí p200+.Ragnarok píše:Ty XP pro nove Paragon levely se mi moc nezdaji. Blizzard to nekde oficialne oznamil? Priznam se, ze jsem nikde nic takoveho nenasel. Navic se mi moc nezda, ze by to slo postupnym zvysovanim jako je to nyni od 0 - 100. Vetsina lidi by zamrzla nekde mezi 100 - 200. No liferi by po roce dosahli neco mezi 200-300 a pak by take zamrzli. Ty cisla jsou prilis nerealna.